Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rudolf Horváth

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kellett venni valami háztartási gépet, éppen Budaörsön, ott a Media Markt, hát alig sikerült. Az ember és felesége bemennek, viszonylag hamar kiszemelnek egy ilyen holmit, mert túl akarnak lenni rajta,az ember keresi az…..
Rudolf Horváth 2015.08.12 14:30:08
@profilo: Ezt tudom mondani én is, üzletfüggő a helyzet. Hozzám legközelebbi Media Marktba járok évek óta, pedig Pesten van egy pár és eddig jó tapasztalataim voltak. Eladók segítenek, illedelmesen válaszolnak ha odamész, nem flegmáskodnak de nem is erőszakoskodnak ha nézelődsz.
Magyarított nevén SAMSUNG HW-F450 hangprojektor. Ez a típus egy viszonylag új kategória a hangsugárzó készülékek piacán. Több hasonló készüléket találtam, melyeknek más-más a teljesítménye, de az alapelv minden esetben azonos. A megszokottnál kevesebb doboz, kevesebb kábel,…..
Nagy nehezen véget ért a 47. Super Bowl, amit a Baltimore Ravens nyert meg a San Franciso 49ers ellen teljesen megérdemelten, de úgy hogy még az utolsó percekre is bőven marad annyi izgalom, mint egy megye kettes labdarúgómeccs katarzisában megszoktunk. A tegnapi meccs mégsem erről…..