Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Földi László

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napokban riasztó híradások jelentek meg arról, hogy a földtörvény változása nyomán minden kiskertet be kell jelenteni, regisztrálni kell, emellé pedig hatezer forintos illetéket is le kell róni. A hír engem is felizgatott, hisz kertem nekem is van, kicsit hihetetlennek…..
Dr. Földi László 2013.02.06 10:01:38
@Apa a távolból: Szép gondolatok ott a távolban! Nagy kár, (őszinte sajnálatomra!) hogy a magyar valóság teljesen az érem "hátlapján helyezkedik el"! De egyetértenék vele, ha például a gondolatait megismerhetné a felcsúti polgármesetr is!
Dr. Földi László 2013.02.06 10:18:15
@IamTwo: A tulajdonos is földhasználó, ha nincs bérlője, haszonbérlője, stb. Ráadásul rád a közös tulajdonban lévő föld használatának a szabályai vonatkoznak,erre Sallang már írt jó ötleteket!
Dr. Földi László 2013.02.07 13:07:47
@Erika99: Bocsásson meg, de mit szeretne tudni? Felsorolt rengeteg jogszabályhelyet, amiből nem tudom meg, hogy mit szeretett volna kérdezni. Kérem, hogy pontosítsa a kérdést! Azonban jelzem, hogy ha az idézett összes jogszabállyal kapcsolatban külön-külön van kérdése, akkor az már erősen meghaladja a kommentelés során adható kimerítő válasz lehetőségét.