Regisztráció Blogot indítok
Adatok
túmaccs

0 bejegyzést írt és 209 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig nagy érdeklődés övezi a nyitott kapcsolatot érintő posztokat, illetve az olyan kommentelőket, akik hajlandóak megosztani tapasztalataikat ezügyben. Nincsenek sokan, mert amint kicsit megnyílnak, támadások kereszttüzébe kerülnek: sok olvasó idegenkedik az egésztől, és…..
túmaccs 2014.10.12 09:08:15
@Víz Ivó: semmiről sem akarlak meggyőzni.
én a tárgyalásról írtam, hogy sztem a tárgyalás milyen esetekben következhet be. és optimális esetben nem tárgyalásos úton lehet rendezni a dolgokat. valamint arról írtam, hogy ha elejétől fogva beszélgetés van, akkor "lehetséges" a bizalom kiépítése, és a közös élettér megteremtése.

DE! ki mondta, hogy ez minden esetben és a legjobb szándék mellett is sikerül?! én ugyan nem.
egyszerűen tudomásul kell venni, hogy minden dologban amibe kezdünk benne van a bukás lehetősége. hogy mégse sikerül. próbálod, forgatod, beleteszel időt, energiát, érzelmeket - és mégse.
attól még lehet az elv jó. nyilván ma már egy csomó dolog nem kérdés számomra, ami mondjuk 3 évvel ezelőtt még az volt. és ez a nyeresége ennek az egésznek. hogy én sokkal többet tudok magamról, mint előtte tudtam.
hogy nem sikerült megteremteni ebben a kapcsolatban azt a közös életteret, amiben mindketten komfortosan élhetünk, az fájdalmas, de ez van.
semmi biztosíték nincs arra, hogy egy kapcsolat, amibe belekezdünk az jól alakul. arra sincs, hogy holtomiglan, holtodiglan.
az mindig nagy kérdés, hogy hol a határ. meddig megyünk el a kitartóan építeni akarásban és mikor érezzük és mondjuk azt, hogy mindent megtettünk, amit tudtunk, sőt, még annál is többet és mégse megy. mikortól számít hiábavalóságnak, mikor adjuk fel?

vannak helyzetek, amikor eljön ez a pillanat. és ezeket felismerni éppen olyan fontos, mint hűségesnek lenni, vagy kitartani a másik mellett jóban-rosszban.

de ezt a helyzetet te is ismered, hiszen egyszer már elváltál. jött már el ilyen pillanat az életedben.
túmaccs 2014.10.12 09:12:45
@Víz Ivó:
"a monogámia kialakitásával, működtetésével küszködők "felfedezése", miszerint: ha nem tudok kialakítani egy monogám tartós párkapcsolatot, akkor
1. az ellenkező nemmel van a hiba, úgy átabotában
1/A . a tartós árkapcsolatnak nincs is értelme
1/B . tartós párkapcsolat nem is létezik, csak a mesékben, meg a "közfelfogásban""

mondjuk tegyük hozzá, hogy én 20 évig éltem házasságban. az elég tartós? :P

van fogalmam a tartós kapcsolatról. :)
túmaccs 2014.10.12 16:25:40
@Víz Ivó: nem szeretem a címkéket. sem monogámnak, sem poligámnak sem lószarnak nem gondolom magam.
sokkal inkább olyannak, aki kíváncsi, azt hiszi el, amit már megkóstolt.
például még sohasem ettem wellington bélszínt. van aki azt mondja csodás, más meg bele se kóstolna. én meg még nem ettem, hát fogalmam sincs. de készséggel elhiszem, ha valaki azt mondja, ő szereti. a másiknak meg azt, h nem. de adekvát véleményem csak akkor lesz róla, ha kipróbáltam.

nekem mondhatja bárki, milyen fasza a monogámia, vagy milyen soha nem tapasztalt jó élmény a poliomara, vagy mi. tök mindegy. az az ő véleménye.

a magam részéről sokkal inkább kíváncsi vagyok arra, hogy adott partnerrel különböző élethelyzetekben hogyan érzem magam. és ez még arra sem biztosíték, hogy egy másik partnerrel ugyanígy, ugyanilyen helyzetekben ugyanezt fogom érezni. nem vagyok hívő. bigott meg pláne nem. semmilyen téren.

hogy mi a te fixa ideád, a te dolgod. az én fixa ideám meg az, hogy nincs fixa ideám. :)
h melyik a jobb? engem spec nem érdekel. mármint mások szerint melyik a jobb. nekem ez a jobb.

