Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sterbinszky Tivald

0 bejegyzést írt és 435 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan 3 éves tapasztalatom van a gyerekorvosokkal és védőnőkkel, és egyre többször gondolkozom el azon, hogy tulajdonképpen mekkora segítséget is jelent a jelenlegi rendszer. Eddig 3 védőnővel és 2 gyerekorvossal volt dolgunk, két külön településen, plusz a család többi kisgyerekes tagjával való…..
Péter egy huszonéves fiú. Magyarországon született, Magyarországon nőtt fel, jelenleg is itt él. Borostás, szemüveges. Utóbbi két tulajdonsága elég volt ahhoz, hogy a kormánypropagandában Soros György fiaként mutassák be. A kormánypárti Pesti Srácok egy szélsőjobboldali Youtube-csatornára…..
És nevezd el vendégháznak. ..
Sterbinszky Tivald 2018.05.07 12:07:47
@Halál kamionja mindenkit elgázol: és ha a fidesz nem lopna, akkor lehet, hogy az 1000 millárdon felül még 2000-et meg tudnánk spórolni. Továbbá még becsületesebb magyar vállalkozóknak jutna a pénz, nem csak azoknak, akik bent vannak a pikszisben, és amint kimondják a g betűs szót, soha többet nem nyernek egy pályázatot sem!
Ja, a liBsiknek meg tényleg kuss leg!!!
2005-ben nyitott meg Solymáron a Zazzi Cukrászda, később Óbudára költözött, a tulajdonosok a végleges bezárás mellett döntöttek. Varga Margit és dr. Erdős Melinda mesél a miértekről, a kedvencekről, a legszebb pillanatokról és a további tervekről...
Nem kell Geréb Ágnes mellett elkötelezettnek lenni ahhoz, hogy lássuk, korszakhatáron vagyunk. Észre kell vennünk, hogy megkezdődött a Nőgyógyász Istenek alkonya. Egyrészt (majdnem) minden információ elérhető a neten. Keress rá az orvosodra, és százszámra találsz róla véleményeket, mert a kismama…..
Sterbinszky Tivald 2018.02.18 20:53:36
@Hórukk: gátvédelemről tetszett már hallani?
Gondolom nem, mert akkor nem tetszene gátmetszésről írogatni...
        TGM a HVG-n magyarázta el, hogy miért nem demokrata Gyurcsány. Elsősorban azért nem demokrata a Gyurcsány, mert le akarja ültetni Orbánt és klánját.         " Vitatkozni kell az ellenféllel, nem pedig fenyegetni. Az, hogy ezt az egyszerű és közismert szabályt Gyurcsány Ferenc ellenfelei…..
Pár napja derült ki, hogy az RTL Klub műsorán február 5-én indul A Fal Sebestyén Balázs vezetésével. Ez az a műsor, amit tavaly ősszel premier előtt mutatott be a tévéadó azért, mert szerintük a TV2 lemásolta az általuk megvásárolt formátumot. A TV2 A Piramist a reklámjaiban eredetiként hirdeti, így…..
Sterbinszky Tivald 2018.01.27 13:37:38
A mai napon egy érdekes eseménynek lehettünk szemtanúi. A Fidesz képviselői kivonultak a a Nemzetbiztonsági Bizottság üléséről, mivel azon Szél Bernadett is megjelent. A gyűlést még január 18-án, Molnár Zsolt, a testület szocialista elnöke hívta össze a mai napra, hogy az illetékes szervek…..
Sokat hallhattuk főképpen baloldali megmondó emberektől, bár alkalmanként jobboldaliaktól is, hogy a kormányváltásnak egy receptje lehet... az összefogás. Ugyan abban már több vita volt közöttük, hogy mégis milyen összefogás az amely szükséges ahhoz, hogy megdöntsék az Orbán-rezsimet. Sikerült…..
Sterbinszky Tivald 2018.01.16 04:12:27
@dare: "nem ismerik a pártok programjait"
Miért, van valamelyiknek programja?
Sterbinszky Tivald 2018.01.16 04:22:52
@nick papagiorgo: Akkor szavazzunk az LMP-re!!!
