Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pantoflue

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az infokommunikációs technológiák fejlődése miatt alapvetően változott meg az 1990-es évek végén születettek világlátása, gondolkodása, készségei és kompetenciái, erre a kihívásra pedig a jelenlegi oktatási modell egyelőre még keresi a válaszokat. Miközben a pedagógusok…..
pantoflue 2015.10.11 19:13:58
@mikimackó: Amíg nekem nincs olyan telefonom, tabletem, internetem, mint nekik - lehetőségem sincs igazán, hogy valódi eszközként használjam ezeket. Az iskolában pár laptop és projektor van, az internet szakadozik. Szélmalomharc egyetlen óra, ahol megpróbálkozol mással.
A módszereket magunknak kell kikísérletezni, mert minden cikk csak arról szól, hogy ez a generáció már nem olyan. Értem, értjük. De a paradigmaváltáshoz semmiféle valódi segítségnyújtás nincs.
És igen, talán begyöpösödott agyú is vagyok. Sajnálom.
Aszongya dr. habil. Balázs Géza, tanszékvezető egyetemi tanár, nyelvápolás-ipari nagyvállalkozó a keddi (júl. 29.) Népszabadságban a helyesírási szabályzat ún. reformjának környülállásait ecsetelve:..
Sting.blog.hu Vendégkönyv 2008.11.02 21:29:00
Ide szívesen fogadjuk ötleteiteket, kritikátokat, véleményeteket az oldallal kapcsolatban!Privát üzenetet az attis.sting kuk@c gmail.com címre várjuk!..
Amióta tart a tanév, nem tudok írni. Túl sok. Időben is, gondolkodásban is. Bármennyire szeretem, túl sok. Az igazgatómnak úgy magyaráztam, olyan, mint életem szerelmével napi ötször szeretkezni: ennyit már nem lehet élvezetből. Tudom, hogy a közoktatáson belül a legjobb helyen…..
Aki maga nem tanár, vagy nincs a közvetlen közelében tanár, fogalma sincs, mi mindent rejtenek a munkaköri kötelességek. Csak azt látják, megtart 22 órát egy héten, szabad egész nyáron, lógatja a lábát havi száz nettóért. Aki még nem tanár, de felmerült a lehetősége, hogy…..
pantoflue 2013.05.14 15:59:57
@Cucuminator: Te te elolvastad, amire kommenteltél? És értetted?