Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zebulon10

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az 1973-as olajárrobbanás október 17-én kezdődött, amikor az Arab Olajexportáló Országok Nemzetközi Szervezete az akkor zajló jom kippuri háború hatására bejelentette, hogy felfüggeszti az olajexportot az Izraelt támogató országokba. Az embargó az Amerikai Egyesült…..
Zebulon10 2014.08.07 19:02:28
@Dzsala elnök: Opel Mondeo? Hm, érdekes. A Suzuki Golfnál pedig nincs takarékosabb, ezt mindenki tudja.
Nemrég néhány posztban (itt és itt) az álláskereséshez kapcsolódó kommunikációval foglalkoztam, de egy dolog még mindig fennmarad, mint probléma. Az értelmezés. Sok lelkes álláskereső írt motivációs levelet a fent hivatkozott posztok hatására, küldték el nekem, hogy ők…..
Kocsik szinte mindig feltűnnek a filmekben, és előfordul olyan helyzet is, amikor nagyobb szerepet kapnak, mint 1-1 emberi karakter. Az autós filmekben ugyebár elengedhetetlen kellék, de van olyan is, amikor nem a kocsikról szól a film, és mégis találkozunk benne egy olyannal, aminek a…..
A hét elején jelentette be a Vatikán, hogy az egyre növekvő számú démoni hatások miatt új ördögűző papokat képeznek. A hír végigsöpört a bulvármédián, és mára a magyar sajtót is elérte. De vajon miről is van szó? Valóban erősödik a gonosz? Alapvetően meg kell…..
Lassan eljutunk oda, hogy már egyetlen műfaj sincs, amelynek keretein belül ne lehetne filmet forgatni minimális büdzséből is. Ezúttal a science-fiction van soron, ugyanis ezen darabunk az emberi elmét tette meg minimalista díszletül, a végeredmény azonban sok tekintetben a legnagyobb…..
Tudjuk milyenek a munkáltatók, de sok közülük nem is tagadja, csak éppen virágnyelven fogalmazza meg a hirdetéseiben. Javaslom, hogy tapasztalatlanabb álláskeresők számára állítsunk össze egy szótárat! Kezdem én:   rugalmasság = sok túlóra várható, és csak az utolsó…..
Az Origo úgy tudja, hogy Krasznai Tünde pornós múltja miatt nemkívánatos személy lett a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat parlamenti karácsonyi ünnepségén. Az ünnepséget hátrányos helyzetű gyerekek javára rendezik meg évek óta a Parlamentben, ahol rendszeresen felléptek…..
TComment Hol trafizzunk? 2013.12.11 06:01:05
Ön is fog fizetni gyorshajtásért, hiába szabálykövető. Elmondjuk miért. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Az Angyalbőrben és a Kisváros legendás főszereplője, Hunyadi főtörzs és Karády őrmester megszemélyesítője, a Magor-mozgalom lelke ismét a köztévével kokettál. A zsák a foltját minősített esete egy újabb tévés projektet takar, amiről először a veol.hu adott hírt, és…..
Zebulon10 2013.11.05 18:32:52
@safranyn: Előítélet. Előítélet pedig tapasztalati úton alakul ki bennünk. Nem biztos, hogy szar lesz,azért nagyon valószínű, hogy de.
Ennek sok oka van. Egyik az, hogy nálunk színpadi színészek játszanak filmben. Ez nem jó. Nincs pénz jó filmre. Amikor van, olyankor elbasszák máshogy. Van jó magyar film, láttam mostanság is ilyet, de ez ugye sorozat lesz vagy 2 részes film. A tűzvonalban is egy rakat szar, így én előre megelőlegezek egy szart. Max kellemesen fogok meglepődni. Bár ilyen még nem volt.
A tegnap bemutatott 5 film után következzen a lista első fele, lássuk tehát, melyik az 5 legjobb Stephen King-adaptáció. 5. Tortúra / Misery (1990) Annie Wilkes. Akár King rajongó az ember, akár nem, ezt a nevet illik megjegyezni. Az egyik oldalon ő áll: Annie, a jó lelkű,…..
Múlt hét pénteken volt a Suzuki SX4 S-Cross ünnepélyes termelésindítója Esztergomban. Az efféle rendezvényen az újságíró csak másodrangú vendég a politikus után. Minket szűken kordonok mögé tereltek, ahonnan nem volt se ki, se be addig, amíg Orbán Viktor és köre el nem…..
Zebulon10 2013.09.14 22:05:56
Dr. Pető András az 1940-es években hozta létre a központi idegrendszeri károsodás következtében mozgássérült személyek helyreállítását célzó konduktív pedagógiai rendszert (Pető módszer), amelyet az általa vezetett intézet alkalmazott először. Az intézet két helyen…..
Zebulon10 2013.09.10 18:56:42
@:: M/OR ::: Mert a foci az kultúra. Pláne a magyar.
Egyszerre három gyártó is felfedezte magának a kézzel is hajtható kerékpárok eddig nem létező piacát. A Kerékagy májusban írt arról, hogy egy hátfájással küzdő holland sebész, Lex van Stekelenburg ötlete alapján a TSG Essempio megtervezte a 4StrikeBike-ot, a négypedálos…..
Zebulon10 2013.08.27 19:25:53
@**büdösmackó**:
A normális alatt a magadfajtákat érted? Mert szerintem a normálisak közé te nem férsz be, bár, ahol a hozzád hasonlók alakítják a normális többséget, inkább leszek hülye.
Az angolban van egy nagyszerű kifejezés, a trainwreck. Ezt akkor szokták használni, amikor az ember látja, hogy ami az orra előtt történik, az nagyon csúnya véget fog érni (szó szerint vonatszerencsétlenséget jelent), de egyszerűen képtelen levenni a szemét a látványról, földbe…..
„Erzsébet megkérdezte mekkora kockázatot vállalok ezzel a műsorral, az legyen az én bajom. Amit én csinálok, az illegális” – ragadta meg a figyelmemet a vasárnap délelőtti szokásos…..
Erőteljes elvárás érezhető a társadalom és a kismamák részéről, miszerint apuka legyen bent a szülőszobán, ezzel is kifejezve, hogy felelősséget vállal születendő gyermeke iránt. Az apukák szeretnének eleget tenni eme "kötelességüknek", kezdettől bizonyítva…..
Zebulon10 2013.07.28 13:29:51
@prolee: Igen, nem csodálkoztam, hogy megriadt. Mint egy modern, steril kínzókamra, úgy néz ki. De a fogorvos is ilyen.
Amúgy én azokat nem értem, akik levideózzák a szülést és mutogatják családnak, barátoknak. A nászéjszakájukat se nézném meg, de ezt meg pláne. Nem tartozik rám. Csodás pillanat meg minden, de látványnak azért nem szép.
TComment Akik mögött soha! 2013.06.26 12:13:03
Van egy toplistám, akiknek még a közeléből is menekülök. Lehet, hogy ez a hosszú élet titka? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Zebulon10 2013.06.26 14:51:20
@csokiájsz:
Bazmeg te 62-vel jársz közúton? Buzi-e vagy? Kellene egy minimum sebesség is már, amit, ha nem érsz el megbüntetnek. 62, eszem faszom megáll.
Brummogj a bejárón a kocsiban, akkor nem eszik semmit. Meg, ha elkezdesz fotoszintetizálni a kaján is spórolhatsz, meg a kimosott budipapírral, meg hányásnál zárd össze a fogaidat úgy bennmarad a java.