Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kispista

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Facebookon jelentette be az örömhírt a BKK, hogy a jövőben a fizetőközönség biztonságban érezheti magát a filctollas garázdáktól: Sikerült elérnünk a jogszabályi korlátok eltörlését, immár tehát minden lehetőség adott a járművek bekamerázására. Az idén érkező…..
Egy éve ugyan már írtunk a sajátosan négycsillagos Hotel Bellevue-ről, de naiv ügyfél azt nem vette észre, vagy csak új esélyt akart adni nekik. Nem egészen erre gondolt. Komoly logisztikai kihívást jelentett a hotel személyzetének már a recepcióban megjelenés becsekkoláskor és…..
Zoltán közelharcot folytatott 5 méter anyagért az Eurotextillel, de végül alulmaradt: 5 napja rendeltem az Eurotextil webáruházából 5 méter elasztikus szatén anyagot, e- mailben visszaigazolták ahogy kell, ár, mennyiség stimmel, minden rendben, vártam a terméket. Három nappal…..
Kispista 2013.02.11 14:36:50
Naiv ügyfél először Magyarországra látogató francia barátaival indult a kalandos pesti éjszakába, ahol az első helyen fennakadtak a beléptetésnél. Indiai származású ismerősüket ugyanis nem engedték be a Limit Bárba, és meg is mondták, hogy a "színe miatt": A múlt…..
Egészen elképesztő fordulatot vett naiv ügyfél esete, amikor teljesen átlagosan elromlott mosógépe miatt betelefonált az Auchanba. Kiderült ugyanis, hogy a termékei kiterjesztett garanciáját jegyző AIM Biztosítót január 28.-án a PSZÁF elkezdte felszámolni. Az Auchan pénzügyeit…..
Kispista 2013.02.07 12:51:58
@Kispista: Ki kell teregetni. Azt is évezredek óta ismerik.
Érdekes reakciót kaptunk egy unatkozó unicreditestől. Szerinte a bank kevesebb törlesztőt fog számolni annál, mint amit levélben kiküldött az ügyfeleinek. Az emelésről 60 nappal korábban kell értesítést küldeniük, a menet közben bekövetkező csökkenésről pedig elég a…..
Kispista 2013.02.03 11:50:50
Naiv ügyfél nem teljesen érzi jogosnak a 60 ezer forintos büntetését, mikor volt érvényes műszaki vizsgája, csak egy matricát felejtett el beleragasztatni az okmányba. A rendőrség azonban pénzre ment, így bár egy ügyintéző is azt mondat neki, ilyen esetekben figyelmeztetést…..
Kispista 2013.02.02 17:31:10