és a küzdelemről, amit a monogámok tesznek: attól nem leszek poligám, ha egy idő után úgy látom, hogy ha valami nem megy, azt egy bizonyos pont után balgaság erőltetni. egyszerűen tudni kell veszíteni. tudni kell konzekvenciákat levonni és továbblépni. és ez még nem is azt jelenti, hogy másik kapcsolatban újabb partnerrel monogámiát építeni, nem is azt, hogy szeretőzve poli izében élni.
a dolgok nem feketék és fehérek többnyire. az egyszerűsítés nem a megértéshez visz, sokkal inkább eltávolít attól. sztem. :)
Sokan szapulják a titkolózós, hazudozós, sunnyogó hűtleneket, akik állítólag gyávák vállalni tetteik következményeit. Vagy csak nem akarják felrúgni a status quo-t és döntésre kényszeríteni a partnerüket, konfliktust generálni és bevonni a gyerekeiket egy olyan történetbe,…..
túmaccs 2014.10.08 13:12:39
@estrella_: viszont most jelentős teljesítménnyel járultam hozzá a komment-rekordkisérlet sikeréhez és ez rögvest helyrezökkentett. :D:D
túmaccs 2014.10.09 09:40:03
@Tylia cordata: nos, egyértelmű, hogy elemi vonzódásotokat próbáljátok előttünk palástolni. sőt, még önmagatok előtt is. mély élettapasztalatomból merítve mondom ezt neked, nagyon komolyan. sok halivúdi filmben láttam már, hogy a szerelmesek az elején cívódnak, sőt, ki nem állhatják egymást. (persze minket nem vágnak át, már az elején tudni lehet a tuti végkifejletet!) szóval ez csak az előjáték, aminek a végén egy szenvedélyes és romantikus, valamint csodálatos szexben forrtok majd össze, s akkor jön majd a nagy felismerés: ő zigagazi! és ezt onnan is tudhatjátok majd, hogy a nyújorki filmharmónikusok görsvin átiratot játszanak majd a jelenet alatt.

szóval, én például ezt elejitől fogva látom, csak eddig nem akartam mondani. de ha már így rákérdeztél.....
túmaccs 2014.10.09 09:42:58
@Tylia cordata: a francba!!! hogy a süti nem jutott eddig eszembe!! inge cicis fotóat küld, te sütit sütsz...kíváncsi vagyok sb és estrella mit ígér be. :D

addig még rejtegetem az aduász felajánlásomat! :P
Ha már ennyire belementünk a problémamegoldási vitába, gondoltam, érdemes erről is posztot írni. Előfordul, nem is ritkán, hogy tanácsot kérnek tőlem. Vannak, akik Skarlát Betűként, röviden SB-ként ismernek és ebben a minőségemben fordulnak hozzám, és vannak, akik a civil…..
túmaccs 2014.09.29 11:58:41
@skarlát betű: :) hamár hűség és hűtlenség, akkor én ezt ki is bővíteném:
vajon hűség-e, ha soha nem tekintek ki? ha nem teszek fel kérdéseket? ha nem változtatok álláspontot? ha ragaszkodom a régi döntéseimhez? ha nincsenek bennem kételyek soha?
és hűtlen vagyok-e, ha mindezeket folyamatosan megteszem? -
elsősorban önmagammal kapcsolatban. :)

alapdolog, mert ha ez nincs tisztázódva valakiben, hogyan értelmezhetné ezt a kapcsolataira? (hozzáteszem: bármelyikre.) és a szexualitásra is persze.
de, mint látod, nálam nem ott kezdődik a hűség-hűtlenség kérdéskör. :)
túmaccs 2014.09.29 14:02:05
@skarlát betű: no, elolvastam a cikket a linken - jobb későn, mint soha. :)

