Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lobonc kapitány

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szervilizmus olyan szintjére jutott el az MTI, amit elérni csak egy olyan országban lehet, amiben a Főnöknek vagy sameszainak, a hivatalos propagandaminiszternek, meg a háttérben sertepertélő többinek, a tűz közelében sunnyogó kétes, de hivatalosan nem is létező alakoknak már nem is kell utasítást…..
Lobonc kapitány 2017.01.19 11:58:25
@csabsz13: lehet, de te meg azt fogd fel, hogy akkor már legalább ne hozzon le ilyen posztokat álszent módon, mert gusztustalan - persze semmi gond ezzel, mert mást nem érnek el így, mint hogy felhívják a figyelmet a saját kettős mércéjükre
Lobonc kapitány 2017.01.19 12:49:08
@wowerman: ha te ezt olvastad ki a fentiekből, az csak téged minősít
Varánusz Viktor más-kép akarja 2013.06.13 04:19:02
Az Alkotmánybíróság farpofát villantva a kormány arcába leszögezte: ők majd arra hivatkoznak az eddigi határozataik közül, amire nekik jól esik, oszt'jónapot. Így hivatkozási alap marad a 36/1994. (VI.24.) AB határozat is, ami részletesen leírja: melyik közszereplőnek mit kell…..
„Szerintem, amint a háború és a viszály két különböző szó, úgy két külön lényeg is, két különböző tényre vonatkozik. Ez az úgynevezett »saját«-ra, vagy »rokon«-ra, az meg az »idegen«-re és »elütő«-re. Ha saját vérünkkel tusakodunk, e harc neve: viszály, ha…..