Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Drehás

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt néhány napban Gyurcsány Ferenc kommunikációs stratégiát váltott és úgy döntött, hogy eljátssza a világ egyik leghálásabb és legkönnyebb szerepét: a mártír hőst. A magyar népmesék Legkisebb Királyfiát, akit kisemmiztek a kapzsi bátyjai az atyai örökségből, de…..
Drehás 2013.09.14 14:20:43
@Ad Dio: Egyszer már vigyorogva mondta a nemzet felett lebegő fidesz vezér, hogy Gyurcsány nekik egy lottó ötös. Oszt mi is lett akkor a vége???

Láttad Orbán arcát, amikor Gyurcsány odament hozzá a Parlament üléstermében, és odatolta neki a két cd-t? A testbeszéde, és a motyogása:menjen innen,menjen innen..... nem azt mutatták, hogy nem tartana Gyurcsánytól. Gyurcsány az összefogásért harcol, és ha az összejön, akkor Orbán megy. Ettől fél a despota.
Előtérbe került most a helyek osztásánál, beveszik-e Gyurcsányt, s ha igen, milyen helyre jó. Egy elemzést is olvastam itt ez alkalomból, ami a ráaggatott démoni szerepet próbálta helyre tenni, s e cikk tettei kielemzése után inkább javasolta visszaengedni a küzdőtérre. Én…..
Drehás 2013.09.08 21:16:22
Gyurcsány Ferenc nem teheti meg, hogy félreálljon, és távol tartsa magát a hazai politikai élettől. Bármennyire is szeretnék ezt. Gyurcsány pontosan látja, hogy a "teljes körű ellenzéki összefogás" szövegtől mára az én Attila, és a Gordon szövetséggé silányult a történet. Gyurcsány nem fogad el néhány nyilván nyerhetetlennek mondott képviselő jelölti helyet. Ha nem tud annyi helyet kapni, ami lehetővé teszi egy frakció működtetését, akkor csak az önálló indulás marad opcióként a DK számára. Mert az nem lehetséges, hogy egy nyolcezer tagot számláló, országos lefedettséggel, megfelelő szervezettséggel rendelkező,működésében pénzügyileg tiszta politikai párt ne induljon a választásokon.

Éppen ezért kifejezetten gusztustalannak, és rosszindulatú megközelítésnek tartok minden olyan nyilvánosságnak szánt szöveget, amely arra szólítja fel Gyurcsányt, és a DK-t, hogy ne induljanak, vegyék tudomásul Attila és Gordon megállapodását, és szavazzanak rájuk. Ebben az értelemben teljességgel elfogadhatatlanok a baloldali médiában megszólaló neves újságírók, elfogadhatatlan pl. Bolgár György, amikor arról értekezik, hogy Gyurcsány ha önállóan akar indulni, akkor Orbán szekerét tolja. Úgy tűnik, többek között Bolgár úr is felfüggesztette a demokráciáért történő aggódását.

Ha DK olyan megállapodást tud kötni, hogy lehetősége lesz arra, hogy az országgyűlésben képviselhesse saját politikáját, akkor az összefogásra fogok szavazni. Ha nem, akkor az önállóan induló DK-ra! Mert az ő programjuk áll legközelebb az én elképzeléseimhez.
Drehás 2013.09.08 21:30:11
@E.Csaba: Szerintem meglehetősen sokan gondoljuk így.
Drehás 2013.09.08 21:50:44
@E.Csaba: A levél lényegében azt sugallja, hogy az MSZP zsűrizni akarja a DK esetleges jelöltjeit,Gyurcsányt pedig nem akarja a listán látni. Ez inkorrekt lépés, és nagyon jellemző a Mesterházy vezette MSZP-re.

