Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Auchan Magyarország

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péter újabb anomáliákra lett figyelmes az Auchanban: Rövid posztom lényege, hogy az Auchanban (Budaörs) egyre többet trükköznek - és ez tudatos az 100% - az egységárakkal. Pl. itt a kétféle uborka.Látszik, hogy a bal oldali esetben a nettó tömegből, a jobb oldali esetben a…..
S. Zs első ránézésre meggynek tippelte a gyalult tökbe keveredett piros bogyót, de nem merte megkóstolni. Végre történik valami izgalmas Mirelit-fronton, támogatni kellene az ilyet: Nem vagyok nagy postolgató, de a mai "menü" kiverte a biztosítékot... Az alábbi képeken ezt…..
A lassan az élet minden területét sújtó rablóadók hatására nem csak a Sparban kerekítik maguk felé a kedvezményeket, hanem az Auchanban is: Egy érdekes ügykezelésről szeretnék beszámolni. Lehet csak nekem új a dolog. Még anno decemberi nagy bevásárláskor vettem az egyik…..
Albert megbüdösödött szeleteket talált a budakalászról származó 40 dekás csirkesonkarollnija közepén: Semmi újat nem írok. A budakalászi Auchanban vásárolt a feleségem majoránás csirkemell sonkát szeletelten. Amikor enni kezdtem, morogni is kezdtem, hogy se az íze, se a…..
Ilyen se volt még, hogy a kitáblázott kedvezmény kevesebb legyen a ténylegesnél. 1%-ot nyugodtan megadhatunk a vicces kedvű Auchan-alkalmazottnak: Egy őszinte akciót küldök a maglódi Auchanból! Vegyen mindenki sokat belőle (igaz, akkor már nem -0% lesz a…..
Zsoltnak nem sikerült az Auchan ügyfélszolgálatánál megváltoztatnia üzemanyagkártyájának PIN-kódját, de kapott helyette egy biztonsági kódot, amivel a következő vásárlásnál majd megváltoztathatja. Ez természetesen nem sikerült, majd a második és a harmadik biztonsági…..
Egészen elképesztő akciók futnak az Auchanban. Rátaláltak az ismerősen hangzó nevű Periel mosószercsaládra. Minthogy a gyártója egy tavalyi alapítású cég, lehet, hogy még nem teljesen forrt ki az arculat: Régebben a Pannonnal foglakoztam, most csak kérdéseim vannak...…..
Naiv ügyfél a legrosszabb lehetséges megoldást választotta, hiszen szinte kizárt, hogy valakit áruházi nemlopás miatt bíróságra citáljanak, főleg amíg megy a Homár. Az egyik Auchanból kifelé menet megvádolták, hogy átcímkézett egy 5000 forintos szandált 1000 forintra. Onnan…..