Regisztráció Blogot indítok
Adatok
breky81

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Huhh. Nem volt egyszerű hozzájutnom a VV adagomhoz, a világegyetem összes erői összeesküdtek ellenem meg az első VV9 hogyvoltom megalkotása ellen. Szinte szomjaztam ennek a nyolc agyhalottnak az arénázását, és egy ponton már ott tartottam, hogy palatáblára vésem nektek az egészet. Szóval sziasztok.…..
Röviden arról, hogy miért kezdett el érdekelni ez a téma: Nagyjából egy éve kezdtem el Python programozást tanulni egy nagyszabású projekt miatt, és gyakorlásként vettem egy Raspberry Pi 3-at is, hiszen ezen az olcsó miniszámítógép gyárilag képes Python programok futtatására, és a GPIO porton…..
CinemaTop10 TOP 10 városrombolás 2015.11.22 21:34:36
Mostanában egyre gyakoribb, hogy a filmkészítők egy kiadós városrombolással fűszerezik az alkotásaikat. Elsősorban a nyárra időzített blockbusterekben lehet ezt megfigyelni, ahol a költségvetés elbírja a bőséges CGI-t. Nem kérdés, hogy nagyban tudja fokozni a film értékét…..
breky81 2015.11.23 10:49:41
UTOLSÓ VACSORA - A Cinken felmerült az ötlet, mi pedig nem haboztunk, és megemlékezünk azokról a borzalmas piákról, amikre csak a trú 90-es évekbeli gyerekek emlékezhetnek.     St. Hubertus, ismertebb nevén: Hubi Minden középsulis olcsó bebaszás alapkelléke volt. Édes is,…..
breky81 2015.04.04 04:33:40
  Tudsz olyat mondani, ami ettől menőbb lehet? Két harcművészeti és filmes legenda összedugta a fejét még 1972-ben, hogy létrehozzanak egy olyan, általuk megkoreografált párharcot, amitől a nézőknek majd leesik az álla. Jelentem sikerült a terv, olyannyira, hogy a mai napig…..
Rengeteget tud dobni egy filmen az, ha a főhőst a szívünkbe tudjuk zárni, ám még nagyobbat szól, ha ezt egy párosról mondhatjuk el. A több mint 100 éves filmtörténelem alatt rengeteg pazar párost láthattunk már viszont a filmvásznon, akik közül sokakat a mai napig emlegetünk,…..
SZJA fronton megkezdődött a kampány, ez most már egészen bizonyos. A baloldal többkulcsos személyi jövedelemadót ígért, tehát tulajdonképpen azt, hogy az általa gazdagnak tituláltak jövedelméből, mondjuk a tervezett német minimálbér 70%-át elérőktől elvesz, és ezt…..
breky81 2013.11.29 12:29:21
@Sunder: sokmindent lehet mondani Svajcra de hogy nem mukodne az EÜ rendszerük azt nem. Ott erdekes modon privat alapon havi kb 80.000 fointnak megfelelo frankert volt "Privatpatient weltweit" biztositasom, ami a megkulonboztetett figyelemre is feljogositott volna a vilag barmely pontjan. Miert is kerul nekem ill. a cegemnek itthon az alapellatas ennek a tizszeresebe? Es vigyek melle gyogszert meg vecepapirt a korhazba plusz tomjem mindenkinek a zsebet ha nem akarok a sajat *****ban fekudni? Bocs, nem tudok errol erzelem nelkul beszelni...