Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wickers

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Van egy férfi és van egy nő.Egymásra néznek, beszélgetnek, beindul a vonzalom. Telefonszámcsere, ismerősnek jelölés a facebookon, jobbra húzás a tinderen, chatek, levelek...
wickers 2018.10.04 08:45:12
@Emberhalászat: Gondolom az ugyanúgy tetszene, ha a feleséged hozna haza egy új pasit... Istenem! mi köze ennek a liberális nőkhöz!? Arról nem beszélve, hogy tök fölösleges volt ezt így beállítani, hogy a pasi régi/új nője... Ma már a feleségnek is lehet csaja, a férjnek is pasija, ill. ezeknek bármilyen kombinációja. A lényeg, hogy előbb-utóbb egy ilyen hármasból mindenki megszívja.
wickers 2018.10.04 08:46:00
fáymiklós Kerényi Imre 2018.08.16 07:59:45
Nem hagy nyugodni, nem mintha olyan nagyon erős nézői-rendezői viszony lett volna köztünk, még a főműveit sem mind láttam. Nyilván ez is benne van, vagy inkább az, hogy bizonyos főműveit más sem látta, nem készültek el, ő maga mással volt elfoglalva. Jelen pillanatban teljesen mindegy, mi volt vagy…..
A 444 TLDR rovata egy olvasmányos és felkavaró történetet hozott le egy szekszárdi középiskola diákjáról, Ákosról. A teljes cikket érdemes elolvasni: 444 - Iskolai diákcsínynek indult, szövevényes bűnügyet kreáltak belőle, de összefoglalnám röviden: A bukás milliószor felhasznált sablonjából két…..
wickers 2018.08.08 23:06:27
@sírjatok: Akkor ballagjál az Origóra! Ott minden színigaz.
Lakberendezéssel foglalkozó szakemberek elárulták, hogy mi az a 6 divatos irányzat, trend, amit egy kicsit már unnak, és szívesen lecserélnének – azt is elárulták, hogy mire. Persze ha olyasmit talál a listán, amit Ön imád és el se tudná képzelni az otthonát nélküle,…..
A tegnapi napon hirdették meg az Otthon Melege Program (továbbiakban OMP) legújabb alprogramjának a részleteit. A program célja a háztartások energiafelhasználásának szabadszemmel is látható javulása/csökkenése.  A legújabb alprogram 5 milliárd forintot biztosít a családi házak energetikai…..
Új helyen teszteltük az északi part egyik legjobb bulihelyszínét. És megtaláltuk a Balaton legfinomabb pizzaszószát is, mindezt Balatonalmádiban. Forrás: Bor és Szóda facebook-oldala Tavaly nyáron már egyszer beszippantott minket a hely szelleme, de nem sokkal a tesztünk után a Bor és Szóda…..
wickers 2015.06.24 08:47:24
@Chaoyang: A helyzet az, hogy a pizza ilyen. Amire Te gondolsz az nem pizza!
Soha nem érdekeltek az autók. Nem tudom, pontosan miért, de teljesen hidegen hagyott minden Ferrari vagy Lamborghini, amit látva a haverjaim konkrétan orgazmusközeli állapotba kerültek, és bár láttam, hogy ezek az autók szépek, sőt, tulajdonképpen egy Trabantban is megláttam a…..
wickers 2015.06.15 10:54:38
@Hermesz Konrad: Ha nézted volna ezt a sorozatot, valószínűleg nem lennél így hasraesve tőle... Az az egyik, amilyen vacak a magyar szinkron, olyan hihetetlen félrefodításokkal, hogy borzalom! A másik meg ahogy egy "felújítás" költségeit összessítik, hát az is egy vicc. Arról nem beszélve, hogy egy romon kicserélnek 1-2 dolgot és máris kész a "tökéletes" autó. Egy Amcsi benzinfalók (Richard Rawlings), az Overhaulin (Chip Foose), vagy az American Hot Rod (Boyd Coddington) nagyságrendekkel komolyabb műsorok. Sixx meg Sixx, az meg ilyen. :)
wickers 2015.06.15 11:06:02
@HowAreYouOneAVetésün?: :) :):)
Mennyire különbözően látjuk!
Ezek az angolok kicserélnek egy kipufogódobot, vagy egy gömbfejet.
Az amcsik meg összeépítenek egy 1971-es Challengert egy 2015-össel.
Ma valóban elindul az iskolaév, ami már a kezdete előtt jóval viharokat kavart, ahogy arról már itt a blogon is olvashattatok pár napja. Azóta van, ahol finomodtak a vonalak, és emberközelibbek lettek a kötelezően végrehajtandó változtatások, másutt azonban rengeteg egyéb az…..
wickers 2013.09.02 16:50:02
@felucca: Akkor gondold végig még egyszer amit írtál! Ma bizonyos korosztályokban a színes tanulók aránya közelíti az 50%-ot. Ezeket a gyerekeket otthon sok esetben írástudatlan anyja/apja várja. Szerinted mit fognak csinálni esténként? Amikor sokan 14 éves korukig sem jutnak el oda, hogy olvassanak, számoljanak. Az ilyen gyereknek az iskolában sokkal jobb helye van mint otthon. Én pl. olyan pedagógust választottam, akiben megbízok, ezért örömmel bízom rá a gyerekem tanítását! Ha a Te pedagógusaid nem ilyenek, akkor keress jobb iskolát!
Rejtélyes módon jobbkormányos Primera taxi Tyumeny repterén A Mazda nem először játssza ezt el, de a 323-as és a 626-os nagy, lábon utaztatása is elég messze van már, hogy legyen hírértéke: az új Mazda 3-as nyolc kiállítási autóját Hiroshimától Vlagyivosztokon át…..
Vöröshajú lányok Jenni Lee 2013.08.05 07:34:00
..
wickers 2013.08.06 13:21:51
@masseur53: ugyanígy gondolkozom...
:DD
Elismerték a hibát, de a cég nem akart fizetni. Az igazgató bujkált, a biztosító mosta kezeit, a kár kétmillió forint. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
wickers 2013.05.17 08:54:38
@Jim Tonic: Egy szétszerelt közös nyomócsöves rendszerbe nem teheted vissza a régi csöveket. A garancia pedig csak akkor marad meg, ha mindent kicserélsz.
Nálunk előfordult ugyanez. Pont a MOL-lal. Először ők is kiröhögtek. Jött az Igazságügyi Műszaki Szakértő, előírta a nagynyomású rendszer cseréjét. Azt az arcot amit a két fiatal köcsög akkor vágott, amikor kiderült, hogy az Accord 2millióba fog kerülni. Viszont utána (1-1,5 hónap) fizettek rendesen.
wickers 2013.05.17 09:30:32
@prfecó: 2 milliós kárnál én azért már csak keresnék egy jogászt...
A japán kertkultúra teljesen eltér a Nyugatitól. A japánkertek harmóniában élnek a természettel, látványvilágukban sokszor a környezetbe való beolvadás, a mesterségesség kiiktatása a domináló. A japánoknál az építészet, a kertészet és a természet nem is igazán…..