Regisztráció Blogot indítok
Adatok
H. Rose

22 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Látogatóim! :) A mai napon megjelent a 3. regényem és már csak az olvasóit várja. ;) A könyvet 20%-os kedvezménnyel megrendelhetitek a Bookline oldaláról. :) Ha ezt még VASÁRNAPIG megteszitek, akkor INGYEN kiszállítják Nektek. ;) Kihagyhatatlan alkalom :*…..
Hálás köszönetet szeretnék mondani mindenkinek, aki előrendelte a könyvemet! *-* Olyan sokan szavaztatok, hogy a Bookline sikerlista 9. helyére kerültem! :-o :D Na, ez már tényleg több, mint álom :D Szép volt emberek, szép volt Xavér! :D Nagy ölelést küldök mindenkinek! :* H.…..
3. regényem a Bookline előjegyzési sikerlista 13. helyén szerepel. Azt hittem, a tegnapi helyezést már nem lehet felülmúlni, de tévedtem! *-* Gondolataim közt sem fordult meg, hogy valaha ilyen elöl lesz valamelyik könyvem a sikerlistán, és még meg sem jelent!Nem felejtem el, hogy…..
Minden túlzás nélkül kijelenthetem, az egyik kedvencem lett a legutóbbi könyvbemutatóm, mely a sámsonkerti általános iskolában került megrendezésre.Még mindössze két éve mondhatom magam írónak, két megjelent könyvvel pedig a pályakezdők táborát erősítem.Az érdeklődő…..
Kedves Látogatóim! A mai napon a sámsonkerti általános iskolába kaptam meghívást. A gyerekek utolsó óráját én tartom, ahol minkét regényemmel találkozhatnak majd. Ez már a sokadik könyvbemutatóm, mégsem tudtam az éjjel nyugodtan aludni. Ugyan azt az izgalmat érzem, mint az…..
H. Rose 2014.03.20 19:03:55
@Kriszti Szabó: Örülök, hogy így érzed :) Köszönöm a megjegyzésedet, aranyos vagy :)
H. Rose 2014.03.24 15:43:53
@Kriszti Szabó:
A Második esély 3 830 Ft, a Kényszerképzet 5 290 Ft.
Most már kimondhatom, hogy XaVÉR című regényem teljesen elkészült. Befejeztem a formázásokat, javítgatásokat és egyéb finomításokat. Azon kaptam magam, hogy a 312 oldalszám 320-ra emelkedett. Ilyen ez, ha utólag is jön az ihlet! A kis ,,kéziratolvasó-brigádom" is elolvasta,…..
Kedves Látogatóim! :) A vasárnapi nyíradonyi könyvbemutatóból legnagyobb örömömre író-olvasó találkozó lett.Meghatódva, könnyeimmel küszködve próbáltam tudatosítani magamban, hogy a jelenlévők többsége már valóban olvasta a regényemet, és kérdéseiket megfogalmazva…..
Kedveseim! :) Örömteli hírem van: okt. 13-án (vasárnap) délután 3 órától könyvbemutatót tartok Nyíradonyban, a Városi Könyvtárban. Első regényemről fogok beszélni, a Második esélyről. A bemutató végén lesz lehetőség könyvvásárlásra és a kérdéseiteket se tartsátok…..
H. Rose írónő blogja XaVÉR 2013.08.01 19:50:59
Kedveseim! Hamarosan elkészül a 3. könyvem. Röpke 50 oldal van már csak hátra. Nagyon úgy tűnik, hogy terjedelemben messze túlszárnyalja korábbi két ,,testvérét". A két ,,nővérnek" ,,öccse" fog születni, ugyanis a következő regényemnek címe a főszereplő gonosz szerelmének…..
Még most is alig hiszem el, milyen nagy dolog történt ma. Felemelő érzés volt a Líra könyvesbolt standja mellett ülni és várni a kedves érdeklődőket. :') Nagy izgalommal és gyomorideggel indultam neki a napnak. Tudtam, milyen híres évente az Ünnepi Könyvhét és tudtam, milyen…..
Megígértem, hogy hamarosan jövök a részletekkel! Nos... szombaton találkozunk, Kedves Látogatók a debreceni Fórum előtt 15:00-16:00 között, a Líra standjánál. Kis asztalomnál várom majd a bátor önkénteseket, válaszolok a kérdéseitekre, és kedvezményesen árulom Nektek…..
