Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang

0 bejegyzést írt és 1430 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A karácsonyi ünnepek táján a csapból is a kedves, szívmelengető filmek folytak. Akarva, akaratlanul is biztosan megnéztük az Igazából szerelmet, a Reszkessetek betörőket, vagy bármilyen szép, havas, romantikus vígjátékot, elbűvölő, szerelmi történetet. Nos, adventnek és a karácsonyi időszaknak…..
Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2019.01.14 23:20:12
Bátorságáért kapott dicséreteket az a modell és korábbi szépségverseny-induló, aki nyíltan tett közkincsé képeket striáiról...
Ha a bűvész azt mondja, hogy csak a kezemet figyeljék, mindenre kell koncentrálnunk, csak a nagy machinátor kezére nem. Mégis ezzel a módszerrel veri át a magyarok millióit évek óta a kormányzópárt. Ne gondoljuk ezért sem a Simonka György fideszes képviselő ellen folyó nyomozásról, hogy a lényeget…..
A cuki kis hétvégi házak gyakran esetlenek már a formavilágukat illetően is...
Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2017.05.30 13:58:05
Jól ismert történelmi és geopolitikai okok miatt a haditengerészeti érdeklődésű magyar military-fanok úgy száz éve vannak nehezebb helyzetben, mint a másik két nagy haderőnem rajongói. Azt ugyanis sokan tudjuk (az újságírók zömére ez most nem vonatkozik), hogy mi a különbség egy vadászgép és egy…..
Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2017.05.18 07:22:29
@Void Bunkoid: Az anyanhajó az, amikor daruval belógatnak a hajóról a vízbe egy hidroplánt. Esetleg kizárólag helybőlfelszálót tud fogadni, küldeni.
A hordozó az, amelyiknek van kifutópályája.
Az a jó hír, hogy az összes külföldön élő magyar nyugdíjas megkapta az Erzsébet-utalványt. Az meg a rossz, hogy semmire nem mennek vele...
1978 novemberében óriási zavar támadt az Erőben. Mintha milliók sikoltottak volna fel, aztán hirtelen csend lett... A Halálcsillag ismét lesújtott volna egy békés bolygóra? Vagy rajtaütöttek a Lázadók bázisán? Nem, dehogy, még ennél is rosszabb dolog történt. A tévé műsorra tűzte a Star Wars Holiday…..
Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2016.12.25 01:59:50
Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2016.12.25 02:01:50
Nemrég írtam nektek arról a házilag is fillérekből elkészíthető vegyületről, amellyel pillanatok alatt jégmentesíthetitek az autó szélvédőjét. A hozzávalók, melyeket egy szórófejes flakonban célszerű összekeverni (és azt télen mindig a csomagtartóban tartani) listája a…..
Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2016.12.12 13:15:27
Reggel rengeteg nehézséggel kell szembenéznie az embernek: nem elég, hogy ki kellett mászni a meleg ágyból, indulni kell munkába, de még a kocsi szélvédője is lefagy. Ha a felsoroltak közül kettővel nem is lehet mit kezdeni, legalább az utóbbinál spóroljuk meg a kellemetlenséget. Ehhez nem kell más,…..
Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2016.12.04 17:30:33
A közelmúlt egyik legérdekesebb készüléke a két kijelzős Yotaphone 2. Az előlapon (már ha van neki ilyen) egy 5.0" méretű FullHD kijelző található, míg a hátlapon egy 4.7"-es, e-Ink technológiás panel 960x540p felbontással. Az érdekes az, hogy normális, középkategóriás hardverével is nagyon olcsó.…..
Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2016.10.13 21:39:59
Simán előfordulhat, hogy a legnagyobb buli közepén jut eszedbe egy bonyolultabb koktélt inni. A szórakozás hevében azonban ki szeret sokat várni, hogy elkészüljön kedvenc itala? Hidasi Kristóf, a 4BRODOWNTOWN bartendere pont ezért fejlesztette ki Bloody Mary premixét, így az italra úgyis…..
Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2016.10.09 11:23:16
Y-GEN A kezdet vége 2016.10.05 09:30:00
Nem csak szimplán túltolták ezt a kampányt. A varázs veszett el és a bizalom. A bizalom, ami talán már két éve sem volt meg. De a szerencse, akkor még mentőmellényt dobott a kormánypártnak, a menekültkrízis formájában. Ezzel tudott csak úszni Orbán Viktor, az elmúlt másfél évben. Most azonban a…..
A jó hír az, hogy már tudjuk, mi vet majd véget a másnaposságnak, a rossz hír, hogy a szintetikus alkohol elterjedésére még pár évtizedet várni kell, nagyjából 2050-ig...
Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2016.09.25 11:59:58
Ez a kérdés sokszor felmerül bennem, és számtalan helyen és közegben feltettem már. Mindig más válaszokat kapok, de vannak ismétlődő motívumok. Néha nincs türelmem a dologhoz, de legtöbbször belemegyek az érdemi vitába, és az esetek több mint felében sikerül valamilyen konszenzusra jutnunk. Egy…..
Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2016.09.17 09:50:16
A melegjogi mozgalmak a pridedal és a gendertematikával kontraproduktív performanszok, amiknek a lényege már rég nem az elfogadtatás, hanem a polgárpukkasztást is túlhaladott önszórakoztazása a szubkultúrátoknak.
Nézzük meg a következő videót, hogy rávilágítsak egy abszurditásra:
m.youtube.com/watch?v=weV8IBx0J3c

