Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Savkalauz

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahhoz, hogy egy P. Lászlóéhoz hasonló nyomorult ember életét részletesen megismerjük, valami szörnyű eseménynek kellett bekövetkeznie. Ezekben a sorsokban ugyanis sikert aligha talál a média. Bándy Kata meggyilkolása tragédia, de nem csak egy emberi élet elvesztése miatt, hanem…..
Savkalauz 2013.04.23 15:17:47
@birss: Itt most nem is egyértelműen a romák helyzetéről volt szó. És szerintem szándékoltan nem lett kiélezve erre (nagyon helyesen). A probléma az elitközpontú szocializációs intézményekkel van, amelyek képtelenek elősegíteni a tőlük elvárt mobilitást és a megfelelő integrációt. Ez persze a társadalmi hierarchia alján elhelyezkedő szegényebb rétegeket érinti főleg, tök mindegy, hogy romák, vagy nem.
Subba Subba Konteo 2013.03.02 23:31:49
Amúgy megagagyi meg szánalmas ez az egész eurovíziós dalfaszkodás. Kurva sok hűhó meg még annál is több pénz a semmiért. ..
Újabban sajnos egyre inkább divattá válik, hogy céljaink megvalósításának érdekében, saját szerepünkből kibújva értékeljük túl mindazt, amit teszünk, hogy ezzel is nyomatékosítsuk: amit mi cselekszünk, az a jó, amit mi képviselünk, azt vallja mindenki. Ettől azonban…..