Szerintem is kisebb csoda kell ahhoz, hogy megállapodjanak.
Először két Wikipedia-szócikk, aztán egy mai hír: Az SA Sturmabteilung (rohamosztag) a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt paramilitáris szervezeteként működött és kulcsfontosságú szerepet játszott a nemzetiszocialisták hatalomra jutásában, hiszen a párt gyűléseit…..
Drehás 2013.03.10 13:59:59
@DeMarco:

A te büszke magyaroskodásod mennyiben fogadja el, hogy egy gyilkosságért elítélt figura, törvénytelenséget elkövetve "védi meg" a Fidesz szebb napokat látott irodaházát??

Azt kell mondjam, immár másodszor igazolódott be, hogy a Fidesz a gyilkosokat támogatja..

Gratulálok a pártodhoz. A szövegeid alapján mondhatom, illik hozzád.
Gréczyblog Kedves Bőhm András! 2013.02.11 07:52:57
Olvastam a hvg.hu portálon megjelent írásodat http://hvg.hu/velemeny/20130208_Aki_nem_birja_abbahagyni , amely a a változatosság kedvéért megint gyurcsányozik egyet. Több ismerősöm is mondta, hogy nem érdemes rá válaszolnom, elvégre, már nem vagy a politikai palettán, és…..
Drehás 2013.02.11 16:26:07
@HanSolo90:
Tudod, számomra mindig nevetésre húzódik a szám, amikor valaki ezerrel el kezdi ekézni Gyurcsány Ferencet,teszik ezt úgy, hogy nyomatják a már unásig ismert Fideszes mondatokat, de azért közben már szinte buzgó imádságként szajkózzák: Én nem vagyok Fideszes!!!

A hazai politika, különösen a választási kampányok idején, arra állt rá, hogy ígéretek garmadájával állítsák maguk mellé a szavazók sokaságát. Így volt ez még a legutolsó, 2010-es választásokon is. Kíváncsi lennék arra, hogy van-e leltár arról a kezében, melyik párt kormánya, mit valósított meg a választási ígéreteiből? Gyurcsány annyival van előrébb a jelenlegi miniszterelnökhöz képest, hogy már elmondta a sajátjai előtt,nem akar tovább hazudni!! A jelenlegi miniszter pedig mintha arra az álláspontra helyezkedett volna, hogy nem akar többé igazat mondani!!

Gyurcsány nem a politikából lett vagyonos ember,a vállalkozásainak eredményes működtetése tette azzá! Éppen úgy, mint sok más olyan embert, akik ma a száz leggazdagabb magyar listáján, sok-sok milliárdos vagyonokkal ott vannak az élmezőnyben. Az vagyonosodásukat a magukat nem Fideszesnek tartó honfitársaink nem szokták piszkálgatni, mert ők jelentős szolgálatokat tesznek kurta termetű akarnok hatalomgyakorlásához. Egyébként Gyurcsány nem fér fel a százas listára!

Arra kérem Önt, jelölje meg azt a forrást, amely korrekt módon igazolja, hogy Gyurcsány Ferenc okirat hamisításban érintett volt, és ezért el is marasztalták őt.

Továbbá kérem, hogy mennyivel került többe a megboldogult Lágymányosi híd építése, a Margit híd felújítása, és az autópályák építése, mint amennyibe kerülniük kellett volna?

És ha már a kéréseknél tartok, akkor kérném azt a listát,amely a korrupciós ügyekben elítélt szocialista politikusok neve szerepel, és ha lehet, akkor ellentételezésként tegye mellé a korrupciós ügyekért elítélt Fidesz politikusok neveit is. Elvégre nem Fideszesként, a Fideszes korrupció nyilván éppen annyira fáj Önnek, mint a nem Fideszes politikusok korrupciós ügyei.

Ami pedig az EU csúcson elért eredményt illeti. Lehetséges, hogy az első ajánlathoz képest jobb eredménnyel jöttek el Orbánék. Na de azért azon még Ön is elgondolkodhat, hogy ha egyszer a végül megajánlott összeg 4,8 milliárd euróval kevesebb, mint az előző hét évre kapott összeg, akkor az nem több!Mert ami kevesebb, az nem több! Csak mindenféle bugyuta számmágia alkalmazásával lehet butítani az embereket. Persze Önt nem,mert ön nem Fideszes....
Drehás 2013.02.11 20:50:52
@HanSolo90:

Lágymányosi híd.

