Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thomses

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ’80-as évek elején érkezett Magyarországra a hamburger, a ’80-as évek nyugati világának egyik első hírnöke. A Körútön a kapualjakban egyre-másra nyíltak a butikok, tricottage-ok, míg a járda úttest felőli részén a hamburgeres, hot-dog-os pavilonok. Az első…..
Míg a múlt héten egymásnak esett az RTL Klub és a TV2 azon, hogy ki nyerte a vasárnap estét, a Frizbi második adásáról nincs mit vitatkozni, Hajdú műsora fel sem került a 18-49 évesek TOP50-es listájára. Úgy látszik, hogy másodjára nem adtak esélyt a nézők Hajdú Péter TV2-s…..
 Az időjárás-előrejelzéssel foglalkozó magáncégek szerint az állami radarkép közérdekű adat, az OMSZ októbertől mégis sok pénzt kér érte a konkurenciától...
Thomses 2009.10.06 12:27:59
@Fórumromboló Troll: Igen, augusztus, szeptember, az nálam kettő, én a tényt irtam le hogy rosszul tájékoztattak pénzért és légyszives ne személyeskedj, nem ismerjük egymást tehát semmi jogod nincs rá
Thomses 2009.10.06 16:00:36
@Fórumromboló Troll: Ne haragudj de ezzel most nem momdtál semmi lényegeset, de igazad van nem ugy irom hogy két honapja hanem kb két honapja, ez talán megfelel számodra is. Viszont elsiklasz a felett hogy a szolgáltatás amire pénzt kérnek az 25%-os megbizhatosággal jelzett.
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
A hírek szerint késik az Asus kétoldalas ebook-olvasója. Eredetileg 2009 végén dobták volna a piacra, de ez valószínűleg csúszni fog. (Emlékszünk, az Eee netbookok is hónapokat késtek az eredeti tervekhez képest). Állítólag 165 dollárba kerül majd, vagyis feleannyiba, mint a…..
Háromszáz négyzetméteres paksi borospincére tett szert a Szekvin Kft. a Dél-Dunántúli Borkultúráért Kft. (DDB) megvásárlásával 2008. augusztusában Pakson. A DDB eladói Dr. Molnár Károly, az atomerőmű igazgatóságának elnöke, Kocsis István, az MVM vezérigazgatója, Kovács…..
Nem rajongok kifejezetten Villányért, ha magáról a városról (?) beszélünk: igazából a pincesor se egy nagy durranás, és ezen, plusz pár bortermelő bázisán kívül nem sok érdekességet tud felvonultatni a település. Ha az éttermeket nézzük, a Baross utcán van pár egység,…..
Az AOL.com szedte össze az amerikai televíziózás legnagyobb botrányait a South Parkos szcientológus mizériától kezdve az első fehér-fekete csókon át az NYPD Blue-ban mutogatott csöcsökig és seggekig. Őszre mi is összerakjuk a magyar tévék legemlékezetesebb ballépéseit. A…..
Thomses 2009.08.12 13:50:41
@sixx: Már megint a káromkodás mint tegnap, egyre alpáribb a modora, persze én vagyok a mazohista hogy megint ide tévedtem
Csak az ize miatt A kezdetek 2008.10.18 23:03:17
Azt hiszem ma fáradt vagyok ahhoz hogy felsoroljam a "pincémben" található borokat majd inkább holnap..