Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sicu Lus

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régi nagy kérdés, hogy vajon a pénz boldogít-e. Akadnak, akik szerint nem a pénz a lényeg, mások szerint szegényen nehezebb boldognak lenni. Mindkettőben lehet valami, olyannyira, hogy tulajdonképpen mindkettő igaz is, derül ki egy kutatásból...
Francis Fukuyama először 2012 január végén írta meg Magyarországról szóló blogbejegyzését, Tényleg számítanak az intézmények? (Do Institutions Really Matter?) címmel. A The American Interest honlapján közölt írás szerint senki sem bízik abban, hogy Orbán felelősen fogja…..
Băsescunak nyilvánvalóan elmentek otthonról. De ahhoz, hogy ilyen elfogadhatatlan dolgokat mondogathasson nagyon kell az őt még pár éve ölelgető Orbán Viktor, a Fidesz erdélyi nyomulása, meg persze Vona Gábor szánalmas szájhősködése. Vesztesek is vannak, nem is kevesen. Erdélyi…..
Sicu Lus 2013.08.15 15:36:30
@sztrugackij: "Eszetekbe se jusson megmenteni minket, mert végünk!"

Netene, hátosztán tekenyőt a belednek hoztál-e, kicsibarátom? :)
Amúgy téged senki sem akar megmenteni, ha jól értem neked Erdély már "odaát"...
Sicu Lus 2013.08.15 16:12:47
@sztrugackij: "A románokat leárulózni csak azért, mert elegük lett"

Igen, tudjuk, az árulás nem egy bűn a baloldalon meg a románoknál. Érdekes, mi? :)
Sicu Lus 2013.08.15 16:38:34
@sztrugackij: Bizony, át kellett volna állni Sztálin oldalára, hogy minél több zsidót, nácit, cigányt, fogyatékost, anyát, apát, gyermeket, katonát és fegyvertelent lehessen kiírtani.
Ennyit erről.
Gyűlölt Ellenségeink A nők 2010.03.08 17:30:00
A Nemzetközi Nőnap alkalmából szeretnénk mi is felköszönteni a környezet- és egyébtudatos, érzékeny nőket, akik kedvéért fokozottan védett virágok százezreit tépik ki ilyenkor a földből. Mi, heteroszexuális férfiak tökéletesek, nemesek, nagylelkűek, bátrak, erősek,…..
Olvasom, hogy Kövér László, a magyar Országgyűlés elnöke (mellékállásban Nyírő József hamvainak hivatásos hurcolászója) kezdeményezésére, a nemzeti szolidaritás jelképeként a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma (KMKF) plenáris ülése alkalmából kitűzték a…..
Sicu Lus 2013.02.17 12:43:58
@takács bálint: te életlenül Bukarestben voltál eligazításon nemrég, vagy honnan szeded ezeket a román szélsőjobb által kitalált eszement marhaságokat?
Csak egy példa a sok közül: hu.wikipedia.org/wiki/%C3%85land
Ez szerinted mi a halál, ha nem egy etnikai alapú területi autonómia, kiscsillagom? Vagy ez csak akkor működhetne Romániában, ha a Székelyföldet tenger venné körül? Mondd, hogy nem. Léccikeee. :)
És ha véletlenül nem mondták az eligazításon, akkor tudd meg tőlem, hogy a Székelyföld autonómiája nem egyedülálló, amolyan természetellenes, sosemlátott dolog lenne ám, mert azért vannak még szerény kontinensünkön páran, akik szintén megkóstolnák a "tiltott gyümölcsöt".
Ehol egy kis lista, olvasgassad szépen, aztán majd megmutathatod az elvtársaidnak is. :)
en.wikipedia.org/wiki/List_of_active_separatist_movements_in_Europe
Még annyit, hogy ezek szeparatisták, ami a Székelyföld esetében fel sem merült.
Mai szerzőnk Amerikában született magyar szülőktől, immár hatodik éve él Magyarországon. Arra gondoltam, nem minden tanulság nélkül való végigolvasni (és megbeszélni) Chris írását. „Pár blogbejegyzést már olvastam, és tudom, hogy az én esetem más, de szeretném…..