Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kopidnux

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eredeti tervek szerint 2016 decemberében térhettünk vissza először Pandorára (hogy aztán 2017 és 2018 karácsonyán is meglátogathassuk azt), ám úgy tűnik, hogy James Cameron túlságosan ambiciózus tervet lőtt be magának ezzel (az egyébként néhány alkalommal már halasztott)…..
Aki még nem látta a 22 Jump Street - A túlkoros osztagot, de feltett szándéka és az utolsó poénig mindet meg akarja spórolni akkorra (kivéve ezt, ami az illusztráció... bocsesz), az görgessen le az előző bejegyzéshez, a fennmaradó néhány ember pedig most felidézheti magában a…..
Előtte és azóta se volt film, aminek annyiszor megnéztem az előzetesét a bemutatót megelőzően –és utána is–, mint a Sin City - A bűn városának. Hujjuj, de menő volt benne minden: képek, zenék, szövegek, fiúk, lányok. És aztán magában a filmben is. Meghatározó, újszerű:…..
Kopidnux 2014.08.22 10:06:30
@MasterTom: Köszönöm :)
Elég sokan hajtanak ugyanarra a titokzatos gömbre. Például Ronan, a világhódító harcos (Lee Pace), aki valójában Thanosnak (Josh Brolin) jelent, mint anno Loki a Bosszúállókban. Ugyanerre a mütyürkére vadászik Peter Quill, a galaxis szerte körözött tolvaj (Chris Pratt), valamint…..
Kopidnux 2014.08.11 19:46:13
Kopidnux 2014.08.12 10:38:04
@Zalaba_Ferenc, @gomzol: Köszönöm. De még most is nagy dilemma előtt állok: IMAX vagy 2D feliratos.. Azt hiszem a döntéshozatal csak a premiernapon fog megszületni. :D
Azt mondtuk rá, a nyár legjobb filmje, és ezzel nagyon sokan értettek egyet, ráadásul Amerikában nagyon szépen nyitott, a Cinema City mozihálózat műsorán viszont hiába is keresnénk a csütörtöki premierek között A majmok bolygója: Forradalom című filmet. Hogy Magyarország…..
Kopidnux 2014.07.17 21:35:33
Kopidnux 2014.07.17 23:09:13
@fade: Igen, ezért tartottam furcsának, mikor 2:35-ben ment le... Először azt hittem 2 verzióban adták ki, aztán mikor szegény Caesar fél feje nem látszott gyanakodni kezdtem.
Kopidnux 2014.07.18 12:55:17
@-creeper-: Óbudán láttam, szerintem csak itt csonkoltak
A holnaptól látható szuperprodukció nem csak két külön színészgárda házasítása, hanem két szinkroné is: egy jóé és egy nem túl jóé. Az X-Men - A kívüállók még olyan időkben futott a hazai mozikban, amikor nem volt különösebb gond ezzel az oly sokat taglalt "műfajjal",…..
Kopidnux 2014.05.25 23:22:36
@ezsolty: Elég valószínű, hogy az a ludas
Kopidnux 2014.05.26 14:44:16
@batboy: Az még rosszabb.. De a szereplők hangja is néha?
Kopidnux 2014.05.26 17:17:25
@batboy: Uhh bocsi, meghülyít ez a meleg :D Mindenképp megfogom nézni eredetiben :)

Na de legalább a hiányzó mondattag visszakerült.
Tessék, immáron saját fületekkel is meggyőződhettek arról, hogyan majomkodik Caesar magyarul. A Forradalom július 17-én veszi kezdetét a magyar mozikban. ..
