Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alex8610

0 bejegyzést írt és 4348 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyok a kicsik ellen, Serie A kontra FIGC, Szuperliga vs UEFA és még lehetne sorolni. Az egész futballvilág felbolydult, csatározások minden szinten tetten érhetők, lássuk hát, melyek azok, amik eldönthetik szeretett sportágunk közeljövőjét. Ha nem is szó szerint mindenki-mindenki ellen, de az…..
Az elmúlt napokban több, jelenlegi, valamint kölcsönben játszó labdarúgókkal kapcsolatos hír is napvilágot látott az olasz sportsajtóban, melynek keretében a források szót ejtettek két szélső várható sorsáról, míg a jelenleg a Fiorentinánál futballozó Arthur ügynöke, Federico Pastorello arról…..
Továbbra is számos találgatás lát napvilágot a Juventus egyes játékosinak, valamint a csapat mesterének jövőjével kapcsolatban, a pletykák pedig értelemszerűen leginkább azokat a futballistákat érintik, akik lejáró szerződésük miatt szabadügynökként távozhatnának a nyáron. Ebbe a körbe tartozik…..
A Lazio és a Napoli Bajokok Ligájából való nyolcaddöntős kiesésével biztossá vált, hogy az olasz klubok közül másodikként a Juventus is kvalifikálta magát a 2025 nyarán megrendezésre kerülő, új formátummal felruházott FIFA-klubvilágbajokságra, melyet a szövetség a tervek szerint négy évente tart…..
Alex8610 2024.03.13 18:03:01
@MdewC: @Rikoo: Jó tudom :) csak nagyon meg volt indulva az öreg :)
@delpi0823:
Szerintem is meglesz a presztízsértéke.
Remélem "felkészülten" megyünk majd.Ez az év kiváló lett volna az építkezéshez de most már mindegy.
Alex8610 2024.03.13 21:29:46
@dobor norbert: Ezt az egész csapatnak, a klubnak.
Itt bátran lehet OFF-olni, a politikán kívül bármely témáról nyugodtan lehet társalogni, természetesen a Szabályzatot betartva...
Alex8610 2023.11.08 07:58:16
@Rikoo: Nincs ebben semmi meglepő.A Spanyol Szövetség védi a csapatait nem tálcán kinálja az UEFA-nak.Nálunk sem lett volna gáz ha az olaszok nem kezdenek el b*szakodni velünk.Gravina kb azt hiszi azzal hogy szankcionáltak minket megtisztította a futballvilágot :) nem baj,pár évente bele kell rúgni a Juventusba,megtehetik, hiszen a Serie A a régi fényében tündököl a legtöbb stadion sem a 90-es évekből ragadt itt és a válogatott is remekül szerepel a VB-ken.Mi más dolguk lenne?
"Jah és gratulálok Szaúd-Arábiának a VB rendezési jogáért!" - erre nem tudok mit írni :(
tele lettek pakolva a zsebek szépen.
Alex8610 2023.11.21 08:13:15
@Joseph Toser: @rockitbaby:
Kizártnak tartom hogy a City ilyen bűntetést kapjon.Volt már pár éve vizsgálódás a klub ellen,úgy volt kizárják őket a BL-ből stb, aztán nem találtak "semmit" végén kaptak egy 10millió eurós pénzbírságot.
Alex8610 2024.03.07 07:08:28
@Rikoo: Hát ez kb a pozíciójával jár :) csak azt bírom hogy ezek beszélnek tisztességes futballról :) remélem énis hogy szétszedik a múmiát.Lehet Lotito per helyett más eszközökhöz nyúlt? :)
@rockitbaby: Néztem a meccset.Egyrészt le a kalappal a Leipzig előtt,másrészt azért van ami nem változik,Vini JR simán kaphatott volna piros lapot a gólja előtt.Csak hát Real mez van rajta.
Az egyik leghitelesebb átigazolási forrásnak tartott Fabrizio Romano a minap arról számolt be, hogy hamarosan pont kerülhet az összességében véve már évek óta húzódó Adrien Rabiot-saga végére, ugyanis a francia középpályás idén nyáron a tavalyi, rövid távra szóló megállapodást követően végre több…..
Alex8610 2024.03.05 19:37:06
Giovanni Branchini, Massimiliano Allegri ügynöke próbálta a sajtóban azt sugallni, hogy a toszkán taktikus maradni fog a Juventus élén, de elismerte, hogy a körülményeket figyelembe véve igazából bármi megtörténhet. Az 56 éves olasz szakember több, mint két és fél évvel ezelőtt foglalta el újra a…..
Alex8610 2024.03.03 16:40:33
@Rikoo: @rockitbaby:@dobor norbert: Mikor Allegrit első regnálása végén elküldték mert már jóllakott volt a keret Nedved Contet akarta visszahozni, és én is szivesen láttam volna újra.Tudom hogy Conte személye is kockázatos,de az biztos hogy gatyába rázta volna a keretet.CR is tudott volna azonosulni Antonio jellemével.
