Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alex8610

0 bejegyzést írt és 4369 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az…..
Alex8610 2024.04.24 18:12:42
@rockitbaby: Senki nem kérdezett :DDD
Én Donnarummát akarom és kész :)
Alex8610 2024.04.25 13:02:35
@rockitbaby: Soha ne mond hogy soha :)
Holnap este 21 órakor a szezon egyik céljának eléréséhez kerülhet közelebb a Juventus, a Lazio elleni Coppa Italia elődöntőjének visszavágóján lépnek pályára Allegri fiai. A mérkőzésre kellemes, két gólos előnnyel utazik a csapat Rómába, azonban a Bianconeri jelenlegi formájában nem vehet biztosra…..
Alex8610 2024.04.23 20:40:54
@Drughi Di Bianconeri: Hohóóó csak óvatosan tartalékolni kell a Milan ellen.Most 2 meccs lesz a héten.Nem fogják bírni a fiúk az 1 félidőt.Amúgy kezd melegedni a pite a BL helyekért úgyhogy mindenképp fontosabb a hétvégi meccs engem a kupa hidegen hagy.Jó azért 2 gólos előnyt ne adjunk le de ha így alakul sem fog megviselni.
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az…..
Alex8610 2024.04.23 20:35:35
@rockitbaby: Kostic mielőtt leigazoltuk az EL legjobb játékosa volt.Weah is jól kezdett nálunk aztán valamiért a padra került.Iling Jr a Benfica ellen úgy állt be hogy a porugálok a meccs végén már ajánlatott tettek érte.Aztán ő is "pihent" vagy éppen 8-as poszton játszott.Chiesa esetét meg már annyiszor leírtam hogy már nem akarom újra.Lehetne még a sorolni de a lényeget érted.Ha nem is mind a kezdőbe de csereként bőven elférnének ezekből a fiatalokból.Aztán meglátjuk hogy egy új szemlélet mit hoz ki belőlük.Ellenben DS,Rabiot,Kean,Danilo... felőlem mehetnek nyugodtan.Én amúgy Miliknek is adnék 1 évet.Kell a rutin és megfelelő támadójáték mellett még hasznos lehet.Mert mint olyan nincs a Juventusnak,de jövőre ez változhat.
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az…..
Alex8610 2024.04.21 23:59:10
@rockitbaby: Szerintem ez azért nem ennyire egyszerű.Conte-ról tudjuk hogy akár rövid idő alatt is képes csapatot építeni.Nemcsak mentálisan de fizikailag is gatyába rázná a társaságot.Van tekintélye, többen felnéznének rá és azonosulni tudnának azzal a szellemiséggel amit ő képvisel.A taktikai sémákat méterre pontosan begyakoroltatja mindenki tudná mi a dolga.Ráadásul a kezei alatt páran talán végre igazi vezérekké válnának az öltözőben.2 éves szerződéssel bőven belefér aztán meglátjuk.Ellene szól hogy taktikailag ő is makacs és rugalmatlan volt nem tudom ez változott e, de egy jól működő rendszer még mindig fényévekkel jobb mint ami itt megy már évek óta.Motta nálam kérdőjel minden szempontból.De ha ő jön se fogom bánni.
Alex8610 2024.04.22 20:30:57
@Il Principino: Azért csak nyer ott is egy bajnoki címet.A Juventusnál azért más lenne a Chelsea-nél nem volt kötődés egyik részről sem.Itt mégis csak legendaként lenne edző.

@rockitbaby:
Alex8610 2024.04.22 20:35:30
@Alex8610: @rockitbaby: Lemaradt :)
Szóval az anyagi részébe nem látunk bele.Ha ő is valóban opciót jelent akkor nyilván tudják Giuntoliék hogy mi az ami belefér gazdaságilag.Ha Conte is vissza akar térni akkor tudja hogy rugalmasnak kell lennie.Allegrihez hasonló bombaszerződést egy darabig senki nem fog kötni nálunk.A fiatalítási projektbe van valami, de nyilván ezzel is tisztában van illetve kell lennie ha komolyan gondolja a visszatérést.
Itt bátran lehet OFF-olni, a politikán kívül bármely témáról nyugodtan lehet társalogni, természetesen a Szabályzatot betartva...
Alex8610 2024.03.07 07:08:28
@Rikoo: Hát ez kb a pozíciójával jár :) csak azt bírom hogy ezek beszélnek tisztességes futballról :) remélem énis hogy szétszedik a múmiát.Lehet Lotito per helyett más eszközökhöz nyúlt? :)
@rockitbaby: Néztem a meccset.Egyrészt le a kalappal a Leipzig előtt,másrészt azért van ami nem változik,Vini JR simán kaphatott volna piros lapot a gólja előtt.Csak hát Real mez van rajta.
