Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fredd_y

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túlélni egy albérletet Búcsú 2013.05.24 08:00:00
Mivel a nézettségi szám nem éri el az elvártat, még az eléggé durva bejegyzések miatt sem.Így az blog megszüntetésre kerül :( Ami a legfurább, hogy senki sem háborodott fel rajta. :S..
Egerben a Dóbó térnél található hajdanán jó hírnévnek örvendő étterem. Belépünk, pincér fogad, leültet, megkapjuk a menüt, kikérjük az italainkat. Kicsit olyan mintha egy trófeaszobában lennénk, mindenhol kitömött állatokkal szembesül az ember. Ezek után jogosan…..
Eger sétálóutcájában éjjel nappal várja vendégeit. Nincs túlcsicsázva bár az árakat elnézve simán megengedhetnék. Az egész hely azon éhes részegek ellátására szakosodott akiknek a McDonald$ nem nyújt megfelelő kínálatot vagy éppen nincs nyitva. A feladatát teljesen jól…..
Az emberek főleg azért mennek más ország ízeit megismerni, hogy bővítsék látókörüket ( erőltetve nevezzük ízlelőkörnek). A mexikói ételek főleg az erős fűszerezésükről híresek. Az általunk kipróbált étterem a körúton helyezkedik el, jól megközelíthető. Amikor…..
Munkába menet felfigyeltem a nyugatinál egy új étterem külső designjára. Sokáig úgy voltam vele, hogy biztos valami flancos, drága hely nyílt megint, hisz eléggé jól néz ki és frekventált helyen található. Egy nap olvasom az index-en, hogy ez egy új magyar gyorsétteremlánc…..
A blog indulásának örömére: ..