Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Budai Andris

0 bejegyzést írt és 459 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem fogjátok kitalálni, hogy a szerbek 3 gólos sikere mellett minek örülhetett ma ismét a balliberálisok kicsiny, de annál harsányabb csoportja. Naná, hogy ismét még nem is üzemelő, de máris sokat szenvedett nemzeti légitársaságunkba rúgtak bele. Egyszerűen nem bírják…..
Budai Andris 2013.10.11 09:46:58
@9mmPara: Jójó, ez volt a Fidesz Sztalingrádja, most már tuti nyerni fog jövőre az MSZP ;)
Budai Andris 2013.10.11 11:47:48
@Kis ember: Mármint elnézést szeretnétek kérni, amiért hosszas aknamunkával zátonyra futtattátok azt, ami nemes és magyar?

Csak mert Lock, stockot idézgetsz, nem leszel királycsávó.
Vannak dolgok amik rémesen idegesítenek sorba állásnál, ám szerencsére ezek többségére van megoldás: egyszerű sorterelő szalag, amilyeneket a repülőtereken rendszeresen alkalmaznak. Ezek egycsapásra megoldják az olyan gondokat, hogy ki volt ki előtt, vagy ha több ablak van, akkor…..
Smiló Dávidék pompás és gyönyörűen kivitelezett társasjátékáért a Mutyipolyért már tavasszal lelkesedtem, de akkor még csak néhány fotó volt publikus a remek ötletből. Most végre közzétették a teljes verziót, szép nagy felbontásban letölthető a tábla, a sok…..
Budai Andris 2013.10.10 21:42:32
GFG Blog Baloldal 2013.10.09 08:55:00
1. ~ arról szól, hogy úgy kell nagyon hinni valamiben, hogy közben nem szabad és lehet hinni semmiben 2. ~ üres hely, valami, ami nincs.   Példamondat: „Ahol dinoszauruszok vannak, ott vannak bébiszauruszok is.”     Van itt egy üres hely, valami, ami nincs. Ma…..
Szopóra áll a harc Budapesten, nyilván érzi ezt a főpolgi is. Kellenek a hangulatjavító májerkodások, ha azt akarja, hogy a Vezér újra őt tartsa a legjobb választásnak a poziért. Nem könnyű viszont villogni, mert ami faszaság a fővárosban történik, ahhoz a legritkább esetben…..
Budai Andris 2013.10.08 12:50:01
@Mitzimackó: faszkalapkák terén a családodban nézz körbe, kérlek.

3 évig semmit? Mármint 20 évig? Citaro, 4-es metró is pont elég lesz.
Budai Andris 2013.10.08 13:49:05
@Labancz: Jaja, plusz az aluljárók, amit persze az AB meg az ombudsman megfúrt. Sokan már ezért is hálásak, hiszen sokszor több, mint Demszky alatt.

Nem beszélve mindarról, ami még jövőre jön.

Nem hülye a Fidesz, nem hagyja még egyszer, hogy Budapesten menjen el a választás.

De ha annyira szarok, váltsátok le őket nyugodtan, tuti van jobb.
Polgárda Napi blogketrec 2013.09.29 16:30:36
..
Budai Andris 2013.10.03 07:22:44
@Hé Gazsi! Én? Milyen tyúkot?!: Érdekes, a trafikok leszabályzása óta azt mondják, hogy brutálisan megugrott a feketepiac részesedése :(

Azt mondod, a marihuánánál azonnal mindenki a gyógyszertárakba menne beszerezni?

Valami mégis azt súgja nekem, hogy ha a Fidesz ezt meglépné, hirtelen nem tetszene az ellenzéknek :(((
Budai Andris 2013.10.03 14:22:01
@Hé Gazsi! Én? Milyen tyúkot?!: Gondolkodom, mint állat, de csak az jön ki a végén, hogy jövőre a Fidesz győz megint :((((
Budai Andris 2013.10.03 15:24:56
@Hé Gazsi! Én? Milyen tyúkot?!: Ja, veheted. Én a drogtilalommal úgy vagyok, hogy alapból zéró tolerancia - de ha Viktorék úgy látják jónak, akkor csinálják csak.
Konfrontálódni a Kárpát-medence egyetlen hozzánk (eddig) normálisan viszonyuló államával, potenciális uniós szövetségesünkkel egy bukott cégvezető mosdatása érdekében nyilván sokkal célravezetőbb, mint kiállni több millió elszakított magyar…..
Na, végre, Szigetszentmiklós és a bukaresti vereség után újra öröm érte a hazai MSZP-DK-E14-PM lelkes kis csapatát (a továbbiakban csak MSZP): ha már a pályán nem ment a győzelem és emelt fővel nem tudnak veszíteni, megóvták hát a mérkőzés eredményét - és ennek valamiért…..
Budai Andris 2013.09.30 08:13:10
@genyamagyar: Ó, elvtársnő. 2006 óta nem is várok mást az MSZP-től. Ezért sem szabad őket visszaengedni a hatalomba.
Budai Andris 2013.10.01 11:56:08
@tomwar: A kampánycsendsértés nem csalás, cica.

