Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tralla

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ámon Kata Kettős Mércén megjelent cikke válaszként született Férfigyűlölő erőszakkultusz és uszítás az Indexen című posztunkra, és sok fontos meglátást tartalmaz, de erősen félreérti a poszt mondandóját, ezért szükségesnek érezzük tisztázni azt. A bejegyzés egyik…..
Tényleg senkinek nem tűnt fel Szájer József orbitális bakija?A Fidesz EP-képviselője, Handó Tünde független legfőbb bíró férje az Európai Parlament szerdai vitanapján megvédte a magyar kormányt. Az eredetileg elfogadott menetrendtől eltérően kért kérdezési lehetőséget, amit…..
tralla 2013.04.19 07:33:23
@Motherhacker: Vannak illemszabályok, amelyek persze a te ajtódra való firkálást nem érintik. Írd ki rá magad, mi is vagy igazán.
A rendőrség már csütörtökön kivette a részét az áldozatok mentéséből. Lászlóék Facebookon terjedő kalandja során a mostanában sztenderd bírsággal találkoztak miután a hóviharban felborultak autójukkal. A tegnapi nap termése... Sok más autós társammal együtt a tegnapi…..
tralla 2013.03.16 06:28:10
@Pörög a lufi: Aki így tudja osztani az észt az biztosan megvárná amíg a hó elolvad.
Talán még soha nem láttam ennyire kiakadva Orbán Viktort. A parlamentben beszélt, s magából teljesen kikelve rángatózó arccal, önmagára láthatóan nagyon nehezen nyugalmat erőltetve adott hangot felháborodásának. Miért is?Mert az utcán tinédzserek tüntetnek a hatalma ellen? Mert…..
Bizonyítottság hiányában 17 vádlott közül 15-öt felmentett csütörtökön a kaposvári törvényszék katonai tanácsa a bűnszervezetben elkövetett vesztegetés vádja alól, első fokon. Az ügy nem is az év, hanem az évtized botránya.Az úgynevezett tábornokperben az eljárás 2009…..
tralla 2013.03.01 10:33:00
@balogpeti: Ebben csak hiba van a logika. Ugyanis semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy elkövették azt amit az egyébként a pszihésen aberrált tábornok állít. Mondom semmi. Most whiskis dobozban adták át a lét. Aztán megváltoztatták, piros dobozra. Ez az összeállítás a HIR TV szokásos fele igaz fele elhallgatva módszerével készül. Meg kellene hallgatni a felmentett tábornok vallomását és véleményét is. Nem kellene mindenkit bitófára juttatni azért, mert ez néhány beteg embernek netán a politikának érdekében áll.
tralla 2013.03.01 10:35:35
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: A pszihésen aberrált embereknek is vannak változatai. Te hová tartozol?
Még tökölődnek az olasz pártok a kormányalakításon, de magyar szemmel nézve az ottani választás legfontosabb tanulsága egyértelmű: gátlástalan populizmussal, vérlázító nagyotmondással bárki a hatalom közelébe kerülhet. Ha a vén kujonnak sokadszorra is sikerült a…..
Néhány alkalommal már jeleztem a „nagy politikusi beszédek” elemezésével kapcsolatos szkepszisemet. Téved, aki azt hiszi, hogy ezek a beszédek önmagukban bármit is eldöntenek, meghatároznak, hogy elhangzásuk után bármi is egy csapásra megváltozna. Ugyanakkor arra…..
tralla 2013.02.23 13:07:29
@jo.e: Ha a minimálbéresek 47,5%-a adót csal, akkor pontosan tudni lehet kik azok. A többi szöveged meg hablaty, mint a jövő, amit vízionál. Viktor mindent a nullához mér, vagyis mindegy neki csökken vagy nő, neki ugyanaz. Hallgasd tovább!
tralla 2013.02.23 13:09:42
@aszekelyek: Te megértetted?
Vírusszerűen terjed a neten ez a kép, így jutott el hozzám is. Úgy tűnik, az ELMŰ-nek elege lett belőle, hogy gonosz multik egyikeként a lakosság megsarcolójaként van feltüntetve és úgy érezte, itt az igazság pillanata.  Rá kell írni a számlára, hogy a…..
tralla 2013.02.16 12:17:19
@esefe: Mekkora volt a hasznuk. ténylegesen?
De csak azért, mert mi is szeretünk titeket. ..
tralla 2013.02.14 17:55:12
A hallgatók országos képviseletét [...] a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája látja el, amely véleményt nyilváníthat, illetve javaslatot tehet a felsőoktatást érintő bármely kérdésben. Dr. Magyar Bálint, SZDSZ..
Hé eltársak! A Szabványügyi Hivatal, vagy mi, a kezünkben van már? Mert akkor egy apró módosítás a vagonok méretén és máris nyolc vagonnyi forintra nő Magyarország uniós támogatása a következő hétéves ciklusban.Nézem miniszterelnökünket, ahogy tájékoztatja kedvenc…..
tralla 2013.02.10 13:42:25