Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FeketeBárány

37 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kész a lecke?, nem ez volt a feladat!, vázlat még hiányzik, mi a jelszó?, ez nem a te Krétád, ki az a Kati néni?, hová küldjem vissza?, már rég beküldtem, az a tegnapi volt, nekünk nincs is ilyen óránk, nem baj, akkor is csináld meg, de nem engem tanít, akkor másik Kréta, de nem tudok belépni, mi a…..
Az elmúlt napokban nem lehetett megnyitni közösségi felületet úgy, hogy abból tömegével ne az ominózus Norbi-videóra adott reakciók, véleményáradatok, mémek, elemzések dőljenek. Túlzás nélkül: egy - relatív - rövid kis videóval egy egész országot sikerült kirobbantania és heves reakciókra…..
Az idős, nyugdíjas ember fogalma számomra mindig is egyet jelentett a süteményt sütögető fejkendős nagymamával, az unokáival önfeledten játszó, régi történeteket mesélő nagypapával. A hosszú kort megélt öregemberrel, aki egy élet tapasztalatait és megélt korok örömeit, kemény napjait hordozza…..
Szemben az Árral Hajnali vérkép 2019.09.13 13:26:59
Csak egy szimpla rutin vérvételről lett volna szó. Így egészségesen, megelőző jelleggel, hiszen könnyebb megőrizni az egészséget, mint utólag kezelni a bajokat. Semmi bonyodalom, beugrik a rendelőbe, pillanatok alatt leveszik és 3 perc múlva már siethet is tovább a dolgára. Igyekezett rendelési idő…..
Történt egy tragédia, melytől még mindig hangos a sajtó. Egy kisgyermek veszítette életét, a hírt - megrázó mivolta mellett - méggyorsabban terjesztette, hogy ezúttal egy ismert előadó kisfia volt az áldozat (nyugodjék békében!). Talán így mégtöbben "magukénak érezték" a tragédiát, méginkább…..
FeketeBárány 2019.09.06 08:27:45
@ételizésítő: Kérlek, hogy jelezd a konkrét hibát, amennyiben ilyet találtál!
FeketeBárány 2019.09.06 11:52:41
@acycloren: Ja értem, köszönöm szépen a felvilágosítást akkor! :)
A számító... Nézőpont kérdése... Jövőkép Álláspontok Az eminens Jobb felkészülni Ki hogyan látja Van, aki várja... Nem viccel! Ballagásra Találékony! Milyen meglepő! Ceruzaparty... Nem természetes az a mosoly... A laza Akciós ajánlat diákok szüleinek A végzet...
Július 1-ével hatályba léptek a már sokat emlegetett családtámogatási lehetőségek (avagy Családvédelmi Akcióterv). Ezeket az internetről, sajtóból már igen jól ismerheti az is, akit egyébként nem érint - ha mást nem, a közösségi oldalakon megjelent cikkek alatti kommentháborúban megoszló…..
Az Amazon olyan vendégházakat dobott piacra, melyet akár 8 óra alatt felállíthatunk a hátsókertben. A kerti házból kialakítható vendégház, stúdió, kerti uszoda, vagy bármi, amire vágyunk - összeszerelése pedig nem komplikáltabb, mint egy IKEA-bútoré. Két felnőtt 8 óra alatt összeállíthatja az…..
Mindent összevetve, amit nem értek (meg) ezen a világon: az emberi rosszindulat.A rossz szándékot legtöbb esetben az emberi butaság szüli - s a rosszindulat emberi butaságot szül. Konkrétan: valahogy szokássá vált a számunkra ismeretlen személyek és életutak esetén kigondolni, avagy "kitalálni" a…..
Valami nagyon elromolhatott ebben az országban... (Gondoltam, írok róla egy fejtegetős cikket, de nem, nem fogok belesüllyedni ebbe a mélységbe.) Tervezett gyerekvállalás? Spekuláció? Népesség gyarapodás? Érdekből szült gyerekek...? Ingyenélés? Ilyen, és ehhez hasonló bélyegekkel telt meg az…..
