Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LigetiMadárvédelem

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
• Április 7-én a tanösvény mint olyan, gyakorlatilag megszűnt. A sorozatos rongálásoknak és vandalizmusoknak köszönhetően, a Ligeti Madárvédelem és az MME tanösvény kezdő táblája is áldozatul esett a pusztításnak. Az MME tábláját ellopták mindenestül, a miénket pedig…..
LigetiMadárvédelem 2013.04.09 22:30:02
@SzJuti: Köszönjük! És jelentjük, hogy vannak előrelépések az újjáépítéssel kapcsolatban, méghozzá bíztatóak :)!
• Nagyapám mindig azt mondta: a tavasz az ravasz! És lám, igaza volt. Kissé szokatlan látvány tárul elénk mikor kinézünk az ablakon. Március közepén gyakorlatilag akkora hó esett két nap alatt, hogy a fák ágai meggörnyednek a súlya alatt. Érdekes ellentét, mikor látjuk az…..
• Lassan ennek a télnek is vége, pedig úgy tűnhet, csak most kezdődött. Az ember azért még lát itt-ott hóbuckákat, de lassan átveszi a helyüket a napfény és az újra előbukkanó avar, illetve még valami...a madarak. Néha lehet már hallani egy-egy "nyitnikéket", vagy más…..
Ligeti Madárvédelem Közlemény 2013.02.04 21:37:13
Az idei év nagy változással indul számunkra, mert mostantól három odúteleppel kevesebbet felügyelünk. Reszt Károllyal együtt alapítottuk a Ligeti Madárvédelmet, később személyes okok miatt ketté vált utunk.Ő készítette az első 58 odút (az erzsébet-ligeti, mátyás király…..
LigetiMadárvédelem 2013.02.06 17:22:46
Jobbra az odúk címszó alatt találhatók a telepek felsorolása. Itt az egyik példa, név szerint és képpel ellátva:

liget-madarvedelem.blog.hu/2011/08/15/erzsebet_ligeti_odutelep

A kommenteket az adminok nem a tartalmuk, hanem a stílusuk miatt törölték. Ha privát üzenetben megkértek volna minket, hogy módosítsuk a cikken ezt meg ezt, minden további nélkül megtettük volna. Illetve a cikkben semmilyen valótlanságot nem tettünk közzé. Csak a témára szorítkozva, tömören írtuk le a változást, csupán tájékoztatás jelleggel, hogy az olvasók és tagok értség, hogy többet mért nem lesz róluk szó.