azért úgy már teljesen mást jelent a szöveg, mint így kiragadva.
az én olvasatomban Menzel nem mond mást, mint amit én is érzek, ha így búvár kund módjára belevetem magam a blogos életbe (akár írásról, akár hozzászólásról van szó): tudniillik, hogy a lényeg nem azon van, hogy elemezzünk egy verset, operát, vagy filmet, akár az életünket, hanem azon, hogy élvezzük. ha szeretem az operát, vagy balettot, menjek és nézzem meg, olvassak verset, járjak moziba, szóval élvezzem, ami jóleső érzéssel tölt el, amit szívesen csinálok. az élettel is így van ez. tök mindegy, hogy monogám vagyok, vagy poli, szeretőm van, esetleg párom...nem mindegy? dehogynem. az nem mindegy, hogy mindeközben jól vagyok-e a bőrömben. hiszen olyan rövid és olyan gyorsan eltelik. hát uccu neki, elemezgetés helyett éljünk!
ezen apropóból fel is hagyok önmagam ostorozásával, hogy már megint beleragadtam a kommentelgetésbe, mint mackó a lépesmézbe és vidáman, lelkifurka nélkül szócséplek tovább, nyilvánvalóan eme pótcselekvéssel szerezve magamnak megfelelő számú örömadagot mindaddig, míg jobbat nem találok. :D
túmaccs 2014.10.01 16:47:35
@Tylia cordata: ja. "általában" roppant egészséges a felfogásom. :D
Kaptam egy magánlevelet, azzal a kéréssel, hogy adjam közre a benne felvázolt problémát. Az illető huszonéves srác, akinek a szex puszta frusztráció, kudarcok sorozata. Azt szeretné, ha a dolognak erről az oldaláról is beszélnénk. Úgyhogy alább következik a levele, majd az…..
Férfiak és nők véleménye valószínűleg nagyon eltér ebben a kérdésben. Bár a blogjaimon inkább azok a férfiak kommentelnek, akik az érzelemmentes szexet nem igazán preferálják, sőt, egyesek még csak nem is tartják szexnek, az összlakosságban jóval nagyobb lehet azon pasik…..
túmaccs 2014.01.04 18:43:16
@skarlát betű: a perverzió és a szeretet nyelve c. könyvben szó van például de sade márkiról, aki a szado-mazochizmus segítségével tárgyiasította a nőket. aki nem képes az érzelmi közelségre, az csak így, tárgyként használva tud kapcsolódni hozzájuk. nagyon kemény. hogy szüksége van rá, az nyilvánvaló. elemi szükségletünk az érzelmi közelség megélése, de ölthet ilyen végletekig eltorzult formát is. egyébként a perverzitás, vagyis a másik ember tárgyként kezelése nem minden esetben nyilvánul meg a szexualitásban. az élet számtalan területén megfigyelhető. aki - a te példádban - a házasság mellett így gondolkodik, ezt vallja, az vagy nem képes a házasságban sem érzelmi közelséget átélni, vagy hitegeti magát. és hát, könnyebb azt mondani, hogy csak kúrtam drágám, csak téged szeretlek, mint bevallani, hogy közben a te általad nem gerjesztett érzéseket tudok megélni.
másrészt a másik tárgyként való kezelése átmenetileg, bizonyos szituációkban, vagy élethelyzetekben még a nagyon kiegyensúlyozott, érzelmileg nyitott embereknél is előfordul. például, ha valaki megbánt, nekem gyakori reakcióm, hogy érzelmileg azonnal lezárok még a hozzám közelállókkal is, és tekintet nélkül az ő érzéseire és rejtett üzeneteire beszélek vele. már tapasztaltam, hogy ez milyen bántó. konkrétan a "nem veszel emberszámba" érzést és reakciót váltja ki. ennél rosszabbat, nem hiszem, hogy lehet tenni egy másik emberrel.
túmaccs 2014.01.04 18:45:53
@túmaccs: ja, és ezzel nem azt akartam mondani, hogy én milyen kiegyensúlyozott vagyok, mégis előfordul. sőt. de tudatában vagyok és próbálom kezelni.
túmaccs 2014.01.04 22:00:44
@Ingeborg: valójában a tárgyiasítás MAGA A PERVERZIÓ. :) a szado-mazo szeánszok lényege, hogy az intimitást tárgyiasítás során meglehessen élni. akik szeretik, azért szeretik, mert ezen a módon képesek kapcsolódni. (ez egyébként a gyerekkori korai kötődési zavar leképeződése.) bármilyen hülyén hangzik is, nem fordítva van. legfeljebb fordítva érzi, aki így tud kapcsolódni. de az ok és okozat nem felcserélendő.
@Sabina.: megkülönböztetendő, a tárgy, akit kihasználnak és a tárgyiasítok, hogy érezzek. ugyanannak a képtelenségnek a két oldala, két megnyilvánulása. a szado és a mazo a nárcisztikus és az alárendelődő. két véglet, ugyan az a probléma. ha valaki egy alkalmi kapcsolatban élvezi a szexet, de nem akar folytatást, az még nem tárgyiasítás. ha valaki élvezi a szexet, de nem akar kapcsolatot, csak megéli önmagát és a másikat és élményként könyveli el, az nem tárgyiasítás.
@skarlát betű: mit lehet kezdeni egy ilyen vallomással? partnernek tekinthetem magam, mivel a másik is partnernek tekint. valakinek, akivel megoszt egy számára talán nem is olyan könnyedén megosztható dolgot. részesévé tesz egy folyamatnak, nem pedig kizár, a fejem felett dönt. megtudhatom, lehet konfliktusunk és kereshetjük együtt a megoldást. de arra is megadja a lehetőséget, hogy a kiszállás mellett döntsek. mindenesetre döntéshelyzetbe hoz. így emberként, partnerként, társként kezel. szembenéz az én érzéseimmel is a témában, még ha ez számára kellemetlen is. így, végső soron emberként kezel és megtisztel.
bármi lesz is a végkimenetel, de megtettük a legtöbbet, amit tehettünk: vállaltuk magunkat, és tiszteletben tartottuk a másikat.
rohadt nehéz.
Ettől kezdve Nina évekig az életem része volt, bár jelenlétének intenzitása egy idő után érezhetően csökkent. Ha a szeretőmnek nevezem, túl keveset érzékeltetek a viszonyunkból. Legközelebbi munkatársamként a feltétlen bizalmasom és szövetségesem, az abszolút biztos pont,…..
túmaccs 2013.05.31 12:39:07
@William_Harford: hááááááááááát, ez isssteni!!!!! :D
nekem meg hosszú évek óta lelkiismeretfurdalásom van, hogy ilyen módon tudok időnként működni!!!
nekem asszem az volt a csúcs, amit egy szintén bmw-s kolléga ellen követtem el:
egy leengedett vasúti sorompónál a sor elé vágott és keresztbe bevágott elém, hogy majd beelőz adott pillanatban, merthátugyemégiscsaknekivanalegjobbjárgányaaföldön című eset. és hát, ha valaki agresszív, azt nagyon nehezen viselem. természetesen nem tudott elém vágni, mert bár szar suzukim van, vezetni azt tudok. szóval kénytelen volt mögöttem átjönni a vasúti átjárón, de adott pillanatban elém vágott az úton, majd vészfékezéssel megállt, ahogy az ilyen agresszív barmok szoktak. na, nekem se kellett több, kipattantam és mire észbekapott, már ott álltam a kocsija mellett. kiszállt a hatos út közepén egy drabális, kétméteres kopaszfejű ügyfél, de akkor én már torkomszakadtából üvöltöztem. azt nem tudom mit, de utalásokat tettem a világnézetére, az értelmi képességeire, meg az iskolai végzettségére is, ha jól emlékszem. az autósok, akik minket kerülgettek, meg lehúzott ablak mellett drukkoltak, hogy: "adjál neki!" meg: "ne hagyd magad!" kolléga kilátásba helyezte, hogy nyolcnapon túl fogok gyógyulni, mire én üvöltve biztattam, hogy: üss meg, legalább leperelem rólad a gatyád is te primitív állat...vagy valami hasonló. pár perc után azután látta, hogy most vagy tényleg megüt, vagy csorbul az énképe, így hát visszaült a kocsijába és elrobogott. én meg visszaülve az autómba, azt kiabáltam: a francba!! a francba!!! elfelejtettem, hogy nálam van a gázspray-m, le kellett volna fújni azt az állatot!! :D:D:D:D

