Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alsóhang

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egykor pezsgő város, ma háborús övezet. Egyetlen évtized alatt hatalmas változáson ment át ez a valamikor oly virágzó terület. Nem rég még pezsgő idegenforgalmi látványosság volt, tele középkori épületekkel és gazdag kulturális örökséggel, nem mellesleg pedig Szíria egyik legnagyobb és a világ…..
Azt hiszem már mindannyian életünkben legalább egyszer belefutottunk a nyilvános szoptatás témájába. Néhány hónapja történt az az eset, mikor egy szoptató anyát kiküldtek a nyugatis mekiből. No, több sem kellett az anyák társadalmának, másnap tucatnyian lepték el a gyorséttermet kellően éhes…..
Mára virradóra azzal lett tele az internet, hogy Bella Hadidnak bizony mellbimbó piercingje lett. Az indok elvileg az, hogy többen a személyiség teljes hiányával vádolták meg, amit ő eme magától értetődő cselekedettel cáfolt meg. Hiszen mindannyiunknak ez lenne az első gondolata, nem? (Vagy mégsem?)…..
   Na jó, ne olyan csodát várjunk, mint amilyeneket Jézus Krisztus tett, hanem valami sokkal profánabbat, sokkal hétköznapibbat. Egyszerűen mosolyt csal az arcunkra, miközben gyönyörködteti a szemünket. Valami olyasmit, ami feltűnően hiányzik a nagyvárosok benzinszagú beton rengetengéből. És…..