Regisztráció Blogot indítok
Adatok
birgics

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előretolt helyőrség SzüLILInap 2013.05.28 22:43:03
(kösz a címet, GO!) azt hittem, ma már nem is fogok tudni írni. az a baj a szülinapokkal, hogy az ember várja, készül rá, és aztán ugyanúgy eltelnek, mint a rendes napok. Pont ugyanolyan hosszúak. De nem lesz még egy ilyen év, aminek ennyire markánsan emlékeznék az…..
Hát, bár eddig a leggyorsabb, mégis a legnehezebb szülés volt az elefánté. Nem igazi amigurumi (am. nem spirálban megy körbe az öltés), de ez volt a legelefántabb, amit csak találtam. A leírás maga a borzalom, abszolút nem felhasználóbarát, közben erősen gondolkodtam, hogy…..
birgics 2013.04.16 18:12:55
"Ha megvárna, mondja meg nyugodtan. Kap holnap búcsúultrahangot és búcsúpuszit és úgy megy haza:)" -írta az anyadoktorom tegnap délelőtt, mikor az éppen ügyeletes orvos (akit bícsgatyának hívtunka lányokkal, mert olyan, mint aki éppen csak felruccant a tengerpartról egy kis…..
birgics 2013.03.03 11:25:09
Piroska és Farkas Korhazban 2013.02.26 16:35:51
Nem mulnak a gorcsok, rogton ittfogtak. Kisbaba mocorgott, mehszaj zart. Kaptam infuziot, augmentin antibiotikumot es fekszem. Kozben nathasodok, torkom, fulem faj, szerintem lazam is lesz. Hhhhh.......
Előretolt helyőrség Beszélgetek 2013.02.25 17:17:31
Mondjuk mindig is sokat beszéltem, de mióta külföldön élek, határozottan ki vagyok éhezve az emberi kapcsolatokra, úgyhogy sokszor olyan vagyok, mint a nénik, akik dumálgatnak boldog-boldogtalannal. Lilivel ez meg persze még sokkal könnyebb, mostanában nem is én vagyok, aki…..
Kikészítettem a régi banki értesítőket, hogy majd elégetjük Bandival, ha egyszer rámér. De felesleges kormozni a levegőt, ha van nekünk egy bio iratmegsemmisítőnk (Egérhírek! MEddig tűri a rendőrség a macskák garázdákodását? Egérhírek! A legfrissebb hí -rek ...kel... Edd…..
Előretolt helyőrség 8 hónapos 2013.02.06 09:03:02
8 hónapos lett a legcukibb cuki. Azt hiszem, az első hónap volt a születése óta, hogy nem hízott egy kilót, de igazság szerint nem mértem. Valahol a 10 és 11kg között van, nem fogyott, az biztos. Lassan kell majd dokinénihez menni. (Kicsit parázom tőle, mert félek a határozott és…..
Hu! Megijedtetek? Nem gondoltátok volna, hogy én vagyok, mi? Az volt, hogy először itthon voltunk, de aktív társadalmi életet éltünk, aztán hazamentem pihenni, és attól kezdve nem volt egy perc nyugtom se. Mert igaz, hogy a csaladban bárkinek odaadhatom Lilit dajkálni, de ha sokan…..