nagyon jót tett a lelkemnek, hogy vannak hozzám hasonló nők. köszi lola!!!
túmaccs 2013.05.31 17:38:53
@William_Harford: jajjjjjj, ne má!!! nem vagy te olyan nyámnyila!! :D:P

be.
túmaccs 2013.06.01 09:38:31
@William_Harford: ez esetben kerüld továbbra is. :D egyébként sem fenyeget a veszély, hacsak nincs olyan billentyűzeted, ami ilyesmire képes....ugyi. különben meg már kidobtam, mert mint kiderült, ezeknek a kütyüknek is van szavatossági ideje. ki gondolta volna??? és sohasem használtam. többször elképzeltem, amint előrántom és nagy vehemensen szembefújom vele az aktuális pácienst, és az eset a fantáziámban kétféleképpen zajlott le mindig:
1. ráfújtam, de szembeszélben, így az éppen visszafújta rám az adagot.
2. kikapom, fújok egyet, de a sprickolófej fordítva áll így közvetlenül magamat fújom képen.
na, eme fantáziák után járkáltam a városban vihorászva, egyedül, minekutána csak kicsit néztek hülyének....:D.
hehe
Ha ez a memoár könyvként íródna, akkor most a fejezetcím fölött ez állna: Második rész Az első rész nagyjából arról szólt, hogyan tologattuk egyre kijjebb a határokat a szexualitásban. ("Kijjebb", ha a "bent" alatt egymás testének kizárólagos birtoklását értjük.)…..
túmaccs 2013.05.16 11:24:46
@William_Harford: biztos, hogy nem tudok mindent. gondolkodom csak...
hm. erre nem gondoltam, mikor a szerelem meghatározást írtam. :D de igen, valóban. mmmmmmm viszont ez esetben nyilvánvalóan csak az lehet "igazán" szerelmes, aki kerek egész, nincsenek hiányai, mert hát ugye, csak az képes a másikat önmagáért szeretni, és nem a lelki szükségletei kielégítése miatt vele lenni.
hm?
túmaccs 2013.05.16 11:57:46
@William_Harford: milyen kétfelé hasításra gondolsz?
túmaccs 2013.05.16 18:25:43
@William_Harford: jó kis mítosz. :)
hátőőőőőőőőőőő, nem mással szeretnék kerek lenni. egyelőre mással se vagyok, de ez már az én bajom.
Már nagyon készülök a következő párterápiás alkalmunkra. Majd leülünk a kis kanapéra, szembe velünk a fiatal, de lelkes pszichológus kettős, a hihetetlenül okos és csak némileg kioktató János a maga huszonegynehány évével, meg Kriszti, a hasonló korú lányka, a lehetetlenül…..
túmaccs 2013.05.16 10:53:26
@titti79: hát, azért az a lelki megbillenés, amiről tanúbizonyságot teszel a blogodban, nem is csábító. inkább ijesztő.
egyébként tegnap hallottam egy mondatot, ami nekem tetszik, küldöm neked szeretettel:
" a pszichikai igazság valahol az elfojtás és a kikiabálás között található félúton."
túmaccs 2013.05.16 11:31:11
@titti79: teljesen igazad van, nem kötelező elcsábulni. egyetértünk.
jó hallani, hogy ennyire szereted magad. a legközelebbi nagy kiborulásos-kórházas fenyegetőzésed alkalmával se felejtsd majd ezt el. :)
túmaccs 2013.05.16 11:42:29
@titti79: egészen pontosan tudom, hogy nem így megy. ezért azután eszem ágában sem volt gúnyolódni. viszont amit írtál, bántó volt, még ha nem is szántad annak tudatosan. és szkanderben én is jó vagyok. :)
pedig nagyon nem szeretek szkanderezni.
van min gondolkodni nekem is.
Kigondoltam Nőgyűlölet 2012.10.12 17:15:33
A Kigondoltam! blog kifejezetten és szó szerint szánalmas periódusba ért, melynek során megtudhattuk, hogy szánalmas egy kibaszott lúzer, valamint azt is, hogy több olyan, erejében levő férfi is van köztünk, aki szeretni próbálja a nőket, ne adj' Isten tiszteli őket. Tudományos…..
túmaccs 2013.04.24 19:00:46
@**büdösmackó**: :( ó, jajjjjjj!!!! hát éppen erről beszéltem! és még utólag magyarázkodsz is! mióta olvastam az írásodat egyfolytában zokogok! egy IGAZI NŐ és egy IGAZI FÉRFI is pontosan tudja és érzi, hogy a romlás magvai már kicsíráztak a lelkedben. a jóisten és az ő angyalai kivetették már rád a hálójukat, te pedig már belesüppedtél a jóság mocsarába térdig. hiába is kapálózol most már!!! mert a férfi, aki arra méltat egy ilyen lényt, mint a nő, hogy hozzá vissza-vissza térjen bármilyen okból is, az a férfi nem méltó a férfi névre, kicsi bogaram. mert vissza-visszatérni, az már kapcsolat. kapcsolat egy társsal. miközben egy IGAZI FÉRFI csak a magját szórja és nemz, használva ezeket a lényeket. majd eldobja őket, mint egy papírpoharat használat után. de te, te miről beszélsz violámrózsám??!!! amit te mondasz, az már-már szerelem, aljas okból elkövetett fajtalankodás, melyben már-már fellelhetők a ragaszkodás és gyengéd odafordulás formái!!!!! mivé lett hát ez a világ???? hát így kell nekünk nőknek vergődni igazi férfiak nélkül????