A kérdésem a következő:
A gendermozgalom elvei szerint egy 175 cm magas fehér férfi megkövetelheti, hogy két méter magas hét éves kínai kislánynak fogadja el a társadalom, így beiratkozhat egy általános iskolába, és használhatja a leány wc-t.
Megkaptad a választ, hogy miért növekszik a homoszexuálisok elutasítottsága.
 Bár többen kétlik, ez mégis egy liberális blog. Most bebizonyítom ezt az iszlám liberális vizsgálatával.  Behódolás. Kezdjük az elnevezéssel: iszlám, ami annyit tesz Isten akaratának való alávetés. Valahogyan Isten lusta minden emberrel tudatni  létezését és ezért Mohamedre bízta ezt. Mivel…..
JogÁsz Svédek, finnek tanuljatok! 2016.07.23 22:07:32
Kósa Lajos, a honvédelmi és rendészeti bizottság fideszes elnöke Röszkén azt bírta mondani, hogy a menekültek számára kialakított tranzitzóna olyan jól működik, hogy azt már a svéd és finn hatóságok is tanulmányozzák. Kép: kettosmerce.blog.hu Én meg is értem mohó tanulásvágyukat. Ezek a…..
Gondolkodtam a törökországi történéseken. Erdogan két hete pálfordulást hajtott végre, hirtelen rendezni szükségesnek érezte két, katonai szempontból erős "szomszédjával" a külkapcsolatokat. Aztán, hogy, hogy nem, hirtelen puccs lett Törökországban. Aminek során véletlenül nem sikerült foglyul…..
A Török Fegyveres Erők (TSK), azaz a hadsereg hatalomgyakorlásban való történelmi szerepe megkérdőjelezhetetlen. Atatürk regnálásától kezdve 2010-ig a demokrácia, az állambiztonság és a szekuláris állam letéteményesének számított. A TSK az utóbbi néhány évtizedben összesen négy – két fegyveres és…..
A sztereotípia szerint az ügyvédek sokat keresnek, és bár alighanem akad ügyvéd, aki ezzel vitatkozna, Go Hiramatsu valószínűleg nem lenne köztük. A japán ügyvéd ugyanis egy McLaren P1-gyel jár napi rendszerességgel munkába...
Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2016.07.11 19:44:19
@Ba BalKat: Te valami Zimbabwei cserediák vagy, aki töri a magyart?

Kit ítél el hibásan milyen ügyvéd?

Aki életében nézett már 100 órát tévét, annak már rég bevésődött, hogy q bíró ítél, az ügyvéd véd vagy perel, az ügyész meg vádol.
Bennfentesek szerint, ha valaki a Fideszben kegyvesztetté válik, akkor nem egyszerűen útilaput kötnek a talpára, hanem kihajítják egy mozgó járműből. Ez utóbbi maffiamódszer, ami nem véletlen. A kormányzópárt működése sajátos ötvözete az egykori szovjet pártvezetés belső hatalmi harcainak és az…..
Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2016.06.26 22:56:01
A városban élő természetfeletti lények menekülni próbálnak Pécsről. Ezek a különböző világokból származó teremtmények, ha tehetik, visszatérnek a saját dimenzióikba. Olyan gyorsan távoznak erről a síkról, hogy néhány ajtót nyitva is hagytak, nem törődve a…..
Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2016.06.16 21:13:58