Az MSZP rendszeresen sért kampánycsendet. Szerencsére megszűnik ez a hülyeség hamarosan, aztán nem lesz mire fogni a vereséget.

Sok bizony. Éppen elég, hogy a Fidesz megint behúzza a választásokat jövőre.
Óriási siker a szocialisták szervezésében Óriási sikert ér el Pestszentlőrinc-Pestszentimre lakossága, amikor általános felháborodásának hangot adva rávette a főváros vezetését, hogy az szélnek eressze a Cséry-telepen garázdálkodó fideszes szennyvízmaffiát.  A…..
Egy meggyőző bizonyíték a Fidesz bajai machinációjáról A Kecskeméti Törvényszék illetékes bírói tanácsának határozata szerint meg kell ismételni a szavazást a bajai 32-es számú szavazókörben - közölte a Kecskeméti Törvényszék szóvivője szombaton az MTI-vel. Ócsai…..
Budai Andris 2013.09.29 14:56:59
@Kuruc ezredes: nézd csak, Cica, ezt Neked írtam: polgarda.blog.hu/2013/09/29/a_bukott_mszp_bajai_csalasara

<3

Amúgy az MSZP tényleg nem semmi, hogy ha már nem megy nekik a választáson, tiszta eszközökkel, akkor a vádaskodás és a bírák segítenek nekik. Egyszerűen nem tudnak emelt fővel veszíteni, szégyen. Tanulhatnának a Fidesztől, ők pl. Szsztmiklós után se sírták tele a netet hazugságokkal, hanem keményen dolgoztak tovább a következő városokra.

Úgyhogy készüljünk fel: a nemzetközi megfigyelők mellé jönnek ide NATO-békefenntartók, EU-hadsereg, izraeli vadászgépek, amit akarsz.
A KARD Baj van Baján 2013.09.28 21:14:27
Meglepő hírt tudhattunk meg szombaton: a Kecskeméti Törvényszék felülbírálta a helyi és a területi választási bizottságok döntését - amelyek szerint nem történt törvénysértés a bajai időközi önkormányzati választáson - és egyetlen szavazókörben, az inkriminált…..
                1-2                                 Nemsokára kezdődik a:   -  …..
Budai Andris 2013.09.28 21:35:45
@Hé Gazsi! Én? Milyen tyúkot?!: ugyan, inkább igyál még egy kicsit, végre ünnepelhet az MSZP is, kapott egy újabb esélyt ;)

De amúgy igazad van, nincs mit izgulni. Az MSZP-DK-E14-PM simán behúzza, csalás nélkül, tiszta eszközökkel a választásokat jövőre, ez is tisztán mutatja. Már csak azt a pár hónapot kell kivárni. Csak nehogy megijedjen a Fidesz, és Anschlusst csináljon a biztonság kedvéért :(((

Kész szerencse, hogy jönnek nemzetközi megfigyelők :) *wheew*
Budai Andris 2013.09.28 22:30:56
@Hé Gazsi! Én? Milyen tyúkot?!: "Kiderült, hogy csalók vagyunk" = egy nyugdíjaznivaló MSZP-hívő bíró elszabotálta a jogos és megérdemelt Fidesz-győzelmet, ennyi történt csupán. Göncz Árpádnak és sok 56-os hősnek is papírja volt arról, hogy bűnösök.

Mindenesetre sosem szabad hátradőlni, én mindig ezt mondtam, és ezt ma a Fidesz politikusai is parádés hasonlatokkal, már-már allegóriákkal (vö. az 54-es döntő) támasztották alá.

Sajnos az ilyen szemét bandákkal, mint az MSZP-SZDSZ és számtalan megjelenési formáik, nem is szabad úriemberként harcolni.

Szívből remélem, hogy akár diszkréten csalni is mernek a fideszes politikusok, hiszen az MSZP-s csalást (száraztészta, láncszavazás) hogy is lehetne tiszta eszközökkel legyőzni?
Budai Andris 2013.09.28 23:14:49
@Kuruc ezredes: A név lényegtelen. Il messaggero non e' importante.

Ahogy Ságvárinak, nekik is 33 nevük volt. Éppen micsoda. Ahogy Pom-pom, ugyanúgy váltogatják az alakjukat. Ha akarják, olyanok, mint egy SZDSZ. Vagy E14. Vagy Centrum. Környezetvédők, cigányvédők, de cigánygyűlölők - ha nem rájuk szavaznak.

