Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krisztocska

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az ingatlanosok mind gátlástalan, erőszakos hiénák? Biztos, hogy nem, de az ilyen sztorik miatt van ez a kép róluk. Kedves Homár! Anyagi kár nem ért az alábbi esetből, de bosszúság igen, gondoltam, megosztom. Hirdetem a lakásomat, a hirdetések végén kedves kéréssel az…..
A vizsgálatok percek alatt lezajlottak és kb. dobtak ki az ajtón. Egy szülés 120 ezerbe kerül, hogy figyeljenek rád, egy vizsgálat ára egy kedves fogadtatással 10-12 ezer forint. Különben le se szarnak. Sziasztok!   Csak szeretném felhívni a figyelmet a Kistarcsai kórház…..
Krisztocska 2014.12.13 20:22:00
@mig54: A mostani eszemmel én is szülésznőhöz fordulnék. Akkor meg sem fordult a fejemben. Császár? Fel sem merült; simán szültem fájdalomcsillapítás nélkül. Rosszul is varrt össze, bent véreztek a gátszövetek és két órával a szülés után, miután már diónyi hematómám lett, altatásban tudta csak helyrehozni. Ahh..... Ez is megérne egy misét. Kemény volt, de büszke voltam magamra. :)
Igen, köszi, minden oké. :)
Krisztocska 2014.12.14 12:26:07
@mig54: Hát igen, paraszolvenciát ugye a jobb ellátás reményében adunk. Sajnos, ez egy mélyen berögződött szokás kis hazánkban, nem is tudom, el tudjuk-e feledni valaha is. Sok esetben működik, és sok esetben nem. Orvosa válogatja.
A magán más persze. Ezért maradok ennél minden esetben, ha csak tehetem. Igazság szerint nem voltak korábban borzasztó élményeim állami ellátásban, de úgy látom, egyre rosszabb a színvonal, nem akarok kockáztatni, még ha az utolsó fityingemet adom ki rá sem. :D
Naivan azt gondolhattuk, amikor értesültünk a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) nyíregyházi tevékenységéről, hogy ha a leírtak igazak, azért valakinek felelnie kell majd. A Nyíregyházi Tankerület ugyanis városbéli szakiskolák és szakközépiskolák…..
Krisztocska 2013.02.04 18:03:09
@maskep: Nemnem, átképzéssel. Átképezné azokat, akiket egyébként el kellene küldeniük. Kis aranyos...
Félve gondolok bele abba, milyen lehetett az a kétszáznál is több pályamű, amely végül nem jutott el a legjobb harminc közé A Dal című versenyben. Amit ugyanis az első adásban láttam és hallottam, az a középszintet is csak időnként ütötte meg. A formátumon tavaly óta nem…..