csalódtam mélységesen! mert hiába használsz illő szavakat rám, attól még az igazság ótvaras és rücskös lába kilóg ám!!!! engem te nem tudsz megtéveszteni. és az IGAZI NŐKET és IGAZI FÉRFIAKAT SEM!
de ó jajjj! hol van hát, egy IGAZI FÉRFI ÉS EGY IGAZI TROLL????
ezzel a fájdalmas kiáltással veszek tőled búcsút cicafiú, te eltévelyedett bárány.........a pokol angyalai legyenek irgalmasak hozzád, mikor majd jövend a végítélet......
:(:(:(:(:(
(szerettem volna egy síró-zokogó szmájlikát küldeni neked, de nem érdemled meg.)
Férjcserélő Gyerekes problémák 2013.04.21 21:55:57
Nem leszek népszerű ezzel a poszttal, DE... (most melyikkel leszek, de komolyan) Arra jutottam, hogy semmi sem tesz tönkre olyan hatékonyan egy kapcsolatot, mint egy gyerek (esetleg kettő). Főleg, ha adott két rendkívül önző és éretlen ember, mint mi Gáborral. Mindig észreveszem…..
túmaccs 2013.04.22 08:20:50
hm. vén szottyos negyvenes. :D van élet a halál után béjbi! :P
viszont: ezzel szerintem minden nő és minden pár megküzd. nem egyszerű pláne egy olyan nőnek, mint amilyen én is vagyok, akinek nem elég csak otthon lenni és gyereket nevelni, mert kell valami, bármi, ami más, ami több. én úgy indítottam, hogy szigorú napirendet csináltam magamnak, és mikor már kiráztam a kisujjamból a gyerekek-háztartás című történetet, akkor bölcsi. mert éreztem, hogy egyébként begolyózok. kell az idő magamra. és tanultam. és jóóóóóóóó volt. mert ezt magamért tettem. és nem volt lelkifurkám, meg semmi ilyesmi. nagyszülők szóba se jöttek, mert messze voltak. szóval, bölcsi, tanulás, munka. volt egy fél napom. ami fárasztó volt így, mégis feltöltött. mert gyerektelen volt. így ment. viszont az állandó egyensúlyozás és néha, ha túlszaladtam a saját dolgaimmal persze jött időnként a lelkiismeretfurdalás. és végig, amíg fel nem nőttek, ez az állandó harc az idővel, a saját és az ő igényeikkel....de nem volt más lehetőség, mint megoldani. de fárasztó volt, igen. és szép is. így egyszerre. én ott követtem el a hibát, hogy nem álltam a sarkamra és nem hajtottam ki az apjukból annó, hogy aktívabban vegyen részt a dolgokban. pedig kihajthattam volna. honnan tudom? mert amikor besokalltam és keményen a sarkamra álltam, azért aktivizálni lehetett. szóval: gáborral kell nektek valahogy dűlőre jutni eme kérdésben, szerintem. bár, nyilván nem lesz egyszerű.
és hogy nem konvencionális a megoldás, amin gondolkodsz? dehogynem. sokkal többen oldják így meg az otthonról menekülést, mint gondolnád....csak kár, hogy ettől az otthoni még nem lesz jobb. és még a szeretőnek is be kell férni valahova. ha pedig ő beférhet, más is beférhet helyette. ami téged is örömmel tölt el, mégse a szétfelé megyünk felé tart.persze, lehet, csak én gondolom így.
A 45. születésnapomra Lola különleges erőbedobással készült. Főajándéknak egy agyonkényeztetős wellness hétvégét szervezett, de tudta, hogy igazán emlékezetessé erotikus ajándékkal teheti a félig kerek születésnapot. Eszébe jutott, mennyire izgalmasnak találtam és kicsit…..
Férjcserélő Szép vagyok? 2013.04.05 17:13:10
Megint egy kicsit elfolyós poszt jön, előre is elnézést érte. Több írásban lukadok ki oda, hogy a sokszor a szexet az önértékelésem javítására használom / használtam. Még ma is előfordul, hogy a férjem előtt meztelenül flangálok a lakásban, hogy lássam, beindítom-e. Este,…..
túmaccs 2013.04.08 10:57:55
@titti79: kár. én csíptem a pasit. pontosabban a stílusát....bár kicsit francomarcómorgós volt, és nem túl eredeti, de mégis. legalább volt neki. :D :P
Tanulságos megvilágosodásom volt ma reggel fogmosás közben. Az elmúlt napok néhány blogos tapasztalata hirtelen távlatos hátteret kapott. Egyszerre éles világosságban láttam, milyen hibátlanul, szinte reflex-szerűen működik még ebben a modernnek tekinthető közegben is a…..
túmaccs 2013.03.29 10:03:11
@Feromontika: én NEM VAGYOK FELSZABADULT! :)
ez olyan nyilvánvaló tény számomra, hogy éppen eme témakörben írogatom én a blogbejegyzéseimet is. ez teljesen egyértelmű. :)
hogy kivetítem-e én ezeket wiljemékre? nyilvánvaló ez is. mindenki a saját prizmáján keresztül szemléli a világot. szeretem, nem szeretem ez van.
amiben reménykedni tudok, hogy ezzel mindenki tisztában van. én úgy tekintek minden hozzászólásomra, hogy azok egyfajta tájékozódási pontok a magammal folytatott vitára. :D
wiljem szokta olvasni néha a bejegyzéseimet, hát nagyon remélem, hogy tudja ezt.