Tudja Ön, hogy az a német híd, amelynek bekerülési költségeit a Lágymányosi hídéhoz hasonlítják, milyen műszaki tartalommal épült meg? Csak a legszembetűnőbb különbséget említem meg. A német híd összesen két forgalmi sávval bír. Ön szerint a Lágymányosi híd mennyivel?

A Margit híd felújításának költségeit, már a bizonyítékként idehozott cikk bevezető szövege is igazolja.

Az autópálya, M0 körgyűrű építések Magyarországon mindig drágábbak, mint a környező országokban! Ennek oka abban keresendő, hogy hatályos törvények szerint, az autópályák nyomvonalát, annak közvetlen környezetét az állam nem sajátíthatja ki! Az érintett önkormányzatok csak akkor adják ki az építési engedélyeket, ha az ő különböző igényeik is megvalósulnak! Annyi körforgalmas lehajtó a világon nincs,mint nálunk Magyarországon! De akkor álljon elő ezzel a többe került szöveggel, ha más kormányok olcsóbban építettek autópályát, mint a szoci kormányok.

Ami a Gazdag László féle írást illeti. Nem tudom komolyan venni, mert Gazdag úr nem objektív, politikailag determinált.

Mondjuk, egy komolyabb okirat-hamisítás büntetési tétele öt év letöltendő börtönt jelent.Most én azt mondom, hogy Ön 2006-ban okiratot hamisított!Sőt! Fel is jelentem a rendőrségen!Mit gondol, mi fog történni Önnel?? Ne gondolkodjon, megmondom. Semmi! Tudniillik olyan a magyar törvénykezés, hogy ha egy feljelentésben megfogalmazott, feltételezett bűncselekmény régebbi időpontra van datálva, mint annak a lehetséges büntetési tétele,akkor a rendőrség minden vizsgálat, nyomozati cselekmény nélkül lezárja a meg sem kezdett ügyet. Na, mit szól? És ha ez megtörténne, majd én azzal szórnám tele a médiát, hogy Ön okiratot hamisított, mert az ártatlansága soha nem derült ki, mégis mit szólna?? Deutsch Tamás, és Répássy Róbert két esetben játszották el ezt Gyurcsány Ferenccel.

Ami pedig a korrupciót illeti. Pontosabban azt a korábbi állítását, hogy elöntötte a korrupció a politikát Gyurcsány idején. Hát, mit mondjak? Elég karcsú az a három név, amit előkotort.

Két apróságot tennék ide. Várhegyi Attila, Szolnok polgármestereként, Orbán kabinetfőnökeként a duplájával károsította meg Szolnok városát, mint amennyi pénz miatt Zuschlagot hat évre ítélték. Várhegyi másfél év felfüggesztett börtönbüntetéssel megúszta, jelentős ügyészi segítséggel.

És akkor még egy apróság:

Bayer Zsolt egyszer már kilépett a Fideszből mert elmondása szerint már nem bírta elviselni mindazt, amit Simicskáék műveltek, és Bayer szavai szerint pontosan úgy működtek, mint a maffia !!

Mindezt csak azért adtam a tudtára, mert Ön nem Fideszes!! Megnevetettet...
Drehás 2013.02.11 21:06:34
@HanSolo90:

Még egy apróság!

fedor.blog.hu/2012/06/21/varga_simicska_orban?fullcommentlist=1

Olvasgassa egy picinykét, hátha megvilágosodik!!
Kérdések tolulnak fel az emberben az újabb fideszes plakátok láttán. Azokról a ragaszokról van szó, amelyek megint tízmilliókba kerülnek az adófizetőknek, és amelyek Gyurcsány Ferenctől és Bajnai Gordontól féltik az nyugdíjakat. Jól tetszenek olvasni, azok féltik, akik…..