Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsándárk

8 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Darkest Hour - The Human Romance (Century Media) A metál színtérnek vannak alakjai, akikhez egy bizonyos hangzás köthető. Az egyik közülük Peter Wichers, a Soilwork gitárosa, aki hosszabb ideje producerként is dolgozik, illetve most emellett visszatért zenekarába. Az ő kezei alatt…..
zsándárk 2011.03.10 17:09:06
@aeidennis: nem kell ezt ilyen komolyan venni. a kritika szubjektív dolog ,ennyi. békésen is lehet véleménykülönbözni. :)
zsándárk 2011.03.10 16:15:22
@aeidennis: hé öcsi! mi ez a személyeskedés? mellesleg úgy látom itt te vagy az, meg a cimbid, akik nem tűrik a negatív kritikát.
Az alábbi írás eredetileg a New Noise magazin tavaly decemberi számában jelent meg Danko Jones tollából. Donald K. Tarlton, a kanadai zeneipari igazgató emlékszik vissza benne John Lennonra. A cikk végén Danko Jones is ír pár saját gondolatot Lennonról. Aki eredeti nyelven, angolul…..
Nincs is szebb annál, amikor az elemek kísérletezgetnek a fesztiválozók jókedvével és kalandvágyával. Reggelre majdnem felszáradt a tegnapi bulin uralkodó, egész estét betöltő sártenger - közlekedni már lehet, iszapbirkózás nélkül is. A táborban mindenfelé…..
 Versailles-ban ülök a campingben, ami gyönyörű. De hogy miért nem Calais-ban? Újraterveztük az útvonalat. Kihagyjuk az angolokat és a csalagutat. Egyenesen Párizsba jöttünk. Ennek oka egyedül az esős idő. Szóval próbáljuk „megúszni” a vízháton való sátrazást.…..
Készülődünk a tovahaladásra. Elmentünk a hőn szeretett Louis áruházba és jól bevásároltunk camping felszerelésből. A képen látható sátor lesz a következő otthonunk, mintegy 10 napon, és 3(4) országon át. Én leszek a félvér néni, Dénes meg az izmos bácsi :) 4.én,…..
Junkies – Degeneráció (2009 Edge Records) A Junkies már 1992 óta létezik. Akkor még Csordás Tibi volt az énekes, aki ma a Fiesta oszlopos tagja, ráadásul az első Rock & Roll című lemezt egy az egyben ő is írta, nem a mostani dalszerző, Barbaró Attila. Akkor még ilyen…..
Hölgyeim és Uraim,hadd mutassam be Önöknek a már sokat gurult, sokat tapasztalt, enyhén rozsdásodásba forduló, de idős kora ellenére csilli-villi..Biciklit.Neve is lett azonnal,mondhatnám gondolkodás nélkül.Ő Oliver.Fogadják nagy szeretettel :) ..
zsándárk 2009.05.21 13:38:47
Ma szombat van és zuhog az eső. Ezt a weather.com jóvoltából szerencsére előre tudtuk, így a szombatunkat már csütörtökön megtarthattuk. Berlinből fél óra motorozással elérhető ez a remek vadaspark. http://www.freizeitpark-germendorf.de/..
Hetven deka volt a napi fejadag.Reggel hatkor osztották a kenyeret. Reggelente minden barakkból nyolc-tíz ember fölkelt, kihúzta maga alól a lepedőt, és elindult a pékség felé. Majdnem egy kilométert kellett gyalogolni, mert a pékség a táborban volt ugyan, de a lakóbarakkoktól…..
zsándárk 2008.04.13 21:54:11
élesítettem az eddigi kommenteket, és köszönöm azoknak, akik írtak. Várom a továbbiakat is, és ne hagyjátok, hogy hasson rátok, amit mások írtak.Köszönöm...
Sziasztok! Magyar szakdogámat Örkény egyperceseiből írom. Lesz a dolgozatnak egy olvasásszociológiai része is, ehhez kérném a Ti segítségeteket.Alant hat novellát találtok. Ez a hat lesz benne a dolgozatomban. Ha van időtök és kedvetek, olvassátok el őket, és a komment…..
1972. március 22-én egész nap esett az eső, s én összegyűltem egy nagyon kellemes helyen. Meg is nevezem: Budapesten (Magyarország fővárosa), a XIII. kerületi Dráva utca 7. számú ház előtt, ahol horpadt a járda.Ott éltem, éldegéltem. Sokan belém léptek, aztán visszanézve…..
A körúton állt egy telefonfülke. Ajtaja sűrűn nyitódott-csukódott. Az emberek megtárgyalták ügyes-bajos dolgaikat, fölhívták a lakáshivatalt, megbeszéltek egy találkát, pénzt kértek kölcsön a barátaiktól, vagy féltékenységükkel gyötörték kedvesüket. Egy idős asszony,…..
Az óbudai ikrekÚJSÁGHÍRVilágraszóló esemény történt az Óbudai Kórház szülészeti osztályán. Egy nyári takarítónő, minden előképzettség nélkül, hármas ikreket hozott a világra, ráadásul olyanokat, akik a válluknál fogva össze vannak nőve. Ezzel a múlt század nagy…..
Ki hitte volna?Sohase panaszkodott, jó egészségnek örvendett, hagymája immár hetedik évehajtott virágot a nyugdíjas tanítóék ablakában. Épp teljes virágzásban volt,előző este még jól beporozta a bibéjét, utána békésen átaludta az éjszakát. Sreggel ötkor - a virágok…..
Most nyílt meg a Tá. Dé. Vé. utca 7. szám alatt a nagy író, Tá. Dé. Vé.Emlékmúzeuma. Jövünk-megyünk a tágas termekben, s elgyönyörködünk e nagyrealista hátrahagyott töltőtollainak, kávéfőzőinek és párttagsági könyveinekgyűjteményében. A vitrinekben láthatók…..
Ez itt minden bizonnyal az ország legismertebb lakóháza. 1998. október 18-a óta magyarok milliói ülnek le este 8 után a tévé elé, hogy lássák ezt az épületet és lakóit. Igen, ez a Barátok közt ház. Az idén 10 éves fennállását ünneplő sorozatból eleddig a tisztelt…..
Nyilvánvaló, hogy naiv ügyfelünk, Viki nem olvasta a Darshan-udvar hitvallását, különben ez a jelenet nem jöhetett volna létre:Gondoltam megosztom veletek vasárnapi ebédem történetét a Darshan udvarban. Talán nem csak én találom felháborítónak, hogy a pincérünk önhatalmúlag…..