Regisztráció Blogot indítok
Adatok
artifex

0 bejegyzést írt és 353 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemigen hiszem, hogy bármi újdonságot tudnék mondani Hofi Gézával kapcsolatban, úgyhogy meg se próbálom. Egy biztos: nincs még egy olyan humorista, aki ekkora hatással lett volna nemzetünkre. Poénjai és gondolatisága generációkat nevettetett meg és gondolkodtatott el, szállóigéi…..
artifex 2022.04.11 23:50:18
@Pic: "Próbált életben maradni. Mint mindenki más aki akkoriban élt." Ennek a mondatnak örülnek a NER lovagok, hiszen ők is csak próbálnak életben maradni, mint mindenki más.

@eßemfaßom meg áll: rákosi, sas, komlós, hofi. hát ja, azonos gyökerek.
       Miután a 2021 legjobb telefonjait felsoroló listát( ide kattintva érhető el) sok jogtalan vagy jogos kritika érte amiatt, hogy túl sok a kínai mobil a listán, a készülékek némelyikét be sem lehet szerezni idehaza, illetve, hogy a Xiaomi, az Oppo, vagy éppen a Realme igazából gagyi kínai…..
artifex 2021.12.28 13:25:43
@Minden FideSSes Büdös Zsidó Cigány: motorola, ami lenovo, tehát kínai, ergo nem a listára való. nokia, purism már inkább lehetne benne.
Újabb Napi érdekes, a múlt vasárnaptól (aki nem látta: mars vissza) a sorozat elején egy kissé szubjektív, kedvenc képpel kezdődik az összeállítás és egy kérdés is mindig lesz a hardcore töribúvároknak! Lássuk! MAI KEDVENC KÉP: 1954. Marilyn Monroe látogatja meg a Japánban állomásozó amerikai…..
artifex 2021.05.24 13:00:44
Hosenfeldet megnéztem a wikipédián, érdekes történet.

@MIG-31: Roncsfilmben is ette a disznó a Trabantot. :-)
A világsztárokról sokan hiszik, hogy kizárólag a legdrágább luxusautókkal furikáznak. Okkal, hiszen elég csak egy pillantást vetnünk Kylie Jenner, Cardi B, Schwarzenegger vagy Cristiano Ronaldo autógyűjteményére. Vannak azonban sztárok, akiknek autói sokkal szerényebbek, mint azt gondolnánk.…..
artifex 2021.03.19 19:42:02
Timberlakehez: www.gq-magazine.co.uk/lifestyle/article/justin-timberlake-car-collection

Hirtelen ezt találtam, meglepődnék ha a többieknél nem hasonló lenne a helyzet. Ez nem baj, van pénzük, tegyék, de azért piedesztálra ne állítsuk őket, hogy a sok pénz ellenére milyen hétköznapiak maradtak. :-)
1917. Brit csapatok öröme a kamera előtt..
artifex 2020.07.13 14:50:42
@Perler Zuárd: itt látok némi párhuzamot a Raquel Welch képpel...
1894. Korbácsolóoszlop a govani (ma Glasgow része) rendőrörsön, Skóciában..
artifex 2020.02.17 15:48:43
@gall travis: nekem anthony kiedis ugrott be rola... :-)

@Club Sandwich: igen, igen. :-)
Megint eltelt egy év, és újra eljött a visszatekintés pillanata. Nemcsak a blogon, hanem Facebookon is aktívak voltunk, igyekeztünk sok érdekes tartalmat megosztani veletek. Számos gondolatébresztő és ritkán látott fénykép került ki az idővonalra a 12 hónap alatt. Idén már ez az ötödik szériája a…..
Megint eltelt egy év, és újra eljött a visszatekintés pillanata. Nemcsak a blogon, hanem Facebookon is aktívak voltunk, igyekeztünk sok érdekes tartalmat megosztani veletek. Számos gondolatébresztő és ritkán látott fénykép került ki az idővonalra a 12 hónap alatt. idén már ez a ötödik szériája a…..
E rovat egyik olvasója kajánul kérdi, miként vélekedem a Párbeszéd-politikus furcsa kalandjáról. Azt is hozzáfűzte, hogy ha már írtam Bangóné Borbély Ildikó és Kunhalmi Ágnes csüggesztő megnyilvánulásáról, akkor Karácsony Gergely esetében kíváncsi arra, vállalom-e az ellenzéki politikusok totális…..
artifex 2019.02.23 08:52:32
1900 körül. Amerikai gyapotfeldolgozó-üzem a Mississippi mellett..
Minden évtizednek megvannak azok a húzó slágerei, melyekben olyan elképesztő dallamok vannak, hogy pár másodperc alatt felismeri őket az is, aki mondjuk 20 évvel később született. Mert ott vannak a tévében, a filmekben, a reklámokban, a szüleink lemezjátszóin és a közös kulturális tudatban - vagy…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
1903. Fiatalkorú színes bőrű elítéltek kinti munkán az Egyesült Államokban..
artifex 2018.09.10 18:24:19
pedálos moszkvics a legjobb!