lelki felsőbbrendűség?
hm.
wiljem megkért, hogy valamit próbáljak neki elmondani a saját szavaimmal. először nemet mondtam, mert megrémültem a feladattól :D :D azután nem bírtam ellenállni a kísértésnek. hehe

viszont!!!! nagyon jó ötletet adtál, mert éppen ma reggel, miközben futkároztam a városban és a metrón ültem, eszembe jutott valami....ezt most le is írom, kiegészítve a te észrevételeddel.

nagyon köszi!!
túmaccs 2013.03.29 10:35:00
@Feromontika: ez a lényege. a blogolásnak, a kommenteknek, egyáltalán bármilyen kommunikációnak. többnyire nem szándékosan mutatunk rá valamire, ami a másiknak fontos, vagy kérdés. egyáltalán akik vagyunk és ahogyan gondolkodunk. én legalábbis így gondolok a kapcsolatokra. akár felületes virtuális, akár futó személyes, vagy mély, sok réteget felölelő családi. :)

ja, wiljem egy régebbi írásához kapcsolódóan kezdett kommentelni. asszem asszmetria haladóknak....
túmaccs 2013.03.29 11:30:43
@William_Harford: Uram! Miközben válaszát olvastam, vigyorogtam, mint vadalma! :D

valóban, a kispolgáriság emlegetése volt az, amely azt az érzetet keltette bennem, hogy ön ezt az utat kivételesnek tartja, nem csak ritkán jártnak. (és lehet, az is.....mindegy is számomra, egyszerűen csak nem BÍRTAM elmenni mellette. :P)
ez volt az egyik oka a vigyorgásomnak.

a másik pedig, hogy a válasza annyira rímel a mostani bejegyzésemre......

