Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bubbax Béla (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai poszt valójában egy kísérlet, hiszen igencsak elüt a blogban megszokottaktól. Mégis kiteszem, vállalva a bukás kockázatát is, mert nagyon érdekesnek tartom és nagyon kíváncsi vagyok a kommentekre. A történet röviden annyi, hogy a levél írója, Rebecca több mint három…..
Közhely persze, de egy külföldi újrakezdéssel az ember nem csak a világról, de önmagáról is rengeteget tanul. Ennek példája mai szerzőnk, Ági is, aki az Egyesült Államokban levetkőzte önsajnáltató énjét és megtanult pozitívan gondolkodni. „2011 januárjában, másodéves…..
Bubbax Béla (törölt) 2013.02.24 21:16:01
Van egy sorozat a tévében, aminek minden részében menetrendszerűen történik két dolog: a főszereplő valakit istenesen lekúr, majd (vagy ezt megelőzően) nagyon megverik. Ez a Banshee, a Cinemax első teljesen saját gyártásban készült sorozata, amiért Alan Ball otthagyta a…..
Bubbax Béla (törölt) 2013.02.21 23:49:39
Geekblog Black Mirror, 1. évad 2013.02.05 06:00:00
Teljes döbbenettel olvastam tavaly nyáron az aurorai lövöldözéssel kapcsolatban a túlélők, szem- és fültanúk tweetjeit (több híroldal is egész csokorra valókat gyűjtött össze belőlük). Nem azokról beszélek, amiket a tömegmészárlás után írtak – azokról beszélek,…..
"More. More. More." Februárban folytatódik Charlie Brooker briliáns Black Mirorrja, ami szatirikus sci-fiként mesél az információs-technológiai társadalom visszásságairól: "If technology is a drug – and it does feel like a drug – then what, precisely, are the side-effects?" Aki még…..
Bubbax Béla (törölt) 2013.02.02 18:19:49
@walter white: ezenkivül az első epizód logikátlan, a második pedig monoton. a harmadik volt egyedül tűrhető minőség.