@szeme közé, laposan!: remélem soha nem megy ki a divatból. :-)
Ez a város tele van olyan alkotásokkal, épületekkel, kulturális emlékekkel, amelyek a magyarországi zsidósághoz kapcsolódnak. A Budai Vártól Zuglóig vagy Kispestig számtalan nyomot hagytak az évszázadok óta itt élő magyar zsidók. Lakóházakat emeltek, templomba jártak, tanultak, tanítottak,…..
artifex 2018.08.28 19:12:58
@kewcheg: most arra gondolsz, hogy a kínai New York negyed a helyes és nem a kínai negyed New Yorkban?
The game is the fucking game. Period. (Avon Barksdale) Van ez a rapperbalhé mostan, összefoglalom egy sorban: Majka kirúgta Curtist, mert szerinte már annyit kokózott, hogy az a munka rovására ment, mindezt nyilvánosan, egy koncerten bejelentve, utána megfejelve a dolgot egy vágatlan videóval,…..
artifex 2018.08.27 18:12:29
@TROLLala: nem véletlen, fogalmazzunk úgy, hogy rokonlelkek Curtis és a TV2 nagy része. lehet cserébe elmondja honnan szedi az anyagot.
1914. Német harctéri tábori pékség Ypres közelében, Belgium..
artifex 2018.08.27 12:58:05
francia gyalogosok színes képe nagyon jó, etióp külügyminiszter gondolom a családot vitte magával, tőzegkitermelőről nekem is dűne jutott eszembe, bányaló arca meg nagyon király. a balerinákról, vagy inkább a pultról a vicc jut eszembe, kér enni, és mi közül választhatok, igen vagy nem.

@jamboox: szerintem nagy veszélyt nem jelentettek egymásra... kulkáról már "hivatalosan" tudni, langról sem lepődnék meg, ha bejelentené. de arra jó volt a kapcsolat, hogy amikor kulkáról pletykálták, akkor mindig a cáfolat arról szólt, hogy de hát a langgal élt együtt. és ez langra is igaz. mondjuk most, hogy kulka bevállalta, nehezebb lesz erre hivatkoznia langnak. :-)
Honnan származtak az „okosba” megvett benzinadagok és miért ment jobban az autó az osztrák benzintől? Olyan trükköket mutatunk, hogy garantáltan fennakad a szeme!..
artifex 2018.08.25 07:58:41
@Fazakas László: igen. ismerősnél volt, hogy rákérdeztek elvtársak érdekli-e kis benzin olcsón, mondta persze, majd másnap odaállítottak egy tankautóval. köpni nyelni nem tudott. szóval nem szarral gurigáztak az elvtársak. :-)
Morvai Krisztina egy, a pestisracok.hu-n megjelent cikkben ment neki A mi kis falunk című sorozat forgatásának, és hát nem is nagyon szarakodott, menten buldózerre ült, és tövig nyomta a gázt. A cikkben rendkívül plasztikus képekben tárják elénk a sorozat helyszínéül szolgáló, 300 lakosú…..
Ezerrel pörög az ingatlanpiac, tényleg már a háziasszonyok is befektetési célú lakásvásárláson törik a fejüket, így aztán nem meglepő, hogy mára minden második sarkon egy ingatla iroda virágzik. Persze, ahol felfutás van, ott előbb-utóbb megjelennek azok az ügyeskedők, kóklerek és szerencsevadászok…..
artifex 2018.08.17 14:40:11
@Tron65: nem hoznak csak úgy. Felhívnak, hogy írj alá velük egy szerződést, mert vinnének érdeklődőt. Egyébként tudtommal létezik eseti szerződés is, csak azt nem szeretik.

@KaTe: sajnos a vevők is hülyék sokszor, nálunk is pár érdeklődő ingatlanossal jött, pedig saját hirdetésem is volt.
  Ruby Rose 12 éves korában jött rá, hogy a csajokat szereti. Az ausztrál modellből lett színésznő, akit az Orange Is The New Black című Netflix-sorozatban vagy éppen a mozikban most futó Meg című filmben is láthatunk, soha nem csinált titkot szexuális orientációjából, mert hát minek is kellene…..
artifex 2018.08.14 19:40:37
@Nyers Fa: "egy képregénysorozat zsidó leszbikus karakterét NEM zsidó leszbikus színésznő alakítja". Innen folytasd amit írtam. Ha nem érted, az sem baj, de jelent valamit.
Íme, már a 250. Napi érdekest láthatjátok, olvashatjátok ma! A sorozatban eddig már több, mint 5550 képet mutattam be érdekes, rémisztő, sokszor szürreális, de mindenképpen ritkán látható múltunkból. Köszönöm, hogy eddig is velem, velünk tartottatok,  tartsátok meg ezt a jó szokásotokat a jövőben…..
Mikor ébredünk már rá, hogy sokkal több hasznát vennék a latin nyelv és irodalom ismeretének, mint a számítógépes tudományoknak? Írja a Magyar Idők szerzője, Orbán János Dénes, gondolom, eredetileg latinul, és itt is van előttem a feje, ahogy a nyelvét a szája szélén kidugva kanyarítja bele a…..
Gólözönt a mai foci-vb-döntőhöz, drága sporttársak. Előtte még pont meg tudjátok hallgatni a lenti adásunkat a focis videojátékokról - ha pedig utána hallgatjátok, hát kaptatok egy jó podcastet egy szar meccs után, trollolo. Mert hát úgyis a franciák nyernek, de szerencsére ezt a vébét is sokszor…..