a többivel meg szimplán egyetértek.
írásblog Szerelmeim 2013.03.29 09:53:17
Szerelmeim, az az egy/hommage á J., egy ismeretlen ismerős/ Sokan vannak, az az Egy. Ahogy az egyik-Ő mondja: Jajj, Sanyi, te mindenkit szeretsz! Lesütöm a szememet ilyenkor, de nem a szégyentől, hanem a tehetetlenségtől, hogy nem érti. Hogy Ő sem érti. Hogy pont Ő nem érti!Igen,…..
túmaccs 2013.03.29 11:09:49
Kora nyár volt, péntek délután, és Lolát hiába vártam haza munkából a megígért időben. Órákig hiába próbáltam elérni a mobilján is. Amikor estefelé hazaért, gyanúsan eltúlzott könnyedséggel mesélte, hogy Farkas felhívta, menjenek el munka után együtt moziba. Mimi két…..
túmaccs 2013.03.26 19:41:32
@William_Harford: undi. az is, csak nem akarsz belegondolni. :(
túmaccs 2013.03.26 20:08:09
@William_Harford: egyszer már letiltottál a témáról. :)

de az mit sem számítana, ha azt érezném, hogy tovább kell mondanom. de nem kell. tudod, a magam kárán tanultam meg, hogy hiába mond nekem bárki bármit, ha egyszerűen nincs rá perspektívám. neked jb-re, meg erre a tükördologra nincs. és ezzel nincs semmi baj. talán egyszer majd lesz. talán nem. de nincs akkora jelentősége, hogy nagy veszteségként kellene megélned, ha esetleg sohase.
úgyhogy most én mondom, hogy hagyjuk a fenébe. :)
egyébként pedig majd egyszer, valamikor, majd soká, mikor már majdnem elfelejtetted (esetleg a könyvedet szerkeszted és visszaolvasod a kommenteket...:)) majd olvasd újra az egészet. és akkor valószínűleg pakk! látni fogod.
de legalábbis majd ráérzel.

vagy nem. :D
túmaccs 2013.03.27 15:04:33
@kardhal77: ommá!!! hiúság vására! hát persze. az ég szerelmére! hát hogyne! ki az, aki blogot ír és ezzel nincs tisztában?! exhibicionisták és önjelölt zsenik gyülekezete. :D
és mindenki nagggyon intelligens, meg művelt, meg okos....hát persze.
ja, meg toleráns és liberális.

és igen. más blogoknál is tapasztaltam a fanfárokat, amit a hódolók fújnak.

hajjjj, de jó is az!!!

hehe
Egy, a történetemet alaposan át/félreértelmező olvasó kommentjei indítottak arra, hogy külön posztban kíséreljem meg megmagyarázni azt az összetett, ellentmondásos érzésekből összegyúrt gyönyört, amelyet a többes erotikus játékainkban annak folyományaként élek át, hogy…..
túmaccs 2013.03.26 15:13:46
@Lia(Magnolia): :D wiljem tudja, hogy szeressük...ugye, wiljem? :D

hiába, az ösztönök???!!! NINCS olyan ösztön, amin ne lehetne uralkodni!!!
(én néha például ösztönösen ölni tudnék, de legalább jól képen vágni, mégse teszem...... :D:D:D

na, jó. néha rúgok, meg karmolok...hehe)
túmaccs 2013.03.26 19:54:17
@William_Harford: mindent tudott, ami adott szituációhoz elegendő volt, sőt, sokkal többet is. nem szoktam csomót kötni a nyelvemre, ráadásul ebben az esetben is többször elmondtam mindent.

tisztelt esküdtszék!!!
kéretik nem sajnálni a vádlottat!
bár most nem kell dönteni, már megkapta a büntetését. elcipeltem párterápiára. hehe
igaz, ő ajánlotta fel. :P

