Regisztráció Blogot indítok
Adatok
getcaptured

110 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GetCaptured Szörnyű problémák 2015.03.16 06:00:00
Egy kedves kezdeményezés, a görög származású Teo Zirinis-től, hogy az olyan hatalmas, ijesztő és félelmet keltő szörnyeket, mint például a Jeti, a Hét fejű Sárkány vagy a Küklopsz, valamelyest jobb szemszögből fesse le. Az egyszerű ötletek általában a legjobbak, Teo…..
Biztosan van sok olyan köztetek, aki elgondolkodott már azon, milyen lenne a párja holmiját felpróbálni, és belebújni kicsit az ő hacukáiba, mindezt persze a legjobb értelemben és kizárólag a poén kedvéért. Egy kis kanadai városban Hana Pesutnak nagyszerű ötlete támadt egy…..
GetCaptured Gerillakötés Lodz-ban 2013.10.14 07:00:00
Úgy gondoljátok a kötés és horgolás egy nyugodt lélek kikapcsolódása és egy kellemes, nem utolsó sorban hasznos tevékenység?Hát elárulom, náluk is elgurul néha a gyógyszer (ezt persze a legjobb értelemben), ilyenkor kiszemelnek egy-egy kisebb-nagyobb tárgyat, kellően forgalmas…..
Egy korábbi cikkünkben írtunk már nektek a mexikói származású Eduardo Salles kiváló illusztrációiról, de nem mehetünk el szó nélkül egy önerőből nagyszerű művésszé vált, Kuala Lumpur-ban tevékenykedő illusztrátor, Tang Yau Hoong munkái mellett sem. 2007-től…..
Elgondolkodott már közületek bárki is azon, hogy egy gazdi hogyan is választ kutyust magának?Nyilván meglátja milyen ennivaló kis tünemény kölyök és megszereti, aztán hazaviszi. Egyes kutatások azonban kimutatták, hogy számos esetben a kutyus külsőben, mint személyiségben…..
Korábban már olvashattatok egy cikket a közkedvelt Disney világról és láthattatok gyönyörű természeti képeket a világból finn szemmel című cikkünkben, mely témákat most szépen összegyúrva szeretnénk nektek megmutatni a Disney világot finn szemmel. Úgy gondolom senkinek nem…..
GetCaptured Hódít a minimál 2013.09.30 07:00:00
Gondolom mindenkinek ismerős a mondás: "A kevesebb néha több", mely "jegy" manapság újra és mindinkább megtalálható az építészetben, a művészetekben, és a fotózásban is, többek között. Egy letisztult, egyszerű dizájn jellemzi, nincsenek felesleges "kacatok és "giccsek", nem…..
GetCaptured Képzeld el LEGO-val 2013.09.27 07:00:00
A LEGO-nál különlegesek a születésnapok, ahogyan maga a LEGO is az. Évtizedek óta és az egyik legkedveltebb játékok egyike 1932-es alapítása óta. Első ízben a Fortune Magazin, majd nem sokkal később a Brit Játék-kiskereskedők Egyesületétől (British Association of Toy…..
Az autókkal, autózással foglalkozó média számolatlanul árasztja el az olvasókat (többnyire) objektív tesztekkel. Ezek hasznosak, van, akinek segítséget nyújtanak autóvásárláshoz, van, aki csak szórakozásból, kikapcsolódásból, pihenésből olvassa ezeket. Személyes…..
GetCaptured Életre kelt rajzok 2013.09.20 07:00:00
Előfordul, mikor a külvilágból jövő ingert, legyen szó képről vagy hangról, tévesen értelmezzük, és ennek következtében érzékeink megtévesztenek minket, ezt hívják tudományos nyelven érzékcsalódásnak. Egy Hollandiában tevékenykedő művész, Ramon Bruin, művésznevén…..
Iskolai tanulmányai, élete során mindenki, vagy legalábbis a legtöbbünk tanult és hallott a világháborúkról, azok körülményeiről, következményeiről. Mi, ahogy azt a címből már sokan kitalálhatták, nem szeretnénk most ezek elemzésébe belemenni, sokkal inkább egy kicsit…..
getcaptured 2013.09.17 11:11:44
getcaptured 2013.09.17 11:13:31
@opati666: Afgánia jogos, késő este ne írj cikket, mert így jársz, a másik dologhoz pedig:
hu.wikipedia.org/wiki/Mao_Ce-tung

Kevesebben ismerik így, ahogy írtuk, de nyilván javítottuk, köszi a jelzést. :)
getcaptured 2013.09.17 11:14:33
@getcaptured: félreértések elkerülésre végett...csak poénból írtam a dolgot. ;)
Elárulom, eddig nekem sem túl sok volt, vagyis tudtam róla, de nem igazán realizálódott bennem, hogy ez az, de hagyjuk a visszafogott jártasságom ezen a téren. Segítségül hívhatnám most kedves párom, aki a művészetekben igen csak felvilágosult, és rendkívül tehetséges festő,…..
