Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Napsugár Fényes

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sose szerettem a 'magyartoszkánázást', van benne valami magyar narancsos, na meg miért ne lehetne saját jogán értékelni, külföldi összehasonlítás nélkül valamit? Akárhogy hívjuk, ez a hely egészen lenyűgöző! Rengeteg feldolgozásra váró külföldi anyagom van még az…..
Napsugár Fényes 2014.08.04 12:20:30
A 19. század közepétől a 20. század elejéig az Egyesült Államokban több mint 250 intézményt építettek az elmebetegek számára, megbízható neurológia kezelés híján elszigeteljék őket a külvilágtól. A terv az volt, hogy ezek a „kórházak” nyugodt…..
Napsugár Fényes 2014.07.28 15:43:21
Magasból a látvány döbbenetes, a mélység félelmetes. Nézzünk 8 igazán pazar panorámát kínáló kilátóhelyet, ahol mindössze csak a tériszonyunkat kell legyőzni! Linzhou csigalépcső, Taihang- hegység, Kína A kínai Linzhou település közelében fekvő Taihang-hegység egyik…..
Világutazó Földünk a magasból 2010.06.26 13:44:00
Yann Arthus-Bertrand az UNESCO által is támogatott Földünk a magasból című kiállítás megalkotója. A francia fotós 10 éven keresztül fényképezte bolygónkat a levegőből, ennek eredményeként született meg az a 120 fotóból álló vándorkiállítás, melyet a világ 55…..
Fantasztikus érzés lehet magasan a hófedte hegyek között, a röpködő mínuszokban a meleg vízből bámulni a csodálatos tájra. A legjobb síterepek luxus szállodái büszkélkedhetnek néhány igazán pazar panorámás medencével.   Hotel Villa Honegg, Svájc A Hotel Villa Honegg 914 méter magasan, Svájc…..