Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fekete Kristóf

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szabályokat itt találjátok. Új képek (az "elolvasom" után)! Megfejtés: Emelt fővel (Walking Tall). Megfejtő: Mozsy (3 kép alapján). Jelenlegi állás: 1. dzsoker1976 (9 pont)2. todie2d (5 pont)3. Mozsy (3 pont)4. Tnitike (1 pont)..
Fekete Kristóf 2013.07.13 09:33:59
Aki látta A gyilkos médiumot, az tudhatja, hogy igen erős ujjakkal bármely kanál elnagyítható, de azt még én se tudom, hogy lehet épségben kimászni egy éhes piranhákkal teli tartályból, hacsak nem naphalakra cserélték őket. Lényeg a lényeg: négy szélhámos (Jesse Eisenberg,…..
Fekete Kristóf 2013.05.17 14:37:44
@nokontakt:
És én is. De gondolom azért, mert az jobban kivehető, mivel kicsit tovább látható mint a többi. :D
A szavazás lezárult. Hamarosan eredményt hirdetünk. Miután kiosztották a GAB előszobájának is nevezett Oscar-díjakat, ideje rátérni az év legfontosabb díjára, a GOLDEN ACTION BOY-ra! Komolyra fordítva: szerkesztőségünk immáron hatodik alkalommal dugja össze kreatív buksiját…..
Ugyan az alapsztori ígéretes volt, de az első képsorok alapján senki sem gondolta volna, hogy a Looper - A jövő gyilkosa több lesz egy közepesen olcsó sci-fi/akciónál, nem hogy a tavalyi év egyik legmegosztóbb filmjévé avanzsál, amely többek között az én éves…..