Alex8610 2024.04.07 08:03:56
@rockitbaby: Nem tudni abból mi igaz de mindent elmond a jelenlegi helyzetről hogy ez a 4 ember az "öltözői vezető" abból az egyik nagyon jókedvű volt a Lazio elleni vereség után az meg csak hab a tortán hogy ő a cskh.
Alex8610 2024.04.19 12:38:17
@rockitbaby: Őszintén én /megint/ már csak a végét várom.Egyedül az sajnálom hogy idén tényleg lett volna idő a heti 1 meccsel építkezni, hogy jövőre felkészültebbek legyünk a BL-re és a Klub VB-re.Nem lesz könnyű dolga az új edzőnek bárki lesz az.
A Juventus elvesztette a döntőbírósági pert egykori klasszisával, Cristiano Ronaldóval szemben, így hivatalosan közel 10 millió euróval, plusz kamatokkal tartozik a portugál csatárnak. A portugál válogatott Cristiano Ronaldo megnyerte a pert korábbi klubja, a Juventus ellen. Mint arról a La…..
Alex8610 2024.04.18 06:59:58
A Juventus ma este Federico Gatti találatával 1:0-ás sikert aratott a Fiorentina ellen a Serie A 31. fordulójában, mellyel sikeresen növelte a pontkülönbséget saját maga és a negyedik helyen álló Bologna között. A megmérettetés után a csapat trénere, Massimiliano Allegri is értékelte a látottakat,…..
Az Il Corriere dello Sport szerint a Juventus a 2023/24-es szezonban eddig 57 millió eurót keresett a meccsnapi bevételekből, 18 összecsapásból 16 teltházas volt az Allianz Stadionban. A Juventus azon kevés Serie A-s klubok egyike, amelyiknek saját stadionja van, és a meccsnapi bevételek az elmúlt…..
A hétvégén a Bajnokok Ligája indulás elérésében kulcsfontosságú rangadóra kerül sor majd a Fiorentina ellenében, hazai pályán, de ez mellett a pályán kívül is folynak a harcok és küzdelmek a következő szezonra, vagy távlati tervek tekintetében. Lássuk, hogy a minap kik osztottak meg a nagyérdeművel…..
A Juventus a ma hajnali órákban hivatalos közösségi médiás felületein némileg meglepő módon bejelentette, hogy az elmúlt közel két hónap botrányos eredményei a csapat vezetőedzője, Massimiliano Allegri azonnali hatállyal lemondott a vezetőedzői posztról, melynek nyomán a holnap esti, Lazio elleni…..
Alex8610 2024.04.01 14:02:16
@rockitbaby:
"A szurkolói agy nem így működik. Sokkal hangosabb lesz a mostani bukás, mint a korábbi siker. Ez a mostani vergődés fog eszébe jutni a legtöbb szurkolónak róla és nem a korábbi két BL döntő. "
Kezdetben lehet de idővel ez elhalványul.Lippinek is voltak a Juventusnál sikertelen évei mégis mindig vastaps fogadja ha megjelenik a stadionban mert nem felejtik el amit elért a csapattal.
A válogatott szünetnek vége, a Juventus holnap kora este a római Stadio Olimpicóban lép pályára, ahol a frissen kinevezett Igor Tudor Laziója lesz az ellenfél. Ezt a mérkőzést egészen egyszerűen nem lehet másként definiálni, mint sorsdöntő. A Bianconeri az elmúlt nyolc összecsapásán mindössze…..
Nagyok a kicsik ellen, Serie A kontra FIGC, Szuperliga vs UEFA és még lehetne sorolni. Az egész futballvilág felbolydult, csatározások minden szinten tetten érhetők, lássuk hát, melyek azok, amik eldönthetik szeretett sportágunk közeljövőjét. Ha nem is szó szerint mindenki-mindenki ellen, de az…..
Az elmúlt napokban több, jelenlegi, valamint kölcsönben játszó labdarúgókkal kapcsolatos hír is napvilágot látott az olasz sportsajtóban, melynek keretében a források szót ejtettek két szélső várható sorsáról, míg a jelenleg a Fiorentinánál futballozó Arthur ügynöke, Federico Pastorello arról…..
Továbbra is számos találgatás lát napvilágot a Juventus egyes játékosinak, valamint a csapat mesterének jövőjével kapcsolatban, a pletykák pedig értelemszerűen leginkább azokat a futballistákat érintik, akik lejáró szerződésük miatt szabadügynökként távozhatnának a nyáron. Ebbe a körbe tartozik…..
A Lazio és a Napoli Bajokok Ligájából való nyolcaddöntős kiesésével biztossá vált, hogy az olasz klubok közül másodikként a Juventus is kvalifikálta magát a 2025 nyarán megrendezésre kerülő, új formátummal felruházott FIFA-klubvilágbajokságra, melyet a szövetség a tervek szerint négy évente tart…..
Alex8610 2024.03.13 18:03:01
@MdewC: @Rikoo: Jó tudom :) csak nagyon meg volt indulva az öreg :)
@delpi0823:
Szerintem is meglesz a presztízsértéke.