Alex8610 2024.03.03 17:22:56
@rockitbaby: Ahha, akkor Pirlo után Zidane vagy Pochettino lett volna a választásom. :)
Cristiano Ronaldo folytatja jogi csatáját korábbi klubjával, a Juventusszal a 19,5 millió eurónyi elmaradt bér miatt, és április végére várható döntés. A vita azóta tart, hogy 2021 augusztusában elhagyta Torinót, hogy visszatérjen a Manchester Unitedhez, és a korábbi Aranylabdás játékos ragaszkodik…..
Az olasz doppingellenes bíróság négyéves eltiltást szabott ki a Juventus középpályására, Pogbára tiltott szerek használata miatt. Több olaszországi forrás, köztük a Repubblica és a Sky Sport Italia is megerősítette, hogy a doppingellenes bíróság elfogadta a FIGC ügyészének kérését, így a francia…..
Alex8610 2024.03.01 06:22:14
@Joseph Toser:
"Nem gyakorolja azt amit a csapat gyakorol., stb....." - Szerintem semmiről sem maradt le :D
A Juventus ügyeiben általában nagyfokú tájékozottsággal bíró átigazolási szakember, Romeo Agresti a minap hosszabban értekezett a klubot illető edzőkérdésről, lévén, hogy az utóbbi hetekben egyre több pletyka lát napvilágot azzal kapcsolatban, hogy Massimiliano Allegri a mostani évad végén felállhat…..
Alex8610 2024.02.22 17:41:47
@rockitbaby: @Andras74:

Az biztos hogy Zizu-nál a szar is vigyázba állna és nem lenne gond a motivációval sem.A Bayern pad nyilván jobb opció,de kötődés miatt ha a Juve hívja szerintem jönni is fog.
Alex8610 2024.02.22 20:25:44
@rockitbaby: Nála azért sokat számított Agnellivel való nem túl felhőtlen kapcsolata.
Az olasz médiát kis túlzással hetek óta, vagyis a Juventus hullámvölgybe kerülésének kezdetétől fogva foglalkoztatja Massimiliano Allegri jövője, ugyanis ismert átigazolási szakemberek, többek között Fabrizio Romano és Romeo Agresti szerint korántsem biztos, hogy a tréner a következő évadban is a…..
Alex8610 2024.02.22 12:11:02
@dobor norbert: Kikre gondolsz?
Alex8610 2024.02.22 15:00:35
@dobor norbert: Értem.Ok.
Veronában újabb pontvesztés következett a Juventus számára, méghozzá úgy, hogy két alkalommal is nekik kellett az eredmény után futniuk. Ha a Milan holnap este győzelmet arat, felléphet a második helyre a Juventus elé, azok után, hogy a zebra mezesek pár hete még az Interre tapadtak. A csalódást…..
Alex8610 2024.02.18 07:57:34
@Andras74: Azért erős lenne ezt Milik nyakába varrni.Vagy ha tényleg ez törte meg a csapatot akkor ott még nagyobb bajok vannak.De tudom nálad Allegri felelőssége fel sem merülhet.Idő még mindig van egyenesbe hozni hajót.Egyenlőre saját kezünkben van a sorsunk.
A Lega Serie A elnöke, Lorenzo Casini figyelmeztetést küldött a sajtóban, hogy szándékukban áll elszakadni a FIGC-től, remélve, hogy ezzel a Premier League önigazgatási modelljét meghonosíthatják Olaszországban is. A Lega a jelenleg az első osztályban szereplő húsz klub szövetsége, és ez a…..
A Juventus a szezon eddigi legfontosabb mérkőzésén Federico Gatti első félidőben bekotort öngólja által 1:0-ás vereséget szenvedett a listavezető Inter otthonában, mellyel nagyon nehéz helyzetbe került a bajnoki címért folyó küzdelem szempontjából. A meccset követően a csapat mestere, Massimiliano…..
Alex8610 2024.02.05 10:45:52
@rockitbaby: +1 egyetértek mindennel
@dobor norbert: De ha jövőre nem,akkor majd utána.
Alex8610 2024.02.05 12:35:50
@dobor norbert:
"De szerintem Te nem a komplett egészet látod , hanem gyakran kiragadsz valami kicsi dolgot és azt próbálod védeni" - Ezt pont Te írod? :)

"Most olvastam a facsebokon Del Piero nyilatkozatát a meccsről. Sky-nak mondta. Na szerintem remekül megfogalmazta"
Idézet:
különösen sajnáltam Kenan Yıldızt, szerintem voltak nehézségek a támadások vezetése tekintetében. A srác széttárta a karjait, hogy elmondja, csak ő és Dušan Vlahović van elöl. Egyértelmű, hogy a kiválasztott játékosoknak nehéz a támadásokat segíteni.
A védekezés? A Juventus jellemzője a jó védekezés, ez nem meglepetés. Sokkal nehezebb így gyorsan járatni a labdát. Massimiliano Allegri ezen kompakt rendszer mellett döntött, ez a valóság.” Ez nem feltétlen dícséret szerintem.
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
Alex8610 2024.01.30 05:58:42
A Juventus Arkadiusz Milik korai kiállításának is köszönhetően hazai pályán 1:1-es döntetlent játszott az Empoli alakulatával, a találkozó után pedig a csapatot irányító Massimiliano Allegri is értékelte a látottakat, reflektálva saját felelősségének kérdésére, az együttes alapvető tartására,…..
