Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sanyinéni

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
idézőjel kezdődik: >>A szakácsnak a böftök mellett kell állnia A borsos tokány tudta, hogy milyennek kell lennie, amely tudományt kevesen ismerik az emberek közül. A kiszolgált katona külsejű pincér az asztalra helyezte a tálkát, de újabb tányért nem adott…..
Köszönjük meg szépen a debreceni illetőségű Hadászi Kft-nek ( 06 30 943 80 50 ) , hogy most már ennyire ízlésesen dizánnyaótt 'acskaóbú' kínai gyöngybabtól finghat a magyar: Ha valaki fokozni szeretné a zacskó hangulatát, kattintson rá Hannibal von Lektűr művészúr…..
Sanyinéni 2013.02.13 15:45:40
Sanyinéni 2013.02.13 18:49:50
@Frick László Emlékzenekar: remélem fórumozás helyett holnap reggel itt vár egy pompás kis cikkcsi a mikrofondobálós focidrukkerről:D "legjobb embereink" vagy valami ilyesmi címen:D
“amikor kivágtak minden fát és megmérgeztek minden folyót, akkor jönnek rá, hogy Orbán Viktort nem lehet megenni” /népbölcsesség Macskabicska gyűjtéséből/   Az egységsugarú, a politikaikommunikációt  emberekkel az a legfőbb probléma, hogy a…..
Sanyinéni 2013.02.09 18:11:26
@magyar-magyar szótár: viszont te is elkülöníthetnéd már a kommunikációt a politikától, sőt nem is kommunikáció, hanem kizárólag üzenethordozó csatornáról beszélhetünk a fb esetében. Ez semmi más, mint egy eszköz, egy csatorna, amin át üzeneteket lehet eljuttatni. De ha nem hiszed, próbáld ki, csinálj egy lapot XX szervezet néven, és próbáld meg, hogy két hónap alatt hány tagot tudsz toborozni. Meglátod majd, ha semmi sincs mögötte, nem sokat.
Amúgy épp ma beszéltünk Zsófival a dologról (tudod, kávécskázás:D)ő is úgy gondolja, igen, lehet hogy adódik olyan helyzet, amikor jobb elmenni. Nem félelelmből, hanem mert gyomra is van az embernek.
hobbi[telek] - zártkert Elsőgenerációs budapestiparasztok, szemmelláthatóan magasabbfokú osztályöntudattal, mint az állam nyakán élősködnivágyő vidékiek. Fölhívnám a figyelmet a háttérben álló kaszát helyes tartásban fenő daliás üzemmérnökúrra. kép forrása…..
Sanyinéni 2013.02.06 07:56:15
@magyar-magyar szótár: mert nem csak balfasz. Hanem köpönyegforgató, álszent picsa is:D
Sanyinéni 2013.02.06 08:38:08
@Frick László Emlékzenekar: és közülük hánnyal levelezel rajtam kívül? :D
ja, levél: a keretszám - kapacitásszám ügy miatt igazán kár bujkálnod előlem levélileg, szemét módon tudtam előre, hogy csőbe húzlak.
Sanyinéni 2013.02.06 15:33:39
@A Hannibal Lektűr-attitűd: jaja
elég jó lenne, ha nem lógna ki ordítva belőle a dögöjjenek meg a pestiek szólam
Dudi még nem tudja, hogy divatba jött, lásd hungarómém:D