Ugyan a tegnapi IMAX-es vetítésen kimaradt, de a forgalmazótól kapott infó szerint A csodálatos pókember 2. nálunk vetített kópiái is tartalmaznak egy kis ízelítőt Az eljövendő múlt napjai alcímet viselő X-Men-epizódból, időközben viszont az is kiderült, hogy a Sony valami…..
aeon flux noé: a magyar szinkron 2014.03.22 11:03:00
A csütörtökön világpremierként érkező Noéban minden megvan, ami a magyar nézőt megtekintésre ingerelheti: közismert történet, népszerű főszereplő, látvány, térhatás, nagyszabásúság... és szinkron. Russell Crowe – Kőszegi Ákos. Túl sok gondolkodást nem…..
Megvolt az Oscar, és tudjátok, hogy ez mit jelent: itt az ideje kihirdetni a szezon utolsó, egyben legnagyobb díjának jelöltjeit, melyek közül Te, kedves olvasó választhatsz majd győztest (ugye megmondtam, hogy ez a legnagyobb?). Igen, jól sejted: eljött a GOLDEN ACTION BOY ideje (a…..
Nem, nem egy természeti katasztrófa magyarországi feltűnéséről fogunk az alábbiakban értekezni, hanem Katniss Everdeen újabb élet-halálharcának hazai DVD/BD-megjelenéséről. Az aréna halálosabb, az ellenfelek veszélyesebbek, a tét nagyobb, a költségvetés kvázi…..
Az, hogy néhány haverral Bécsbe zarándokoltunk megnézni a Ragadozókat, apróság. Hogy anno A Gyűrűk Ura-trilógia nálunk csak januárban debütáló fejezeteit is ott csíptük el még karácsony előtt, már-már klasszikusnak számít, főleg hogy annak megvolt a maga ünnepi hangulata,…..
Ez mindennek a vége. Nem, ez a kezdet. Darren Aronofsky nagyszabású filmjében Russell Crowe épít úszó állatkertet. UPDATE: Az "elolvasom" után megnézhetitek a nemzetközi előzetest is benne jó néhány új jelenettel (például egy teljesen új trailer-záró moneyshottal. SŐT!…..
Wes Anderson (talán) Magyarországon játszódó új filmjében annyi remek színész játszik, hogy felsorolásukkal betelne vagy fél oldal, nem csoda, hogy a trailer utolsó részében csak egy részük jelenik meg, időhiány miatt ők is csak egy-egy másodpercre (ezért anno szépen ki is…..
Kopidnux 2013.11.15 16:52:00
@Zalaba_Ferenc: Jeff Goldblum karakterét meg Kovacsnak :DD
A Futótűz utolsó, alig egy perces, mégis hátborzongatóan hatásos előzetese végre bepillantást nyújt a játékokba, melyben Katniss Everdeennek (Jennifer Lawrence) és Peeta Mellarknak (Josh Hutcherson) az előző viadalok nyerteseivel kell megküzdenie, miközben odakinn a nép egyre csak…..
Kopidnux 2013.10.28 10:31:27
Hölgyeim és uraim, íme a 75. Éhezők viadalának versenyzői... ..
Brad Pitt az egyik pillanatban még zabpelyhet eszik, és a családjával barkóbázik, a másikban már egy olyan, szupergyorsan terjedő zombijárvány elől menekül, amely pillanatok alatt kényszeríti térdre a világot, miközben tálalásban megmarad családbarátnak és polkorrektnek. Hát…..
Mike Wazowski hátulkarmolós kora óta arról álmodozik, hogy egyszer majd a Szörny Rt. réme lehet, igen ám, de a kis egyszemű csöppet sem ijesztő, így aztán ebbéli hiányát szorgalmas tanulással próbálja ellensúlyozni, s mint a legtöbb strébert, így őt is kiközösítik az…..
Gigantikus spoiler jön: Katniss és Peta túlélte az Éhezők Viadalát, és ennek örömére Győzelmi körútra indulnak, de vajh mihez kezdenek hirtelen jött hírnevükkel? És jaj, mit fog szólni Gale Katniss új pasijához? Ugye átlát majd a szitán? (Az "elolvasom" után három…..
Kopidnux 2013.05.05 11:35:48