A név még eldől 2014-ig, ahogyan a miniszterelnök-jelölt személye is. Már talán ott van a cilinderben. De az is lehet, hogy még kis krokodiltojásba fecskendezik beléje az emberszabású DNS-t, hogy jövőre meglegyen a reptilianok legyőzhetetlen, hazai szupermenje.
..
Budai Andris 2013.09.24 22:45:18
@Kuruc ezredes: De azért egy Konok-szerű csak belefér?

De hallod, tök szar ez a kis néger fiúcska, vedd már le, nem is azt mondja! Én sokkal jobban meg tudnám csinálni a kis liberális plokomon!
Budai Andris 2013.09.27 07:46:56
@Kuruc ezredes: azért az nem semmi, hogy ezzel a poszttal is ideszabadítottuk a teljes DK-rohamosztagot :D

@Hé Gazsi! Én? Milyen tyúkot?!: @vénkujon: @Tyreo:
Budai Andris 2013.09.28 20:40:13
@Hé Gazsi! Én? Milyen tyúkot?!: 2002-ben meg 2006-ban valamiért nem serénykedtek ennyire a bíróságok hasonló esetekben.

Az újraszámlálást is elmeszelték.

Sajnos ilyen MSZMP-s bíráktól nem várhattunk más eredményt, nem véletlenül kell őket nyugdíjba küldeni végre.

Ha nem megy a pályán, majd a zöld asztal mellett, ismerős trükk. Most nagyon boldogok. De nem sokáig... ld. Kecskemét.

index.hu/belfold/0426kecsk/
A Fidesz kommunikáció rendszeresen "elmúltnyolcévezik". A vasárnapi bajai időközi választás előtt sem elégedtek meg azzal, hogy gyakorlatilag lekurvázzák a demokratikus összefogás jelöltjét ("Már a város felett is meghúzták Melindát"). Teket Melindát, a 35 éves helyi…..
Miközben honfitársaink egy része Kádár Jánost sírja vissza, kormányunk láthatóan mindent megtesz, hogy ne csak feleslegesen nosztalgiázzunk, hanem meg is kapjuk a rendszerváltás előtti államberendezkedés egy-két jellegzetes pillérét. No azért nem direktbe építi a szocializmust…..
Budai Andris 2013.09.22 00:38:11
@morgás joga mindenkit megillet: Azám, gondolom, az eredeti befektetők meg az egész ügylet szimpi volt neked.

Hát ez van, fiatal barátom.

Vissza lehet szavazni jövőre az MSZP-SZDSZ-t, és akkor újra visszahívhatjátok a rokonszenves külföldi befektetőket, aki majd Álomszigetet meg Sun Palace-eket építenek nektek.
Polgárda Bajnai Gordon munkát ad 2013.09.19 06:30:00
Bajnai Gordon megtalálta a megoldást az ország legfőbb bajára. Mi azonban nem csak a hangos nyilatkozatot közöljük, hanem bemutatjuk a miniszterelnökjelölt-jelöltet gondolkodás és tervezőmunka közben is.  ..
Jobbegyenes Csoda 2013.09.18 18:12:31
Hét éve történt. Ott voltam. Nem, nem harcoltam az első sorban, nem másztam be az elsők között az épületbe, nem másztam fel a szovjet emlékműre. Azok közé a szürke ezrek közé tartoztam aznap este, akik tátott szájjal, elálló szívveréssel, ébredő reménnyel bámultuk – a…..
Bajban van a Pető Intézet adták hírül nem is olyan régen több helyen is. Ha nem jutnak pénzhez, akkor hosszabb távon könnyen bezárásra kerülhet a sor. Pedig ez aztán nem olyan "ágazat", ahol versengenének egymással az intézmények. A Pető intézet pedig a mozgássérültek…..
Előrebocsátom, hogy nem olvastam "A szürke 50 árnyalata" vagy "A sötét 50 árnyalata" c. könyvet - nem vagyok mazochista háziasszony, és vak komondorom sincs - csak metaforaként használom az ismert könyvcímet, azt hangsúlyozni, hogy a mazochista magyar kétharmad (52 százalék), egy…..
Polgárda Kettős mérce 2013.09.10 01:00:04
Ugye mindenki hallott már erről a napjainkban oly sokat emlegetett fogalomról? Nos, minden hátránya és igazságtalansága ellenére van egy olyan aspektusa is, amelyet nem nagyon feszegetnek. Nevezetesen, hogy segít megmutatni a dolgok igazi valóját. Nézzünk gyorsan egy…..
"Neked is egy..." - Bálint Sebestyén Holnap lesz pontosan a hetvenedik napja annak, hogy a kormány élesítette a nemzeti trafiktörvényt, vagyis hogy dohányárut csak és kizárólag az erre érdemes, széles körben vitatott elbírálási eljárású nemzeti dohányboltokban lehessen…..
Budai Andris 2013.09.09 20:10:46
@tapolcai evolúciós zsákutca: Súlyos szavak, de hát MSZP-szavazóként dicséretes, hogy legalább ennyit le tudtál írni.