H. Rose írónő blogja Könyvhét 2013.06.05 14:53:00
Kedveseim! :) A debreceni Líra Könyvesbolt nagylelkűségének köszönhetően szerzőként vehetek részt szombaton az Ünnepi Könyvhét esemény alkalmából. :') Hamarosan jövök a részletekkel és megírom, hogy pontosan melyik időintervallumban lesz lehetőségetek leülni mellém…..
Nincs nagyobb öröm egy író számára, minthogy rongyosan, kopottan látja könyvét a könyvtárban. :') Ebből tudja, hogy regénye kézről kézre jár, szeretik  és olvassák... Decemberben hagytam egy példányt a Második esélyből volt általános iskolámban, és májusra…..
H. Rose írónő blogja Holnapra 2013.05.23 18:41:03
Elkészült a beszédem vázlata holnapra! ;) Kell egy alap, egy puska, nehogy túllépjem a rendelkezésre álló 45 perces tanórai keretet. :PMár nagyon várom a holnapi könyvbemutatót! Olyan nagy öröm látni a gyerekek mosolygós arcát! Bízom benne, hogy hasonlóan nagy kedvességgel és…..
Kedveseim! Tekintsétek meg frissen elkészült írói weblapomat! http://hrose.cu.cc/index.html Ezúton is szeretném kifejezni köszönetem Sziderov Dominiknek, aki kiváló munkát végzett! Alapos és gyönyörű weboldalt szerkesztett, melynek lenyűgöző megjelenése önmagáért beszél!…..
Kedves Látogatóim! 2013. május 24-én (pénteken) könyvbemutatót tartok a hajdúsámsoni általános iskola könyvtárában, az első három tanórában (3-szor 45 percben reggel 8 órától). Elsősorban második megjelent regényemről, a Kényszerképzetről fogok beszélni, de…..
Kedves Látogatók! :D Jövőhéten (ápr. 18 - 21 között) lesz a Budapesti Könyvvásár! :DRemélem, még eszetekben van! :P Én a pénteki napomat fogom ezen az eseményen tölteni! ;) Ha valaki kíváncsi, szeretne elnézni, akár az én két megjelent könyvemet meglesni a polcokon, vagy…..
Kedves Látogatók! 2013. március 19-én megjelent második könyvem Kényszerképzet címmel!Hamarosan kapható lesz a Líra könyvesboltokban, illetve megrendelhetővé válik a Könyvtárellátó Nonprofit kft-ben, de internetről már megvásárolható. Ebben a regényben egy teljesen új…..
Kedves Látogatók! Tavasszal napvilágot lát majd második regényem Kényszerképzet címmel!Felmerülhet bennetek a kérdés, hogy talán az első folytatása lesz-e, de... nem. Ez egy teljesen különálló kötet lesz, új szereplőkkel és egyedi, komolyabb történettel. Fordulatokkal és…..
Talán korán szólok, talán nem,mégis megteszem időben,nehogy programotok legyen... Bár a próza az én asztalom,egy kis versikével is próbálkozom annak érdekében, hogy lehetőség szerintgyertek el minél többen 2013. áprilisábana Budapesti Könyvfesztiválra.(Nem muszáj…..
,,Kedves Gyerekek, Fiatalok, Felnőttek, Aggastyánok!Kedves Mindenki!Unjátok már, hogy céltalanul, igazi minőségi szórakozás nélkül telnek mindennapjaitok?Elegetek van abból, hogy szeretnétek tartalmasan kikapcsolódni, de nem tudjátok, hogyan tegyétek?Esetleg függői lettetek a…..
H. Rose 2013.02.23 10:09:06
Nagyon szépen köszönöm azoknak, akik eljöttek! Jól éreztem magam, remélem, ti is! / Bár az érdeklődő szemekből, a nevetésekből és a tapsból arra következtetek, hogy élveztétek!/Bízom benne, hogy felkeltettem az érdeklődéseteket könyvem iránt, és sokan elolvassátok majd!Az…..
Sziasztok!Február 14-én könyvbemutatót tartok Debrecenben, a Modemben délután négy órától!Akit érdekel, esetleg a közelben lakik, vagy éppen ráér, akkor az nézzen be nyugodtan. Mindössze egy fél órát vesz majd igénybe! Szó lesz kulisszatitkokról, érdekességekről, és egy…..