Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mérgező

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ideje volt, a héten már 4 százalékos közönségarányt is produkáló műsort nemcsak az RTL-csoport csatornái, de a saját kábelportfóliója is verte, tegnap este pedig a Viasat az Észbontók premierjével adott nekik újabb pofont. A helyzet tarthatatlan volt, a TV2 lépett, és A szultána címmel egy török…..
A magyarországi hivatalos (királyi és királyközeli) sajtónak egyáltalán nem okoz problémát az, hogy magától értetődő bizonyosságként kezeljen téves megállapításokat a menekültek ügyében, illetve az ehhez kapcsolódó európai (elsősorban német) politika ismertetésében. (Másban sem, de ez most mindegy.)…..
mérgező 2016.02.16 17:43:52
@Ballib Cenzúrázók Réme: De melyik ujjadból szoptad hogy tízezer? Meg hogy több?:)
Nem jön ide. Nem is akart soha ide jönni egyik se.
Most se akar.
Meg a jövőben sem lesznek ilyen ingerenciáik.
Ennyi erővel retteghetsz a boszorkányoktól is!
mérgező 2016.02.16 17:45:22
@N. Barbie: Tökéletesen alátámasztottad a cikkben foglaltakat:)
Ez az összeállítás a Szellemvárosok Magyarországon által 2014-ben bejárt területekről szóló válogatás. Rengeteg hihetetlenül izgalmas és lenyűgöző helyen jártunk már, így elég nehéz volt egy tízes listát összeállítani, de mégis megpróbálkozunk vele...
mérgező 2015.04.12 15:08:13
@sántaclaus: Igen, én is ezen bosszankodtam, de végül is nem nekünk írták, nem tartozik ránk.
A rezsicsökkentős kormányzati propaganda nagyon ütős. Ne vessetek meg NERtársak, de még rám is hatott némiképp: midőn így nem sokkal szilveszter után számba venném a 2013-as év történéseit, az első ami beugrik az a rezsicsökkentés. Az e körüli kommunikáció valami abszurd…..
Orbán Viktor nemrégiben Londonban járt, ahol a következő kijelentést tette: "A világ más gazdaságaival szembeni versenyképesség egyik feltétele az olcsó energia, ezért nem értünk egyet azokkal, akik diszkriminálják a nukleáris energiát". Jávor Benedek, a Párbeszéd…..
mérgező 2013.10.28 21:25:12
@króm nickel: Mivel szegény MVM állami tulajdonban van nehéz lenne azt mondani, hogy nem a "közös" terhére vennének fel hitelt:)
Ha magán cég lenne még csak-csak, de így értelmetlen arról beszélni végül is ki veszi fel a hitelt.
mérgező 2013.10.28 21:27:22
@Foxtrotty: Jaj de szellemes!:) Ha-ha!
Annyira nem megyek, hogy most azzal jöjjek, hogy te meg nem az eszed miatt világítasz.
Bruhaha.
Egy kicsit feljebb ha lehet.
mérgező 2013.10.28 21:38:23
@zsoci: Atomhívőként kijelentesz és kész. Ez jobb, a többi nem megoldás. És ezt tessék tudomásul venni.
Tisztelem mások hitét ezért nem háborgatlak téged sem benne.
Én nagyon, de nagyon messze vagyok attól, hogy el tudjam dönteni mi az előnyösebb nekünk, kicsit irigy is vagyok azokra akik mindazon információk birtokában vannak ami alapján eredményt tudnak hirdetni.
Német oktatási oldalakat olvasgatva bukkantam rá a német diákhitel programra. A téma azonnal megragadott tekintve, hogy a magyar diák itthon egyre inkább foglalkozni kénytelen a témával a szűkülő állami férőhelyek miatt. Érdekes volt látni, hogy a német hitel program, mennyiben…..
mérgező 2013.09.22 15:25:03
@ursus artos: Olyan vagy mint az ultrák a B középben. Tök mindegy mi van apályán, de szurkolsz és kész. Kiabálod, énekled amit a vezérszurkoló bemond és gondolkodás nélkül ismétled, üvöltöd.

Nincsenek válaszaid, mert amikor már te sem tudod letagadni a nyilvánvalót azt mondod, mert előtte jobb volt?
Ez nem válasz, ezért egy középiskolába leültetnek elégtelennel.

Vannak hozzáad hasonlók minden oldalon, ultrák mindig voltak, lesznek. Csak annyit fogadj el, hogy üvöltözés és skandálás közben nem lehet gondolkodni.
Néha nem ártana, hidd el. Próbáld meg egyszer. Meg fogsz lepődni!
Rendszeres olvasóink számára nem lehet meglepetés - hiszen már februárban jeleztük - hogy csúcsra fog járni az államadósság az első negyedév végére. Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) adatai szerint mintegy 972 milliárd forintnyi  új hitelt vettünk fel 2013…..
mérgező 2013.04.30 10:17:08
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Nézd a sokadik hozzászólást írod és még mindíg nem esett le, hogy a blog bejegyzés nem az "emúútnyóócévről" szól, hanem az elmúlt háromról:)

Ez a viselkedés annyira beszűkült és korlátolt szellemi állapotról árulkodik, hogy az már kezelésre javallott.

A szocik megbuktak és pont. A fidesz meg nyert. Aztán nem ment vele semmire, sőt!:) Esik-kel, mint a szutykosképű kiscsávó a putrisoron, eredmény, produktum nulla. Amiben fel tudnak mutatni valamit, a pártjuk hatalomba történő bebetonozása. Ebben sikeresek. De ettől még az ország vagy épp pont ezért vészesen csúszik, süllyed a mutyikormányzásnak köszönhetően. Bóvli, és sok-sok be nem váltott ígéret. Eddig ez van.
Erre nem válasz az "emúúútnyóóócév" agyhalott hajtogatása.
Próbálkozhatsz vele, de csak erősíted a korlátolt fideszes képet.
(Inkább nézd meg mit küldött ma kubatov, mit kell rázúdítanotok a netre)
Paranoid Android Mi a Fidesz? 2013.04.23 14:01:56
Mielőtt erre a magától értetődő kérdésre válaszolnánk, emlékeztessük magunkat arra, hogy ebben az országban az előző kormány idején a titkosszolgálat vezetője, nyilvános helyen leült beszélgetni az ország egyik legnagyobb maffiavezérével, arról, hogy az hogyan működhetne…..
mérgező 2013.04.24 15:37:44
@Terézágyú: Ez a totális szellemi leépülés hallod!:) Örömmel farolsz az egyiknek, csak hogy ne a másik ugorjon meg. Bravó!
No de mit csináljak én és a hozzám hasonló, aki nem kívánja hogy rámásszanak? Nem fogod elhinni én nem vágyom rá! Hidd el jobb ha senki se mászik rád, ha csak nem szereted.
Ez esetben megértelek.
mérgező 2013.04.24 15:38:55
@Lencsés István: Meg azért sincs, mert te azt mondtad.
De miért kiabálsz?