Az nem titok, hogy a legismertebb sportolók brutális összegeket keresnek, annyit, amit átlag, bérből-fizetésből élő emberként felfogni is nehéz. Kivéve persze, ha kiderül, hogy mondjuk Lionel Messi pár óra alatt keres annyit, mint mi egy év munkájával...
Vona Gábor olyat mondott, amire még nem volt példa: hitelesítette Gyurcsány sztoriját Orbán titkos bankszámlájáról. A zsidónegyed közepén, a Spinózában. Mik vannak? ..
Sterbinszky Tivald 2017.11.19 13:24:13
@Okos Tóbiás: én úgy emlékszem, hogy fletó basztatta állandóan botkát, hogy fogjanak össze. Botka mondta, hogy nem akar, de fletó nem hagyta:"addig fogok a nyakára járni, amíg nem ül le velünk" mondta fletó drága bulgár úrnak. És ennitől lacika megroggyant, és neki esett nyiltan fletónak. Ezzel ferencünk el is érte a célját, bukott is lacika nagyot.
Ebben az évben engem ért a megtiszteltetés, hogy elvihettem az autónkat a szokásos tél eleji kerékcserére. Hiába voltam az elmúlt 4 évben autótulajdonos, és volt a férjemnek is egy autója, valahogy sosem én mentem a szakemberhez velük. Igaz, egyszer jelen voltam, de akkor is egy férfi családtaggal,…..
Sterbinszky Tivald 2017.11.12 07:30:18
@pkovaks: 25.000
De megérte, volt 6 féle kv, izmos szőke svéd srácok emelgették a kerekeket egy szál borat tangában...
Szerző: szabomarton A Fidesz-közeli Pesti Srácok szúrta ki Sárközi Zoltán kommentjét. A szombathelyi DK elnökségi tagja egy olyan poszt alá írt megjegyzést, amely arról szól, hogy a 87 éves Soros György világuralomra tört. Nem hogy annak örülne a vén buzik, hogy még nem döglött meg! A helyébe…..
A kedvenc ebédlő helyem egy egyszerű kínai gyorsétterem. A berendezése szokásos, semmi különös, de ami megfizethetetlen, nagyon családias - az árak pedig nyomottak. Nem tudom, hogyan éri meg fenntartani, pláne úgy, hogy mindig ad a kedves és mókás kiszolgáló, aki egyben a tulajdonos, vásárláskor…..
Sterbinszky Tivald 2017.09.08 18:28:32
@látjátok feleim szümtükkel: meg azt a mondást is ismeik, hogy "kutyából nem lesz szalonna"
Láttál már szalonnát kínaiban?
Sterbinszky Tivald 2017.09.08 19:27:53
@telkoe: nem azt mondtam, hogy nem csinálnak a kínaiak szalonnát. Ha még most sem érted, akkor szólj, tovább magyarázom.
Amikor egy-egy színészt kiválasztanak egy adott szerepre, általában rengeteg megjegyzés érkezik, melyben a mindentudók kifejtik, miért alkalmatlan az adott színész az adott szerep eljátszására. Ez aztán néha bejön, néha pedig nagyon nem. Most utóbbira hozunk pár példát...
Sterbinszky Tivald 2017.09.05 22:03:26
Ember legyen a talpán, aki meg tudja számolni, hogy az elmúlt évszázadokban hány különleges zseb-, illetve karóra készült. Úgy gondoltuk, hogy a különlegességek bemutatása megér egy sorozatot, ezért időről időre különleges, az órák (és sok esetben a világ) szempontjából fontos darabokat mutatunk be…..
Sterbinszky Tivald 2017.08.06 17:15:03
Az Erste év elején a Joker hitelkártyáját az új, Max névre hallgató konstrukcióra cserélte. Ez a poszt, ennek a változásnak, és egy régi, rutinos jokeresnek köszönheti a születését. Már eleve a "áááááá, semmi nem fog változni, csak pénz helyett ezentúl Wizz Air pontokat…..
Olvastam egy cikket a nem mondom meg, hogy hol, ahol sokadjára taglalták, hogy a mai szülők milyen hülye neveket adnak a csemetéknek. Elrettentésül fel is soroltak párat, és első hallásra tényleg viccesnek tűnt némelyik.  A cikk olvasása után elgondolkodtam azon, hogy mi vezeti rá a szülőket, hogy…..
