Regisztráció Blogot indítok
Adatok
könyvjelző

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utolsó tíz dal volt már csak hátra A Dal első fordulójából, amiről többször is elmondták, hogy ez talán a legerősebb csoport a háromból. Az előző kettő adást látva sem tudom eldönteni, hogy ez mennyire igaz, mindenesetre viszonylag magas pontszámok is születtek. Az már…..
könyvjelző 2015.02.08 12:41:34
a sok lelkes hívőnek csak annyit mondanék, hogy a műsor színvonalát hűen tükrözte, hogy a közönségszavazásnál a versenyzők más számot mutattak, mint amit a szerkesztők kiírtak a képernyőre. most akkor mesélje el nekem, hogyan is sikerült összeszámolni a szavazatokat? melyik számított? összeadták a kettőt? vagy (csak nem! ó te jó ég!) előre lejátszották már az eredményt? és ezt egy közjegyző hogyan is hitelesítette?

egyébként csak kérdezném, hogy ha hiányoljuk sajó d. zenei végzettségét, akkor hogyan indokolják a lelkes trollok csiszár jenő és rákay fülöp kálmán szerepét a zsűriben? mert azon kívül, hogy tudják, melyik hátsófelet kell tövig, egyik sem tett le semmit az asztalra, aminek a legkisebb köze is van a zenéhez (nem, a z+ meg az apukám világa nem jó válasz!)

ez a műsor úgy sz@r, ahogy van, semmi másra nem jó, minthogy kilopjanak még súlyos milliárdokat a zsebünkből. ennyi.

és a finnek már 2006-ban megmutatták, hogy van vér a pucájukban, amikor kiküldték a Lordit. és már megint meg merik mutatni (bár még nincs eredmény, mert kedves előítéletes kommentelő társunk figyelmét azért felhívnám arra, hogy még csak az elődöntőből jutottak tovább). és ez az együttes nem azért qrva jó, mert down-kórosok, hanem mert nagyon jó zenét játszanak. mert bármily meglepő, már nem 1973-at írunk, még akkor sem, ha a magyar dal felhozatala ezt mutatja.
Kihúzta a gyufát a köztévé a Rising Star műsorvezetőjénél A Dal című műsorral. A Facebookon közzétett bejegyzésében Majka a következőket kifogásolja: - hogy lehet 2015-ben olyan műsort csinálni, amiben különböző énekesek elénekelnek egy-egy saját dalt, aztán eléneklik…..
könyvjelző 2015.01.27 20:04:11
@zaffarano: nem Csiszár Jenőről van szó, hanem Rákay Kálmán Fülöpről. Mert azért van egy olyan érzése az embernek, hogy Fülöpke csinált magának egy műsort, ahol ostobaságokat beszélhet olyan dolgokról, amikhez egyáltalán nem ért, és mindehhez mi adjuk a dellát. szerintem ez az igazán gáz. (no meg az eurovíziós dalfesztivál, ahol utoljára a Lordi volt értékelhető)
könyvjelző 2015.01.27 20:04:54
@Phia: azért Rúzsa Magdi írt néhányat...
Bencust kapjuk karácsony második napján, ráadásul ünnepi göncben, ami jelen esetben egy piros csokornyakkendőt jelent - azt a ruhadarabot, amit civilizált országokban hatóságilag kellene betiltani. A műsor a karácsony, a kúrás és a kinek nagyobb a fasza-verseny jegyében zajlik,…..
könyvjelző 2014.12.27 20:07:26
@Exike: azt se feledjük, mekkora jellembajnok: a beköltözésnél, élő adásban kötött tiplit a nője lábára, aztán meg nem értette, hogy miért is hagyják ott azok a stúdiót!
és azért ez is (nem tudom, volt-e már): www.youtube.com/watch?v=zSrRMjjbUPg
gpoy Minden rizsa nélkül vágjunk is bele, hisz igazi internetaranytömbökkel, sőt, a lófaszt, öklömnyi véres gyémántokkal szolgált a tegnapi adás. Ugyanitt míg lefőtt a kávé rájöttem, hogy a VV7 az, ami az alkohol képtelen velem megtenni: öl, butít és nyomorba dönt. Az adott…..
Az X-faktor idei utolsó előtti adásának egy nagy kérdése volt: bejön-e a konteóhívők hetek óta a netre üvöltött rémképe, és a By The Way berugdosódik-e a dötőbe, miután egyszer már hazazavarták őket, és csak Bozsek Márk visszalépése (ezt is idézőjelbe kéne tenni?)…..
könyvjelző 2013.12.15 12:26:20
@Nagy Endre: @vamivan: és szerintetek hol számít, hogy kinek hány lájkja, szavazata van?
könyvjelző 2013.12.15 12:53:32
@vamivan: én már nem hiszek abban, hogy bármit is számítanak az sms-ek és tényleg azok jutnak tovább / esnek ki, akikre a nézők szavaznak / nem szavaznak. ezért nem számít semmi
könyvjelző 2013.12.15 13:26:31
@kamarti: csupán annyiban helyesbítenék, hogy nem az "egyik legőszintébb", hanem "A legőszintébb". :-)
A második mentorházas etap jóval erősebbnek és érdekesebbnek bizonyult, mint az első, és nem azért, mert Tóth Gabi olyan ruhát vett fel a Nagy Döntésre, amiből hol a bolti csöcsök, hol a szeméremajkai villantak elő, így egyik kezével a tetejét, a másikkal meg az alját…..
könyvjelző 2013.10.07 20:40:15
@frogie33: én még mindig nem értem. kifejtenéd?
Kikkekke révén a múltkorival szinte megegyező történetet kaptunk a be nem csengető kéményseprőkről. Náluk még fényképet is küldött a házukban kifüggesztett hirdetményről a fickó, hogy ezzel bizonyítsa ottjártát. Amivel csak az volt a szépséghiba, hogy a fénykép…..
könyvjelző 2013.09.06 21:12:36
@igazságos: te tudod, hogy milyen az ügyfélszolgálati idejük? tudod, hogy mikor hajlandóak kijönni? tudod, hogy a telefont fel sem veszik, és erre még büszkék is. majd ha átestél mindezen, akkor ovisozzál!
Cseke Katinka és Kökény Attila párosa nyerte a Super Tv2 első nagyszabású saját showműsorát, a Nagy Duettet, miután ők voltak azok, akik nyolc héten át a leginkább el tudták hitetni a nézőkkel, hogy rohadtul élvezik azt, amit csinálnak. A második helyezett Bangó Margit -…..
könyvjelző 2013.04.01 20:57:30
@ladiszlaó: mondjuk szerintem Király Lindáék tudtak leginkább énekelni, de mindegy, nyerjen az, aki nem olyan jó, az nem zavar, csak az alpári közönségesség és ostobaság (nem csípem Kasza Tibit, de igaza volt, hogy Katinkának egy dalt sem sikerült jól értelmeznie)