Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lemiwinks

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészen pontosan két dologból van elegem bevándorlásügyben, a balliberálisoknak nevezettek ostobaságából és a Kormány cselekvésképtelenségéből. Mélyen megdöbbent a magukat liberálisoknak nevezők rövidlátó kreténsége. Mit gondoltok fiúk-lányok vagy lányok-fiúk - a franc…..
Megosztok veletek egy személyes történetet. Én pesti gyerekként lakásban nőttem fel, de mindig is szerettem volna egy családi házat, hogy legyen egy kertem, amelyben nyugodtan sütögethetek és kertészkedhetek. Tavaly nyáron úgy láttuk, hogy a piaci helyzet elég kedvező ahhoz, hogy…..
Amikor Mongóliában, a Halhin-Gol folyónál először csaptak össze a Zsukov vezette szovjet és az Ueda Kencsiki parancsnoksága alatt álló japán csapatok (1939. május), a világháború "hivatalosan" még el sem kezdődött (szept. 1.). Sőt még a döntő szovjet támadás megindítása…..
  A szír forgatókönyv? Ukrajnában már nem csupán tüntetnek. Ukrajnában Szíriához hasonlóan amerikai-orosz csata zajlik. Az ilyen exportált nagyhatalmi vetélkedések sajátosságaként pedig a helyi társadalom élete, vagyona és politikai lehetőségei pusztulnak. Ukrajnában…..
Lemiwinks 2014.02.21 14:18:11
@Mr. Rustical: lehet, hogy kivülről támogatják, na és? belülről sokkal nagyobb támogatása van az ukrán tüntetőknek.
Janukovics meg egyszerüen inkompetens, vagy csak nincs támogatottsága, hogy nem birt meggyőző rendőri erőt biztositani az oszlatáshoz.
Párszáz kalasnyikovos bérgyilkos helyett pár ezer jól felszerelt rohamrendőr kellett volna, buldózerek, locsolókocsik, hogy felszámolja a tüntetést, de nem tudta.
Lemiwinks 2014.02.21 14:21:07
@Sírköves Slomó: Sziriában Siita - Szunnita meccs van. A két hatalom aki háborúzik az Irán meg Szaud Arábia. Mindekettőnek van támogatója Oroszo és USA.
Oroszország sokkal erősebben és nyiltabban támogatja az Irán Hezbollah Baszar erőket, mint USA a felkelőket.
Meglepő húzással a rendőrség is beszállt a Jobbik és az izraeliták közt folyó köztéri installációversenybe. Mi az hogy beszállt! A legmeghökkentőbb ünnepi ajándékkal rukkolt elő, amit csak Budapesten láttam. Nem tudom, hogy máshol is van-e, én csak az Örs vezér terén…..
Koppány mondja Vox populi... 2013.10.24 00:48:52
Szegény, szegény Attila… Persze, magának köszönheti, amit ma kapott, de azért én már csak ilyen jótét lélek vagyok, és megpróbálom elképzelni és megérteni, milyen rossz volt neki ott a pódiumon. Ejj, ez a hálátlan tömeg, sőt, ezek a hálátlan szónokok! Mert mi is…..