Kaliforniában tevékenykedik az a művész, aki a mára már szimbólummá vált szuperhősök életét igyekszik bemutatni, de nem akármilyen módon, ő nem más, mint Khoa Ho. Khoa életét teljes egészében kitölti a munka, imádja, amit csinál és alkotásaival igyekszik kitölteni mások…..
A sötét oldal és a Birodalom legféltebb Jedi lovagja, az egykori szerelmesből, Anakin Skywalkerből lett kíméletlen nagyúr, kinek legfőbb célja a Lázadók szövetségének felszámolása és akinek a nevéhez köthető a Jedi társadalom majdnem teljes kiirtása. Mind ismerjük őt a…..
Úgy vélem senkinek nem kell bemutatni a semmiből jött és nagyon hamar híres internetes mémmé  vált Grumpy Cat figuráját. Aki mégsem ismeri, kezdje ennél a videónál, és tudja meg, ő a világ egyik legrosszkedvűbb macskája, aki épp az ellenkezőjét, azaz jó kedvet vált ki…..
A Londonban tevékenykedő Carl Warner egy napon épp a piacon járt, és élelmiszert készült vásárolni a vasárnapi ebédhez, mikor látomása támadt a mindenféle földi jóval "borított" piac láttán. Olyasvalamit álmodott meg, mely nagyban újraformálja a tájkép fotózás…..
Legyen szó háztartási vagy konyhai eszközről, szórakoztató elektronikai cikkekről, egy biztos, mindenkinek van olyan tárgy az otthoni repertoárjában, ami ugyan látványos, vagy épp tetszetős, de valljuk be, tök felesleges és szinte csak porfogó. Ezen felül említést kell tennünk…..
Leginkább szabadidőnkben találkozunk vele és többnyire a gyerekek kedvence a csúszda nevű nagyszerű találmány, mely általában játszóterek, parkok "megszokott" kelléke. Elgondolkodtatok már azon, hogy például egy reptéren, vagy munkahelyen, az iskolátokban, esetleg az otthoni…..
GetCaptured Animált múmiakaland 2013.08.26 07:00:00
Egyszer volt, hol nem volt, időszámításunk előtt úgy 1300 környékén élt Akhenaten fáraó és hőn szeretett felesége, Nefertiti. Nagy gazdagság és tisztelet övezte az uralkodó párt, de az idő vasfogán ők sem tudtak kifogni. Ahogy akkoriban "szokás" volt, haláluk után…..
Az emberiség több ezer évig élt együtt a természettel békességben, figyelte minden rezdülését, félte, tisztelte, de igazán soha nem ismerte ki. Azt hiszem egy számítógépes program sem képes rá, hogy létrehozzon olyan tökéletes kombinációkat, mint amik a természetünkben…..
A mexikói származású előétel, a Guacamole hozzávalói: 2 érett avokádó, 1 vöröshagyma...várjunk nem, ez nem az amiről írni akarok, illetve csak részben. A friss guacamole hozzávalóit és annak elkészítését gondolta kicsit újra PES, anyakönyvi nevén Adam…..
A párhuzamosok a végtelenben találkoznak, ez gondolom mindenki számára ismerős többé-kevésbé még az iskolapadból, azonban boncolgatta e már akárki is közületek a kérdést, vajon honnan tudják a tudósok, hogy a végtelen ténylegesen végtelen?Volt e bárki, aki ezt bizonyítottan,…..
Egy korábbi cikkünkben bemutattunk néhány fotót a varázslatos makró világról, de tovább haladva a makró vonalán utunkba akadt egy igazán magával ragadó változata, a "liquid art'" fotózás. Lényege, hogy egy erre alkalmas, igen "finom" fényképek készítésére alkalmas nagy…..
1. Belgrád 2. Edinbourgh 3. Willemstad 4. New York  5. Quito 6. Busan 7. Monte Carlo 8. Tokyo 9. Queensland 10. Stockholm 11. Belgrád 12. New York 13. Toronto 14. New York 15. Varsó 16. Taipei 17. Manhattan 18. Párizs 19.…..