Remélem "felkészülten" megyünk majd.Ez az év kiváló lett volna az építkezéshez de most már mindegy.
Alex8610 2024.03.13 21:29:46
@dobor norbert: Ezt az egész csapatnak, a klubnak.
Az egyik leghitelesebb átigazolási forrásnak tartott Fabrizio Romano a minap arról számolt be, hogy hamarosan pont kerülhet az összességében véve már évek óta húzódó Adrien Rabiot-saga végére, ugyanis a francia középpályás idén nyáron a tavalyi, rövid távra szóló megállapodást követően végre több…..
Alex8610 2024.03.05 19:37:06
Giovanni Branchini, Massimiliano Allegri ügynöke próbálta a sajtóban azt sugallni, hogy a toszkán taktikus maradni fog a Juventus élén, de elismerte, hogy a körülményeket figyelembe véve igazából bármi megtörténhet. Az 56 éves olasz szakember több, mint két és fél évvel ezelőtt foglalta el újra a…..
Alex8610 2024.03.03 16:40:33
@Rikoo: @rockitbaby:@dobor norbert: Mikor Allegrit első regnálása végén elküldték mert már jóllakott volt a keret Nedved Contet akarta visszahozni, és én is szivesen láttam volna újra.Tudom hogy Conte személye is kockázatos,de az biztos hogy gatyába rázta volna a keretet.CR is tudott volna azonosulni Antonio jellemével.
Alex8610 2024.03.03 17:22:56
@rockitbaby: Ahha, akkor Pirlo után Zidane vagy Pochettino lett volna a választásom. :)
Cristiano Ronaldo folytatja jogi csatáját korábbi klubjával, a Juventusszal a 19,5 millió eurónyi elmaradt bér miatt, és április végére várható döntés. A vita azóta tart, hogy 2021 augusztusában elhagyta Torinót, hogy visszatérjen a Manchester Unitedhez, és a korábbi Aranylabdás játékos ragaszkodik…..
Az olasz doppingellenes bíróság négyéves eltiltást szabott ki a Juventus középpályására, Pogbára tiltott szerek használata miatt. Több olaszországi forrás, köztük a Repubblica és a Sky Sport Italia is megerősítette, hogy a doppingellenes bíróság elfogadta a FIGC ügyészének kérését, így a francia…..
Alex8610 2024.03.01 06:22:14
@Joseph Toser:
"Nem gyakorolja azt amit a csapat gyakorol., stb....." - Szerintem semmiről sem maradt le :D
A Juventus ügyeiben általában nagyfokú tájékozottsággal bíró átigazolási szakember, Romeo Agresti a minap hosszabban értekezett a klubot illető edzőkérdésről, lévén, hogy az utóbbi hetekben egyre több pletyka lát napvilágot azzal kapcsolatban, hogy Massimiliano Allegri a mostani évad végén felállhat…..
Alex8610 2024.02.22 17:41:47
@rockitbaby: @Andras74:

Az biztos hogy Zizu-nál a szar is vigyázba állna és nem lenne gond a motivációval sem.A Bayern pad nyilván jobb opció,de kötődés miatt ha a Juve hívja szerintem jönni is fog.
Alex8610 2024.02.22 20:25:44
@rockitbaby: Nála azért sokat számított Agnellivel való nem túl felhőtlen kapcsolata.
Az olasz médiát kis túlzással hetek óta, vagyis a Juventus hullámvölgybe kerülésének kezdetétől fogva foglalkoztatja Massimiliano Allegri jövője, ugyanis ismert átigazolási szakemberek, többek között Fabrizio Romano és Romeo Agresti szerint korántsem biztos, hogy a tréner a következő évadban is a…..
Alex8610 2024.02.22 12:11:02
@dobor norbert: Kikre gondolsz?
Alex8610 2024.02.22 15:00:35
@dobor norbert: Értem.Ok.
Veronában újabb pontvesztés következett a Juventus számára, méghozzá úgy, hogy két alkalommal is nekik kellett az eredmény után futniuk. Ha a Milan holnap este győzelmet arat, felléphet a második helyre a Juventus elé, azok után, hogy a zebra mezesek pár hete még az Interre tapadtak. A csalódást…..
Alex8610 2024.02.18 07:57:34
@Andras74: Azért erős lenne ezt Milik nyakába varrni.Vagy ha tényleg ez törte meg a csapatot akkor ott még nagyobb bajok vannak.De tudom nálad Allegri felelőssége fel sem merülhet.Idő még mindig van egyenesbe hozni hajót.Egyenlőre saját kezünkben van a sorsunk.
A Lega Serie A elnöke, Lorenzo Casini figyelmeztetést küldött a sajtóban, hogy szándékukban áll elszakadni a FIGC-től, remélve, hogy ezzel a Premier League önigazgatási modelljét meghonosíthatják Olaszországban is. A Lega a jelenleg az első osztályban szereplő húsz klub szövetsége, és ez a…..