Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LikeAngel

36 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lágy, nyári szellő simogatta meg a málnabokor alatt szundikáló sündisznó apró arcocskáját. Szemecskéi megrebbentek, lassan, óvatosan nyitotta ki őket. Meleg volt, és túlságosan világos. Tudta, hogy még édesanyjához bújva, testvérkéjét lökdösve kellene aludnia, de egyedül…..
Mesekönyvem Süni az avarban 2013.11.05 13:36:52
Süni az avarban Hosszú volt az éjjel, a Nap lassan felkel,Világos lesz aztán, érkezik a reggel.Ébredezik szépen az udvar, s lakói,Nini, ott egy süni! Épp, hogy csak maroknyi.  Szemecskéje fáradt, keresi fekhelyét,Hol lehet számára idekint menedék?Az avar alatt, hol sötét…..
Mesekönyvem Legjobb Anya 2013.05.04 21:46:34
Legjobb AnyaHa nincsenek titkok csak őszinte szavak,A szív, Te is érzed, úgy igazán szabad. S ha egy segítő kéz átölel a bajban,Lelked legbelül máris mosolyog halkan. Ha látod, hogy kitart, még akkor is, ha fáj, Ha látod, hogy küzd, mikor éhes három apró száj, Ha látod, hogy…..
"Tudom bármi történjék, én nem leszek egyedül,Mert van egy biztos hely, hova szívem menekül.Van egy lány, ki pont olyan, mint én vagyok,S vele vidáman telnek el mindig a tegnapok."/Angel free percek - 73.800 tagnál - Csak Egy Valaki kérésére/[Free percek késésre = Négy soros…..
"Fiú és lány között, hidd el, létezik barátság,Az ellenkező nem, ha kell, mindig vigyáz rád,Anélkül, hogy szerelem lenne az ő szívében.Baráti szeretet, mi összeköt, örökre, ígérem."/Angel free percek - 73.700 tagnál - Simon Vicky kérésére/[Free percek késésre = Négy…..
"Változott valami, nem érzem, amit eddig,Úgy éreztem, szeretlek majd a legutolsó percig,De múlik a szerelem, és nem tudok mit tenni,Kérlek, ne haragudj rám, csak próbálj elengedni."/Angel free percek - 73.600 tagnál - Dominik Laura kérésére/[Free percek késésre = Négy soros…..
"Nem tudod honnan jöttem, mit miért tettem,Ki az, aki voltam, és hogy miért ilyen lettem.Ne ítélkezz felettem, a nyomomba nem érhetsz,Hogy a véleményed számít, abban nagyon tévedsz."/Angel free percek - 73.500 tagnál - Bak Viktória kérésére/[Free percek késésre = Négy soros…..
Teljes méretért kattints a képre! ..
"Mellettem vagy, ha fáj, mellettem, ha mosolygok,Mi ketten együtt vagyunk igazán boldogok, s bolondok.Titkaimat őrzöd, és csak te vagy, kiben bízhatok,Ha a szemedbe nézek, tisztán látom azt, hogy ki vagyok."/Angel free percek - 73.400 tagnál - Fülöp Zsófi kérésére/[Free percek…..
"Véget ért egy barátság, hiába volt a legjobb,Néhány vicces emlékkép, ami néha feldob,De fáj, hogy nem lesz több ilyen együtt töltött óra,Olyan rossz, hogy nem hallgattunk a segítő szóra."/Angel free percek - 73.300 tagnál - Kiss Petra kérésére/[Free percek késésre = Négy…..
"Utálom, hogy másnak látsz, nem annak, aki vagyok,Utálom, hogy a gondok sosem aprók, hanem nagyok.Utálom, hogy szeretlek, és azt is utálom, ha utállak,Utálom, hogy elfeledni, ha akarnálak se tudnálak..."/Angel free percek - 73.200 tagnál - Kis Timii kérésére/[Free percek késésre =…..
"Miért hiszed, hogy más kell,Mikor szívem érted dobog?Én nem az vagyok, ki átver,A láng csak te érted lobog."/Angel free percek - 73.100 tagnál - Princz Fruzsina kérésére/[Free percek késésre = Négy soros idézetek, melyeket olyan témában rögtönözök száz tagonként, amiket a…..
