Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lostviking

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az itt látható 5 videóban 5 ryanaires "problémára" kaphatunk választ DePassant jóvoltából:1. Hogyan váltsuk át euróra a forintban megadott jegyeket?2. Hogyan kerüljük el a Ryanair rossz árfolyamait?3. Hogyan foglaljunk adminisztrációs díj nélkül általában?4. Hogyan foglaljunk…..
Új sorozatot indítok ezzel a bejegyzéssel a blogon, remélhetőleg sok hasonlót lesz alkalmam írni a közeljövőben. Azok számára kevésbé érdekes, akik a hotelek világát nem találják annyira izgalmasnak, mint én, ugyanis feltett szándékom hotelkritikákat írni azokról a…..
Jégkorong Irány Szlovénia! 2010.01.14 17:15:00
Svájc után Szlovénia lepődhet meg a magyar jégkorong népszerűségének növekedésén, de aki eddig nem jutott jegyhez a sorsdöntőnek remélt magyar–szlovén meccsre, nem lesz egyszerű dolga. Két napja kora délután kezdődött a jegyértékesítés a ljubljanai divízió 1-es…..
Érvényes mérkőzésjegyekkel lehet majd átlépni Fehéroroszország határait a 2014-es A csoportos világbajnokság alatt. A szándékról Szergej Goncsarov jégkorong-szövetségi főtitkár már Svájcban is beszámolt, de a döntés még nem végleges, Vlagyimir Naumov szövetségi elnök…..
Magyarország rettenetesen nehéz mérkőzésen harcolta ki a továbbjutást a budapesti olimpiai selejtezőcsoportban. Bár végül három góllal nyertünk, a második harmad, de különösen az utolsó harmad első fele nem igazán volt a mienk, nagyon kellett Vas János negyedik és Palkovics…..
Ha egyszer elkészül a szakítólexikon, akkor a somlói címke mindenképpen erre a bejegyzésre fog mutatni. Ilyet kitalálni sem lehet, mégis könnyen bevonulhat az urbánus folklórba. Hello ott, nosztalgiáztam az archívban, és egy rövid nekem is van az emlékeimben, amikor…..
Pontilyen pont ilyen Lebloggolás 2008.02.14 23:10:00
Késő este van, és eleredt az orrom vére. Ez igencsak meglepett, hiszen elvileg alacsony a vérnyomásom, az erek elpattanásához pedig talán magas kell. Nyilván az izgalommal függ össze, hiszen eszembe jutott, hogy lebloggoljak. (Most meg az jut eszembe, hogy k-val ugyanez a szó milyen…..
Vagy három hónapja lehetett, hogy egy szépségkirálynő miatt borzadtunk el az átlagamerikai teljesen kilúgozott agyán, erre tessék, megint előkerült egy másik, aki ezúttal nem is Irakkal, hanem kis hazánkkal szórakozott egy kicsit. Csoda, hogy felvisított a bennünk lakó…..