Sterbinszky Tivald 2017.07.30 09:50:22
@szombi: és ez azt jelenti szerinted, hogy akkor már én nem adhatom a lányomnak, vagy mire gondoltál?
Az én kutyámat Dezsőnek hívják, de ismerek Dezső nevű embert is.
30/40 Előre az aranyért! 2017.07.28 23:58:56
Margit-sziget? Duna Aréna? Tehette és tette fel magának sok magyar sportbarát ezt a kérdést a napokban. Tudniillik, egy ideje a levegőben lógott a változtatás - végül a technológiai nehézségek és a válogatott kérése együttesen azt eredményezte, tartjuk magunkat a tervhez. Egyesek a szervezők…..
Sterbinszky Tivald 2017.07.30 07:07:41
@Daniel001P: "elemzés" ez volt kiírva, nem az, hogy figyelem felkeltés, mert akkor rá sem kattintok!!!
Sajnos nem láttam a meccset, de a 3-4 gól benne volt, ahogy az eredmény alakulását látom.
Szalai Szabolcs írása   Nem mindennapi "élményben" volt része annak, aki reggel az ATV-vel indította a napot. Hajnal Miklóst, a Momentum Mozgalom szóvivőjét a Start című műsorban kérdezték a hétvégi Nyitás Fesztiválról, amikor is az 5. perctől olyan médiatörténeti eseménynek lehettünk szemtanúi,…..
Saját facebook-oldalán szopatják a BKK-t. Vitézy Dávid is karót adott a közlekedési központnak...
Kívül tágasabb Egy bizarr város 2017.06.24 06:30:00
Mianmar fővárosa négyszer akkora területen fekszik, mint mondjuk London, viszont még egymillióan sem lakják. Nem csoda, hogy olyan, mintha szellemváros lenne...
Sterbinszky Tivald 2017.06.25 08:29:19
@FredPiszkos: barátom én foci drukker vagyok, de ami itt megy azt messze nem lehet annak nevezni!
Mi történt idén? Mtk megkapta az új katlanját, erre kiesett! Nem a kisvárda jutott fel, mert nekik éppen épül valami, hanem a balmaz. Miért? Hogy oda is lehessen a libalegelőre valamit felhúzni?
Sokáig fidesz szavazó voltam, de úgy látom,hogy elgurult a fiúk gyógyszere.
Sterbinszky Tivald 2017.06.25 08:29:58
@HgGina: +1 ;)
Sterbinszky Tivald 2017.06.25 13:27:55
@teéjesenmindegy: Te meg folytatod, sőt újabb off dimenziókat nyitsz;)
Maradjunk a focinál: 3 stadion bőven elég lenne bp-en! Fagyi-honvéd, újpest-vasas közös stadion, meg egy nemzeti, de pl. a spanyoloknak nincs is, szóval az se lét szükséglet.
Megcsinálták dújvárosban a stadiont kiestek, Győrben is, irány a 3-ad osztály. A kutya nem jár meccsre ezeken a helyeken.
Egy vicc hogy úgy lehet feljutni az nb1-be, hogy egy erős ember a klub elnöke.
Mi lesz jövőre? A debreceni stadion új, tehát kiesnek, Soroksárra pedig lehetne egy új stadiont építeni, tehát feljutnak?
Leszarom a libsi-bolsikat, utálom őket, mint a xart, de ez a stadion építési mizéria egy nagy faxság.
Egyébként az mtk meccseire szerinted többen kimentek az új stadionba, mert nem botlanak el a letörött lépcsőben? Egy ló xart!
Ha irodáról van szó, akkor van élet a belvároson és a népszerű „irodafolyosókon” túl is. Az előbbiek esetén csillagászatiak a bérleti díjak és ráadásul a parkolás is nehézkes...
A régi spanok tudnak egymásról legtöbbet, így egy harminc éves barátság után nem igazán érdemes összerúgni a port olyanokkal, akikkel a katonaságnál együtt tusoltunk, a koleszban egymás lábszagát szimatoltuk, vagy ugyanazoknak a csajoknak csaptuk a szelet. Orbán és Simicska mégis úgy döntött…..