Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kekszilva

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1980. Karambol a Blaha Lujza téren...
kekszilva 2014.08.21 12:22:33
@Tejinashi:
Szia! Balra feljebb szerintem az New York Palota tornya. Én nem látok több tornyot a képen. Vagy?
kekszilva 2014.08.21 15:24:37
@Tejinashi: Közben utána néztem ennek a víztoronynak és megtaláltam amire gondoltál. :)
viztorony.hu/h/budapest/32.html
Mi a hasonlóság a zanglai király, és egy hirtelen meggazdagodott budapesti polgármester közt? Az előző részek tartalmából: Újságírónk az indiai Tibetbe utazik, ahol magyar építészek újítják fel Kőrösi Csoma egykori lakhelyét, egy 700 éves palotát. A világtól elzárt…..
Meglepő helyeken botlik az ember Budapestbe. Az Irish Times bloggere összeszedte a világ legjobb városi futóhelyeit és a top ötbe mi is belefértünk. A lista amúgy úgy alakul, hogy: 1. Dublin, Phoenix Park (ez csak természetes - mindig is szerettem az írek patriotizmusát) 2. Los…..
Holnap fogják bemutatni George Michael új klipjét, amiben Kate Moss is feltűnik. A White Light trailere már elérhető a neten. Ebből egyelőre annyi derül ki, hogy valami titkos-fontos szerepe lesz a modellnek, de azt persze pontosan nem tudni, hogy micsoda.  Kate és George…..
Várakozásokkal telve ültem be erre a filmre. Ezt az is mutatja, hogy a Művész mozi első sorát is bevállaltuk a filmért, ami végül igencsak merész húzásnak bizonyult. A rendező és a főszereplő előző közös filmje, az Éhség egy kényelmetlen, de érdekes film volt. Michael…..
  Amióta forgó jégcsapokat vizionáltam a Nyugati tér lekedveltebb találkapontjára, különösen szíven viselem sorsát. Ezért is hökkentem meg Városjáró bloggerkolléga levelén és képein:   Az elmút hetekben lecsupaszították a Nyugati téri forgóórát. Megposztolnád?…..
Télen a Himalája végtelen bércei közt nem ritka, hogy mínusz harminc fokig süllyed a hőmérő higanyszála. Sőt, vannak olyan helyek, ahol már higanyszál sincsen. Érthető, hogy az utazó csak speciális felszerelések segítségével bírkózhat meg az extrém körülményekkel és…..
kekszilva 2011.02.15 17:48:24
@jan: Ladakh kvázi sivatagos terület, jellemzően nagyon kevés csapadék esik arra felé. Kivétel a tavalyi nyár, amikor "monszun" volt és több évnyi csapadékmennyiség zúdult a vidékre egyetlen éjszaka alatt elmosva ezzel az infrastruktúra jelentős részét.
kekszilva 2011.02.15 17:52:23
@mohácska: pedig nyugodtan hasra eshetnél. Európai emberként már pusztán az ilyen magasságban való lét (Ladakh fővárosa, Leh 4000 méteren fekszik) is nagyon megviseli a szervezetet, az akklimatizáció elég sok energiát von el, ami nagyban befolyásolja pl. a hőérzetet is. Javaslom, hogy egyszer próbálj meg a saját erődből 3500 méterre feljutni és eltölteni ott csupán 2 napot téli körülmények között....high-tech cuccal vagy anélkül...
Egy újabb zseniális blogot ajánlottak a Homárnak, ami méltatlanul kerülte el eddig a csápjait: We Love Kakaóscsiga. Értelemszerűen csak ezt a borzasztóan egyszerűnek tűnő, ám a legtöbb esetben borzalmasan elbénázott péksüteményt teszteli amerre csak jár. A Homár annak idején…..