Napjaink palántái, fiataljai kezében számos olyan digitális eszköz áll rendelkezésre, amivel akár kreatív hajlamaikat is kiélhetik. Így aztán nem kell, hogy a - mindenre ráhúzott - "számítógépezés" okvetlenül egy befordult kockulással járó online játékot jelentsen automatikusan. Az egyik ilyen…..
A YouTube hangjuk hallatására buzdítja kreátorait, tartalomfeltöltőit. #SaveYourInternet A 13. cikkely (Article 13.) drasztikus korlátozásával ellehetetleníti a közösségi oldalak működését, mindez akár a YouTube megszűnéséhez is vezethet. Az EU által elfogadott törvény értelmében a…..
A szappankészítés napjainkban kreatív hobbivá nőtte ki magát, többféle technikával és alapanyagból különböző előnyös tulajdonságokkal bíró, és nem utolsósorban nagyon látványos szappan készíthető el. Ha nem szeretnél komolyabb felszerelésre, sokféle anyagra beruházni, vagy nem mersz forró olajokkal,…..
Ma már nem csak a cégekre jellemző, hogy internetes felületen elérhetőek legyenek, a legtöbb ember rendelkezik valamilyen közösségi profil-oldallal: bloggal, YouTube-csatornával, FaceBook-kal, Instagram-oldallal. Ezek egy része kifejezetten magán jellegű, de már egyre többen igyekeznek megmutatni…..
Válogatás a legcukibb, legjobb emelt gyerek fekhelyekből, melyeknek egészen biztosan minden gyermek örülne...
Zsiráfok? ...Vagy elefánt? Forrás: BoredPanda..
Feliks Konczakowski hétköznapi tárgyakat tesz érdekessé azzal, hogy végtelenített gif-eket (mozgóképeket) készít belőlük. A lengyel művész Adobe After Effects-et használ hipnotikus képei készítéséhez, olyan tárgyak felhasználásával, mint karfiol vagy emberi…..
Hideg téli estéken, egy dolgos munkanap után mi más lehetne meghittebb, mint a forró kandalló elé kuporodni egy bögre meleg kakaóval vagy teával, kényelmesen elpilledni, és hosszasan hallgatni a tűz pattogását, figyelni a lángnyelvek táncát... Képek forrása: Google...
Ha unod, hogy soha nem hagynak békén, ha pihenni szeretnél, ezt a hálózsákot pont Neked találták ki. Egy ilyenben garantáltan nem zavarnak többet. Forrás: BoredPanda ..
A legmutatósabb tűzifa-rakások..
Hasonlóképpen, mint ahogy elpakolod az esőkabátodat, amikor kisüt a nap, ezek a szuper japán esernyők ugyanúgy "csomagolják el" mintáikat, amikor megszáradnak. Víztaszító és nedvszívó bevonatok kombinációjával fedik fel szép mintáikat, miközben megvédenek az esőtől. Az…..
Az egykori színésznő-csillag, Jessica Alba Honest Company nevű vállalata olyan napvédőt forgalmaz, mely természetes összetevőket tartalmaz. Néhány használója azonban olyan fotókat posztolt közösségi oldalakra, melyek határozottan azt mutatják: a szer nem bizonyult túl…..
A legjobb, gyerekeknek épült lombházak...
A PhotoShop-mester Erik Johnsson olyan optikai illúziókat és fotó-manipulációkat készít, amelyek annyira tudatmódosítóak és élethűek, hogy a szemlélő néha azt hiheti: valamiféle varázslatot lát. Ezeken a fantasztikus, színfalak mögé tekintő videókon megláthatjuk, hogyan is…..
Tökéletes panoráma - egyenesen a medencéből De innét sem elhanyagolható a kilátás A világ legmélyebb úszómedencéje... (Háát, nem tudom, de ide menjen le az, akinek... nincs semmilyen fóbiája.) Menő, hangszernek álcázott medencék Ez a hegedű sem kisstílű Kis víz - nagy víz:…..