Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iiibs

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még kiskamasz koromban egy külföldi utazásáról bátyám hozott nekem egy játékot, és megígérte, hogy ha kirakom, elvisz városunk legjobb éttermébe. Ő pillanatok alatt összerakta, gondoltam csak nem lesz olyan nehéz a dolog. Hát, pár napot küzdöttem vele, de nem jutottam eredményre. Mikor már a teljes…..
Egy nagyon-nagyon hasznos programot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani! A BurrTools szinte nélkülözhetetlen összerakós játékok tervezéséhez. Rengeteg mindent tud, talán kicsit túl bonyolult is egy kezdő felhasználónak. Ezért gondoltam, hogy készítek magyar nyelvű oktató anyagokat hozzá. Gondoltam,…..
Ördöglakat (Fél)kész őrület! 2012.04.24 22:53:00
Nem kell egy nehéz játékhoz 1000 vagy 10000 elem! Még túl bonyolult alakzatokra sincs szükség. Elég néhány kocka:Sőt, még a képen látható 8 kocka is sok, ennyiből két játék is készíthető. Azért 4 egyszerű kocka nem ad sok bonyolításra lehetőséget. Hogy komoly játékra…..
Ördöglakat ξ rács 2012.03.26 19:53:00
Azért az ördöglakatok királyai az összekapcsolódó játékok! Ezek a leglátványosabbak, legérdekesebb formájúak és talán a legszórakoztatóbbak is. E blogban is sok ilyen játékról volt már szó, de nem félek, hogy hamarosan elfogynak a bemutathatók. Az összekapcsolódó…..
Sokszor foglalkoztunk már a 6 elemű rabkeresztekkel. Ebben a bejegyzésben részletesen írtam a játék történetéről, arról a hatalmas kutatómunkáról, amit Bill Cutler végzett, hogy e játékcsalád minden csínját-bínját felderítse. Kiderítette, hogy több milliárd különböző…..
Van az ördöglakatoknak, logikai játékoknak egy olyan csoportja, amiről eddig még nem volt szó a blogon. A rendszerezésnél már említettem, de ott konkrét példa nélkül. Most bemutatom egy jellemző képviselőjét. Ez a csoport nem más, mint a lehetetlen tárgyak osztálya. Kissé…..
iiibs 2013.04.09 20:21:08
Ördöglakat Hexiamond 2011.05.02 20:03:00
A pentominók négyzetekből állnak, a tetrahex játék elemi hatszögekből épülnek fel. Korábban volt már szó "vonalzókból" álló elemekről is. Most egy olyan játékot mutatok be, aminek elemei szabályos háromszögek összeerősítésével keletkeznek.Hat szabályos…..
iiibs 2013.02.16 19:01:21
@Gál Péter F.: Köszi, igyekszem. Folytatom a próbálkozást. Csak a szabályos sokszögek körében keresek alakzatokat, így háromszögekkel és hatszögekkel próbálkozom.