Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mihaliczáné Kovács Erika

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már tervezheted is az utazást, mondjuk Bali szigetére, vagy aggódnod kell a jövőbeli nyugdíjad miatt? Számolj előre, hogy választ kaphass a kérdésre! A nyugdíjkalkulátor egyike lehet azon hasznos módszereknek, amelynek segítségével reális képet alkothatsz arról, hogy mennyi…..
A kifutók világától a mindennapokig mindannyian tudjuk, hogy a megfoghatatlan, fiatalos, harmatos ragyogás a szépség Szent Grálja. A természetes szépség kulcsa, hogy magabiztosnak érzed magad a bőrödben és tudod, hogy képes vagy mindig a legtökéletesebb formádat hozni.  Azt…..
Mihaliczáné Kovács Erika 2014.11.16 20:50:29
Otthonunk stílusának megteremtése igen öszetett feladat, nemcsak azért mert rengeteg kiegészítő, szín és forma áll a rendelkezésünkre, hanem azért is, mert személyiségünk évről évre fejlődik és ehhez mérten választunk mi is bútorokat. A kiegészítők szerepe azért…..
Mihaliczáné Kovács Erika 2014.11.16 20:46:55
Néhány éve tört be hozzánk is a gumicsizma őrület, ami azóta is töretlen sikerrel menetel előre. Ma már szinte bármilyen stílusban, színnel és mintával kapható, csak a hozzánk illő stílust kell kiválasztanunk! Korábban már írtam Nektek a Marcha Ballerina szuper cipőiről,…..
Mihaliczáné Kovács Erika 2014.11.16 20:43:11
Nem tudom, hogy Ti észrevettétek-e, de én azt tapasztalom, hogy a cégek már hónapokkal a karácsonyi őrület előtt kiállítják/bemutatják az új termékeiket. Sokan nem szeretik a decemberi shopping lázat, ezért Nekik is ajánlom a következő kis anyagot, melyeben a LUSH legújabb…..
Mihaliczáné Kovács Erika 2014.11.16 20:40:44
Az Anyukák körében rendkívüli tempóban terjed a POCKET TRAILER hordozó pánt, amiről ha eddig még nem hallottál, akkor itt az ideje, hogy bemutassam Neked! Ugye ismerős az a szituáció, amikor cipeled a gyereket, a táskádat és persze a kismotort is, esetenként pedig ezt még…..
Mihaliczáné Kovács Erika 2014.06.26 11:30:12
A tanszerek, iskolatáskák mellett a megfelelő iskolai ruházatról sem szabad megfeledkeznie a szülőknek! Új nadrágok, pulóverek, pólók, kabátok és még számtalan kiegészítőre van szüksége a kicsiknek, hiszen nőnek, mint a bolondgomba! Ezek a költségek, ha egyszerre jönnek,…..
Mihaliczáné Kovács Erika 2013.09.23 23:02:08
A mai háztartásokban sok olyan termék található, amely megkönnyíti a nők mindennapi életét! A mosás egy „must have”  kihívás a hölgyek mindennapjaiban ezért fontos, hogy a megfelelően kiválasztott mosógépek mellett olyan hatékony mosószereket használjunk, melyek…..
Mihaliczáné Kovács Erika 2013.07.04 08:09:24
Végre megérkezett a jó idő és eljött a vízi mókák ideje, ha még nem szerezted be a megfelelő kellékeket, akkor most mutatok Nektek egy-két bomba játékot a Játéknet.hu oldaláról, amivel biztosan nem fogtok unatkozni! Ha beleszerettél valamelyik játékba, akkor kattints a képre…..
Mihaliczáné Kovács Erika 2013.07.03 20:10:56
Ezt az őrjítő hőséget csak egy vízpart mellett lehet elviselni! Remélem, hogy Ti ott vagytok és már csak ez a vízi játék hiányzik a partról...A gyerekek és a felnőttek is szeretnek pancsolni, ezért egy hatalmas hűsítő csobbanás után, jöhet a szórakozás! A Splash Blastres…..
Mihaliczáné Kovács Erika 2013.06.21 20:39:02