Alex8610 2024.01.28 13:45:21
@rockitbaby: Na pedig azt hittem lenyugszol mára :)
A var-ral kapcsolatban inkább az ilyen esetekre gondoltam ami sérülésveszélyes.Ha ezt ilyen komolyan visszanézik,hogy jobban figyeljen mindenki ezekre a durva belépőkre,akkor a Genoa elleni meccsen is nyugodtan lehetett volna pirosat adni.

Milik esetével kapcsolatban továbbra sem értek egyet.Pedagógiailag nem lenne jó lépés megbüntetni függetlenül attól hogy mi történt.Teljesen midegy hány éves a legrutinosabb sokat látott,tapasztalt játékosok is képesek néha amatőr hibákat véteni.Nedved BL elődöntő a Real ellen megvan? Ők is emberek.Nem arról van szó hogy egy Yildiz vagy Vlahovic korú játékost állítottak így ki, aki esetleg még mosolyogva is jött le a pályáról mert nem fogta fel mit művelt.Ott kell fejmosás,elmarasztalás de egy ilyen veterán játékosnál, aki pontosan tudta már talán a becsúszás pillanatában hogy baj lesz nem hiszem hogy itt bármit is kéne tenni utólag.Ezt Allegri is tudja szerencsére.Milik nem egy hentes játékos legutóbb triplázott a kupában és alapból is megbízható,elnézést is kért a meccs után lépjünk tovább.Amúgy 10 emberrel is majdnem hoztuk a meccset nem volt szerencsénk ez van mehetünk tovább azon az úton amit idén elkezdtünk.
Alex8610 2024.01.28 14:37:45
@rockitbaby: Ez így leírva tök jogos és korrekt.De csak leírva.
Ha megkérdeznéd -vagy maradjunk inkább Allegrinél- Miliket miért csinálta tuti azt mondaná "nem tudom"
Ha ezt amit leírtál hogy mit okozott és okozhatott volna elmondaná neki Max akkor arra meg azt mondaná "tudom"
Nincs ebben a sztoriban több szerintem.Nem szándékos volt tőle,elcseszte ennyi.Szerencsére komoly sérülés nem lett belőle.
Az elmúlt órákban hivatalossá vált, amit már eddig is sejteni lehetett, ugyanis a Juventus nemrég bejelentette, hogy a téli mercato első érkezőjeként leigazolta a Lille portugál középhátvédjét, Tiago Djalót, aki 3,5 millió euróért cserébe csatlakozik az Öreg Hölgyhöz, s 2026-ig ír alá.  A…..
A Juventus tegnap döcögős kezdés után könnyed, 0:3-as diadalt aratott a Lecce otthonában, az Inter szaúd-arábiai kötelezettségei miatt elmaradó meccse pedig lehetőséget teremtett arra, hogy Dušan Vlahović duplája és Gleison Bremer találata ideiglenesen a tabella élére repítse a Zebrákat. A lefújást…..
A Juventust immár 400 mérkőzésen irányító Massimiliano Allegri mentora és barátja, a gyakran a mester szócsöveként funkcionáló Giovanni Galeone a napokban rövidebb interjút adott a nápolyi illetőségű Radio Kiss Kiss felkérésére, melyben a város büszkeségén, a tavaly bajnoki címet szerző Napolin túl…..
Alex8610 2024.01.15 06:56:18
@Andras74: Ezzel most egyet tudok érteni.Bár én is többet vártam Allegritől, azokat is meg tudom érteni akik az elmúlt 2 évben kitartottak mellette,mert idén legalább az eredmények jönnek.Én inkább a másik "táborba" tartozom és a jövő évre leszek kiváncsi mikor majd nem heti 1 meccsünk lesz,de ez nem azt jelenti hogy addig szidom Maxot ahol tudom, hogy jövőre megírhassam hogy "na ugye" Mint Juventus szurkoló igenis örülni kell a jelennek,az eredményeknek meg annak hogy végre van 1-2 szórakoztató meccsünk is független az ellenféltől.Aztán majd kiderül hogyan zárjuk a szezont és ez mire lesz elég jövőre.Amúgy lehet fejlődni addig is.
Alex8610 2024.01.15 07:28:15
@Rikoo: Nem védeni akarom őket és én se szoktam belemenni ezekbe a felesleges vitákba de ott van a másik oldal,akik meg folyamatosan szidják Allegrit.Akkor velük mi a helyzet? Ők meg akkor a másik oldalt provokálják? Én inkább azt mondom mindenki ignorálja,lépjen túl a másik véleményén és olyan témában legyen eszmecsere aminek van értelme.
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
Adrián Martínez Castro, Arthur Melo fizikoterapeutája az Il Corriere dello Sportnak adott egy rövidebb interjút a kölcsönben a Fiorentinánál szereplő, s ott igen nagy megelégedésre okot adó brazil középpályásról, a jelenéről, a lehetséges jövőjéről, miközben nem feledkezett meg odaszúrni a…..