Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Érted Ugatok Állatvédő Egyesület

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mesélek, mesélek... egy történetet egy kutyáról. Szofinak hívják, mint utóbb megtudtuk. A gazdája azért adta le a gyepmesteri telepen, mert időnként elszökött. Innen szerencsére örökbe…..
No hát új oldal, új rendszer, a hét legfontosabb híre, hogy elkészült az immár hivatalos Facebook oldalunk :-) A dolog története annyi, hogy amikor pár évvel ezelőtt regisztráltuk az egyesületet a legnagyobb közösségi oldalra, gondolkodás nélkül magánszemélyként tettük ezt…..
Abbie, vagyis AB mint Artúr Brezsnyev, így nevezték el őt a Secondás lányok. Egészen pontosan róla van szó: Abbie egyszer csak megjelent Bátonyterenyén, és jelentkezett egy szabadidőközpontnál, hogy egy időre akkor ő most ott szeretne lakni. Az ott dolgozók megsajnálták,…..
Bár a legritkább esetben szokásom két egymást követő nap blogot írni, ez egy rendhagyó alkalom. A tegnapi nap szomorúsága után - és ha kicsit elkenődünk, ez szerencsére mindig így van - ma szuper napunk volt. Megérkeztek a kutyaházak a Hangya Közösségtől (nagyon-nagyon…..
Ez a nap is csak úgy kezdődött, mint a többi, az ember reggel gyanútlanul elindul dolgozni, és az ember párja bevásárolni az éppen nálunk vendégeskedő nagyfiával együtt, mert most épp nekik van rá idejük. Jön egy-két telefon, milyen rizst vigyünk haza, mit is beszéltünk még,…..
2014.09.01 Új hónap kezdődött, mozgalmasan sikerült. Próbálom az elejétől leírni a történetet, a nap elejétől és a sztori elejétől. Történt, úgy augusztus közepén, hogy megkeresett egy kis falu vendégházának tulajdonosa minket, egy kóbor kutya 9 kölyköt fialt a ház…..
Kedves Olvasó, Köszöntelek az Érted Ugatok Állatvédő Egyesület bolgján! A mindennapjainkat fogom itt leírni. Nemrég alakultunk, Nógrád megyében, Bátonyterenyén, néhányan, változó létszámban és aktivitással, modern Don Quijote-ként küzdünk azért, hogy ha nem is az…..
A bejegyzés listában találjátok meg a már megírt posztotokat, melyeket akár rendezni is tudtok. Csökkenő, illetve növekvő sorrendbe tudjátok rakni a bejegyzéseket, mind dátum, mind bejegyzés alapján. A bejegyzés címére kattintva tudjátok módosítani a posztokat. Lehetőségetek…..