Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szopkotibor

16 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvastam tavaly év végén egy cikket, ami arról szólt, hogy mi az a 14 gasztro trend, amelynek távoznia kell most már az életünkből 2019-ben. A cikk úgy kezdődik, hogy "ő ugyan a szeretet és a kedvesség nagykövete" - mondjuk itt engem elvesztett, és kritikai szemlélettel folytattam tovább az olvasást…..
A csereként beálló Ronaldo fejesének köszönhetően a Juventus megmenekült a vereségtől a bergamói vendégszereplés alkalmával, azonban a naptári év utolsó mérkőzésén a zebramezes csapatnak most a kiváló formát mutató Sampdoriát fogadva kell majd méltó teljesítménnyel és…..
szopkotibor 2018.12.29 19:50:21
@Dr. Grant: Jogos, jogos, így utólag én sem feltétlenül jól fogalmaztam a fanyalgással, mert mi aztán végképp sokat picsogunk... Ha van eredmény, a szebb játék hiánya miatt panaszkodunk, illetve fordítva. Pedig manapság nagyon ritka, hogy a konstans szép játék és a hatékonyság együtt járjon. Csak annyira hiányzik most CR tőlünk, azért nézek át hozzátok néha. Habár meggyőződésem, hogy ő veletek nagyon jól járt, valszeg sima rekordbajnokok lesztek és talán a nemzetközi szinten sem hiányzik már az a kis plusz a sikerhez. Nyilván ízlések és pofonok, de szerintem pont az olasz bajnoki cím, amivel tényleg a legnagyobb atlétává fog válni az örökbarcás Messivel szemben, mert ha tavasszal is így folytatja, akkor mindhárom nagy bajnokság aranyérméhez nem keveset fog hozzátenni, sztem.
E rovatban elég gyakran írok a megyei sajtóról. Egyik kollégám fel is rótta, hogy ilyenkor nem állok szóba az álneves kommentelőkkel. Ebből annyi igaz, hogy nem vitatkozom azokkal, akik sohasem lapozták a megyei lapokat. Azoknak azonban szívesen válaszolok, akik nem a fővárosban élnek, és…..
Az volt a tervem, hogy ma is a főbb elképzeléseim egyikéről fogok részletesebben írni. Ahogy azt a legutolsó jegyzetemben is tettem. De a napokban többen kerestek meg azzal, hogy áruljam már el, a most leírt terveimet eddig miért nem sikerült az elmúlt években megvalósítanom.…..
A szórólapomon azt írom, én egy olyan Mezőcsátról álmodom, ahol…rend van az utcákon. Ez azért fontos, mert az itt élők komfortérzetét jelentősen meghatározza, mennyire rendezett a település. Ráadásul az ide látogatók is ez alapján ítélik meg először Mezőcsátot.…..
Kedves Barátaim, Ismerőseim! Az elmúlt 3-4 évben sok megkeresést kaptam olyan mezőcsáti barátaimtól, akiknek adok a véleményére. Ők úgy vélték, 2014-ben itt lesz az ideje annak, hogy polgármesterjelöltként mérettessem meg magam. Nem volt nehéz meggyőzniük, hiszen ez az…..
Sokszor hajlamosak vagyunk azt hinni, Mezőcsáton mindenki ismer mindenkit, így valószínűleg bennünket is ismer mindenki – de én úgy gondolom, ennél azért nagyobb városban élünk. Bárkinek is van igaza, illik bemutatkoznom, hiszen bizalmat kérek a választóktól, így talán ez az…..
Kedves Barátaim, Ismerőseim! Az elmúlt hónapokban arra törekedtem, hogy ne árasszam el helyi politikai ügyekkel a facebook fiókomat. Ennek két oka volt. Egyrészt tudom, sok ismerősöm talán apolitikussá vált az elmúlt év kissé túlpörgetett kampányainak köszönhetően – nem…..
Bár egy szónoklat leírva/olvasva természetesen nem úgy hat, mint élőben meghallgatva, de néhány barátom kérésére vágatlanul leközlöm a mai városi megemlékezésen mondott beszédemet. Legalább ez tanúskodjon arról, hogy ott voltam... Tisztelt Ünneplő Közönség!…..
Avagy széthúzás helyett együttműködést, ideológiai viták helyett pragmatikus politikát Mezőcsátra! Mezőcsát kisebb és szegényebb település annál, mintsem a városvezetése megengedhesse magának a pártpolitikai csaták luxusát. Ez számomra nem kérdés. Az összefogás…..
Vajon az önkormányzat feladata a mezőcsáti sport fejlesztése? A jövőben milyen sportélet legyen a városban? Számos olyan kérdés merülhet fel a témában, amelyek megválaszolásával fel tudom villantani, én mit szeretnék elérni ezen a területen. Mondjuk polgármesterként. A…..
I love Mezőcsát Sport plusz foci 2013.07.04 06:55:23
Fiatalkorom óta sok olyan nyarat éltem meg, amikor kérdés volt, indul-e a bajnokságban a focicsapatunk, és ha igen, melyik osztályban. Ez a nyár is csak ilyen. Mivel a témáról nagyon sokat lehetne írni, csak a legfontosabbakat kiemelve foglalom össze a lényeget, de így is két…..
Baráti köszönetem az érdeklődésükkel – akaratlanul is – az álláspontom helyességét igazoló csátiaknak. A mezőcsáti képviselő-testület üléseit  a 2000-es évek első felétől évekig élőben közvetítette a helyi kábeltévé. Nem állítom, hogy a nézettsége…..
A napokban kaptam néhány érdekes megkeresést, telefonon és e-mailben. Más-más formában, de lényegében ugyanazzal a tartalommal. Akik megkerestek, elmondták, hogy bár tetszik nekik, amit írok, sőt, jövőre bizton számíthatok a szavazatukra, de értsem meg, nyilvánosan nem merik…..
Februárban a legnagyobb közösségi oldalon megjelölt ismerősnek „Mezőcsát Egykor És Most” nevű felhasználó. Vagy talán én kezdeményeztem az ismeretséget, már nem is tudom. De azt biztos, hogy nem tudtam, milyen kincsbe futottam bele! Viszont azóta – azzal együtt, hogy, ha…..
Lapátnyéltámasztó szakemberek közpénzen vagy kiút a kilátástalanságból? Az előző jegyzetemben bemutatott névtelen levél írója elpanaszolja, hogy egyáltalán nem elégedett a településen zajló közmunkaprogrammal. „Felháborító látvány az utcákra vezényelt csoportok…..
Mindenekelőtt elnézést kell kérnem, hogy a tervezetthez képest jóval több idő telt el két bejegyzésem között, de sajnos az elmúlt hetekben besűrűsödtek a dolgaim. Viszont most akadt egy olyan aktualitás, ami gyorsan billentyűzetet ragadtatott velem. A mai postával kaptam egy…..