no, jó. a viccelődést félretéve: a történetnek van másik olvasata is max részéről.
de minden történetnek annyi olvasata van általában, amennyi szereplő. a gond az, ha nem vesszük észre, hogyha a másik egy teljesen más történetet "olvas".
és ez az, amire nincs mentség. minden másra igen.
túmaccs 2013.03.26 20:11:57
@William_Harford: igen, kb. ez így mind, egyszerre. és fontos része a nyelvtan. :)
Olvasgatok egy blogot, amely hasonló témákat boncolgat, mint mi itt - de nagyon személyes aspektusból. Mindenesetre felvetődött egy téma, amellyel már korábban is találkoztunk, de konkrétan erről még nem posztoltam. Vajon milyen indíttatásból lesz valakinek szeretője legitim…..
túmaccs 2013.03.14 14:52:38
@mangalor: @skarlát betű: @OakTree: a gyerekeken nálunk sem látszott semmi, de amikor leültünk beszélni és bejelentettem a válást, legnagyobb megdöbbenésemre se kiborulás, se megdöbbenés. egész idő alatt úgy kezelték a helyzetet, amire egyáltalán nem számítottam. akkor esett le a tantusz, hogy bár mi sohasem veszekedtünk az apjukkal, de a némaság, az elhidegülés mennyire nyilvánvaló lehetett számukra.
a barátokról: sokáig tartott megértenem, mennyire rémisztő lehetett a számukra ez az: így is lehet - tükör tartása. mert 1 azaz egy páros közülük, akiknél nincs nyílt, vagy halgatólagos szeretőzés. szóval, senki nem örült neki.........és utólag jöttem rá - miután elmondták többen hehe -, hogy mekkora félelem és pánik volt: akkor most nekik is így lesz? vagy ha nem, akkor mivel igazolják majd a saját helyzetüket, hiszen, a francba, lám-lám meg lehet oldani másként is.
szóval, már értem őket.
mangalor: annak idején én segítséget kértem, egyedül nem tudtam volna végigcsinálni. konkrétan terápiába jártam. bár nyilván a gondjaim összességét nem oldotta meg, de segített dönteni és életben maradni.
túmaccs 2013.03.14 15:19:15
@skarlát betű: azannya!! te aztán bebetonoztad magad! ráadásul mindent magadra veszel. :D
ez már muris.
írásblog Hommage á John Lennon 2013.03.14 07:59:00
hommage á John Lennon Keléskor vette észre magán a keléseket. Francba, hogy mikor olyan jó fekély-es ez az ágy! És felfekvéskor még semmi bajom se volt! Orvul támadó kór. A megoldás: irány Joe, aki orv-os.- Ez talán-y... - mondta Joe, a bőrét nézegetve.- Mi az az "y", halálos?-…..
túmaccs 2013.03.14 10:53:53
III. Olyan igazi, "első" tavaszi nap volt, amikor mindenki kimegy a szabadba.A Fámák ásnak, méregetik a virágágyások helyét, számolgatják mennyi fólia, trágya kell majd a Kertbe. A Remények visznek magukkal egy könyvet, és egy fa törzsének támaszkodva olvasnak, aztán…..
Alexával évekig fennmaradt köztünk - csökkenő intenzitással - a szeretői viszony. A fénykorban sem találkoztunk sűrűn - a nyelvleckék is félbemaradtak nála -, hiszen mindkettőnknek megvolt a maga kerek élete, nem egymásra alapoztuk szexuális és érzelmi igényeink…..
túmaccs 2013.03.01 12:59:43
@William_Harford: mi? hogy? szerelem? ön már szerelmes kedves wiljem....vagy tud párhuzamosan is? esetleg létezik főszerelem és mellékszerelem? eddigi írásaiból nem ezt olvastam ki....persze, lehet, hogy rosszul olvasok. :P
túmaccs 2013.03.02 17:25:24
@William_Harford: szőr wiljem...ön ebben a nagymester...:P egyébként a buta-nagymellű kombó ekkora vágyálom??? max is megveszik ezért! azt nem értem, hogy nem tudott még egy ilyet összeszedni. mármint elég butát. nagymellű már volt. no, de mi az elég buta???? mi az, hogy buta?? bár maxnak buta-közönséges-nagymellű. így egybe..hehe.
isstenbizony megnézném magamnak, akire egyszer azt mondja, na, ez az!!!! szerintem sírva fakadnék. (a röhögéstől!)
túmaccs 2013.03.03 10:15:29
@William_Harford: férfiak!!!! :D:D:D
wiljem kedves elárulok egy alapvetést:
a bugyi, az bugyi!!!!!

és ezzel mindent elmondtam....:P

ui.: "Mert van egy olyan hülye mániám, hogy muszáj beszélgetnem előtte" ......nah. erről van szó.
1 Naptáregyeztetés: Többes szexprogramjaink szervezésekor az olyan prózai tényezők mellett, mint munka, családi program, beteg gyerek stb., tekintettel kellett lenni még egy kőkemény adottságra: a lányok ciklusára. (Milyen könnyű lehet a klimaxon túl szexpartit szervezni! :) ) Nos,…..
túmaccs 2013.02.27 13:21:06
@William_Harford: melyik téma mélytudományos elemzését kedves william?? :D:P
Bár mértékadó olvasói vélemény szerint az én blogomban inkább "egy szokatlan kapcsolati rendszer leírása, az ún. flow-élmény megragadása az eredeti", nem pedig a "nyers testiség ábrázolása", ezúttal mégis a pornó ingoványos terepére merészkedem... Olajozottan működő…..
túmaccs 2013.02.26 13:00:08
Szenzációs bejelentés: sikerült megnyernem blogom exkluzív vendégszerzőjéül Alice Harfordot, alias Lolát! Mivel őt a múlt kevésbé foglalkoztatja, a jelenről, mostani hétvégénkről mesél. Szabad meglepődnie a kedves olvasónak, aki az én történeteimet lapozgatva talán azt…..
túmaccs 2013.02.26 07:23:51
@William_Harford: tényleg, hamár....akkor rögvest eszembe jut erről egy kérdés: akkor is használja, ha nem hármasban játszik szeretősdit veled? és akkor tudja-e? persze, csak akkor, ha nem nagy indiszkréció ez......:)
túmaccs 2013.02.26 08:34:08
@William_Harford: vagy egy döntés, hogy most nem akarsz szerelmet, vagy kapcsolatot. akkor is meg lehet állítani....
túmaccs 2013.02.26 08:48:48
@William_Harford: nekem úgy tűnik igen, csak másképpen. :)