"Szeretlek, de hiába, sosem lehetnél az enyém,Nem tudok küzdeni, tényleg meghalt már a remény.Mit ér a szerelem, ha nem érzed, amit én érzek?Emlékedet őrzik majd titkon őrzött régi fényképek."/Angel free percek - 73.000 tagnál - Hőgyi Noémi kérésére/[Free percek késésre =…..
"Ahogy átölel két karod, Érzem, biztonságban vagyok.Szebbnek látok minden napot,Szívből szeretlek, ha hagyod./Angel free percek - 72.900 tagnál - Sánta Adrienn kérésére/[Free percek késésre = Négy soros idézetek, melyeket olyan témában rögtönözök száz tagonként, amiket a…..
Mesekönyvem A bátor kisegér 2013.02.27 16:00:09
A bátor kisegér Aprócska állat szaladt végig a konyhán,Egy sikoly, és rögtön ki is tört a botrány.Befelé a macskával, majd elkapja az egeret!De a cincogós addigra már jóízűen nevetett. Jóllakottan leste, ahogy keresi a cica őt,Így tarthatott ő is egy picike kis pihenőt.De a…..
"Erős a kötelék, oly' erősen vágyom rád,Fontosabb vagy nekem mint, ahogy gondolnád.Megadnék bármit, hogy most itt legyél velem,Hogy megfogd, s el ne engedd többé két kezem."/Angel free percek - 72.800 tagnál - Fejes Kitti kérésére/[Free percek késésre = Négy soros idézetek,…..
"Egyszerre ketten szúrtátok a kést a szívembe,Mikor féltem, igazam volt, tudom már, mindenbe'.A legjobb barátnőm a szerelmemmel együtt,Azóta a fájdalmam egy cseppet sem enyhült."/Angel free percek - 72.700 tagnál - Tajti Tímea kérésére/[Free percek késésre = Négy soros idézetek,…..
"Fogva tart egy érzés, mi ellen nem tudok tenni,Ha akarnád se tudnálak többé téged elengedni.Fogva tart a szerelem, és nem ér véget, tudom,Csak Téged látlak akkor is, ha két szemem lehunyom."/Angel free percek - 72.600 tagnál - Hrubik Mariana kérésére/ [Free percek késésre =…..
"Minden srác teper, hogy elnyerje a bizalmam,De amint igent mondtam, önmagammal kib*sztam.Mert egyiknek se elég egy, olyanok, mint a nyulak,Ma még nekem hízeleg, de holnap az exével mulat."/Angel free percek - 72.500 tagnál - Markó Henii kérésére/[Free percek késésre = Négy soros…..
"Szeretem a szemeid, szeretem a mosolyod,Szeretem, hogy szívem minden percben érted dobog.Szeretem, hogy ölelsz, igen, szeretem, hogy szeretsz,Szeretem, hogy szeretlek, s hogy mindig velem lehetsz."/Angel free percek - 72.400 tagnál - Barkóczi Réka kérésére/[Free percek késésre = Négy…..
"Letépted szárnyaim, de nem zuhanok sokáig,Átszúrtad szívem, de nem vérzek órákig.Mosolyogva szállok tovább nélküled,Ha kiáltanék mégis, inkább fogd be két…..
Az elválaszthatatlan falevelek    Beköszöntött az ősz. A költöző madarak sorban útnak indultak, miközben a fák élénkzöld ruhájukat, bár haloványabbra, de színesre cserélték.   A város szélén lévő parkban volt egy fa, melynek levelei különleges színekben pompáztak.…..
Mesekönyvem Cica 2013.02.12 12:43:09
Cica/vers farsangra/Reszkessetek egerek! Ennivalót keresek.Ahányat ma meglelek,Annyit rögtön lenyelek!Nincs már tej a konyhában,Gyertek elő sorjában!Gyertek, gyertek, miau!Az éhes cica…..
"Napról napra jobban szeretlek Téged,Te is láthatod szememben, szerelem éget,Hogy elveszítelek, én már csak attól félek,Bármi is történjék, soha ne hagyj el, kérlek!"/Angel free percek - 72.300 tagnál - Széles Dóra kérésére/[Free percek késésre = Négy soros idézetek, melyeket…..
"A szerelem nem válogat, most már jól tudom.Hogy téged szeretlek, csak halkan megsúgom,Hisz te barátként nézel rám, más az, kit szeretsz.Más az, kivel mostantól boldogan nevetsz."/Angel free percek - 72.200 tagnál - Király Alexa kérésére/[Free percek késésre = Négy soros…..