@Média Panda: Hát igen. Olyan nincs, hogy valami mindenkinek tetsszen. Az állami vagyon fillérekért való kiosztása majd többszörös áron történő visszavétele se mindenkinek tetszett.

Akkor az, most ez. Jövőre lehet váltani.
A 444 lelkes olvasóinak bizonyára sokkal jobban tetszett az Afara, afara cu ungurii din tara - de ilyesmik is történtek. Büszkék vagyunk a magyar szurkolókra, világszínvonalú produkciót nyújtottak! ..
Budai Andris 2013.09.09 00:13:08
@Hé Gazsi! Én? Milyen tyúkot?!: Teljesen mindegy, én nem török-zúzok. Én dolgozom-adózom rendesen, szabadidőmben meg pl. az interneten szórakozom. Arról nem tehetek, hogy az MSZP-nek nincs egy olyan keménymagja, aki oda merne lépni erővel is - leszámítva persze a 2006-os Gergényi-rendőrséget.

Az interneten olvasva az balliberálisok lángoló Budapestről meg fellógatott fideszesekről álmodoznak. Persze gyengék mindehhez, de az igény megvan rá.

Embert ölni keresztény-e? Nem, de bizonyára megérdemelte, hiszen egy gonosz főnök volt. Isten majd megbocsát neki, de ha mégsem, hát Ő majd ítélkezik fölötte a végelszámoltatásnál. Ne ártsd bele magad ilyen dolgokba.
Budai Andris 2013.09.09 01:14:50
@Hé Gazsi! Én? Milyen tyúkot?!: Ja persze, nyertél. 2002-ben, 2006-ban, és 2010-ben is. Meg persze itt a blogon is.

Lassan alszom, Cica. Jó 8 ;)*
Budai Andris 2013.09.09 10:33:57
@Hé Gazsi! Én? Milyen tyúkot?!: Én is be vagyok rezelve tőlük, mármint az MSZP-SZDSZ összes megjelenési formájától.

Élénken élnek bennem a 2002-2006-os évek - na meg előtte is lehúztam már pár évet.

Nem hitegetem magam - nem hiszem, hogy a magyar választók ennyire gyökeresen megváltoztak volna 2010-re, és mind hirtelen fideszesek lettek volna. Ez egy szerencsés helyzet volt a szavazatok eloszlását tekintve, és ebből kell a legtöbbet kihozni. A Fidesz jelenleg abból profitál a legtöbbet, hogy hála Istennek, a balliberális oldal kurvára gyenge és hiteltelen. Reméljük, ez így is marad.

Vagy tessék megújulni, és akár a Fidesz-pártiak is át fognak szavazni. Mert egy Bajnai az mindig csak MSZP-s marad a másik oldalnak.
Azzal kezdem, hogy életem nagy álma teljesült péntek este: 40 ezer román gyűlölt őszintén, és én is őket. Számomra az egyik nagy vágy volt, hogy Bukarestben nézhessem meg élőben a magyar válogatottat és mindez ért számomra 20 ezer forintot. Utólag is. A különvonattal…..
Budai Andris 2013.09.08 22:20:07
@avocado_: a szétvert vonatról van kép? Én csak szotyit láttam, piát, meg alvó szurkolókat.

Ja, és kővel kidobott ablakokat, az tényleg igaz.

Hazudsz, kutya!
Budai Andris 2013.09.09 00:20:18
@Punxsutawney Mormota: Szégyenkezz csak, de míg a hollandoknál meg a lengyeleknél is megölnek évi 1-2 szurkolót, addig itthon még összefognia is sikerül ezeknek az általatok csürhének titulált srácoknál.

De istenítsd csak a külföldet, ott minden jobb.

Plusz: eddig ami képet láttam, azon volt: szotyi, pia, alvó szurkoló, füst, románok által bedobott ablak. Érdekes módon a széttört-zúzott kocsikról nem volt semmi, pedig biztos igyekeztek.
Budai Andris 2013.09.09 00:29:29
@Punxsutawney Mormota: a fradista, az újpesti, a diósgyőri mind magyar volt Bukarestben. Ellentétben a románokkal, akik nagy örömünkre egymást csépelték :) Na meg a rendőrök is.

Bocs, Angliához egy aktuális hír, bár tuti ez is hazugság, mint minden, amit nem a HVG ír: ultrasliberi.hu/2013/09/hangulatos-kupameccs-meg-veletlenul-sem-magyar-kupa/