Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blogár Béla

10 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előfordulhat, hogy egy este denevér téved a lakásba. Majdnem biztos, hogy az ott élő emberek ilyenkor halálra rémülnek, és fogalmuk sincs róla, hogy mit kellene tenniük. Ilyen esetekben a legjobb az, ha lekapcsoljuk a villanyokat és kinyitjuk az összes ablakot, az állat (jó esetben) hamar meg fogja…..
A napokban belefutottam egy elsőre teljesen átlagos álláshirdetésbe. A hirdető cég heti 35 órában keresett üzletvezető-helyettest, a hirdetésben pedig a szokásos módon részletezték a főbb feladatokat és elvárásokat. Ez eddig nem is lenne probléma. Munkavállalóként még jól is hangozhat, hogy átlagban…..
Van ahol már van ilyen, van ahol még csak tervezik. Az alábbi cikk azoknak szeretne segíteni, akik még csak tervezik a beruházást lakásszövetkezeti lépcsőházukban. Akiknek már vannak tapasztalataik, írják meg a hasznosnak gondolt információikat itt, vagy a facebook oldalunk alatt, kommentben. A…..
Egy nap alatt  több, mint 170 ezren látták azt a videót, amelyet Schuster Lóránt, a P. Mobil vezetője osztott meg Facebook-oldalán. A felvételen a gyönki általános iskola gyermekkórusa és a nekik vezénylő csinos kórusvezető látható, amint A Zöld, a Bíbor és a Fekete című számot adják elő...
Blogár Béla 2017.03.01 19:02:30
@immortalis: " Lehet ezt is jól csinálni. Itt nem sikerült. "
Szerintem tök jól sikerült!
Egy rakás gyerek önfeledten, jókedvűen énekelt, a közönségnek tetszett!
Így lehet megszerettetni a zenét a gyerekekkel, nem szolmizálással.
Blogár Béla 2016.10.26 23:45:35
A június 15-i tisztújító küldöttgyűlésen megválasztott személyek: Igazgatóság: Sinkovics Béla - elnök Fekete József (új) Fónad Ildikó (új) Suplicz Mihály Tóth Ferenc (új) Felügyelő bizottság: Mándicsné Bartha Jolán - elnök (új) Csáki Krisztina (új) Molnár Józsefné (új) Az újonnan bekerült…..
Járókelő.hu Welcome to KÖKI! 2016.06.13 09:57:28
Újabb állomás-szemlére hívjuk a budapestieket, ezúttal Kőbánya-Kispestre.  Kezdjük egy gyors bejárással: A KÖKI lépcsőinek és mozgólépcsőinek állapota többször volt téma a Járókelőn, nyilvánvaló, hogy az sem tudja megszokni ezeket az állapotokat, akinek van alkalma arra, hogy mindennapos átjárás…..
Június 15-én tisztújító küldöttgyűlés lesz az Intercisa Lakásszövetkezetnél. Több egyéb fontos téma mellett a következő 5 évre meg lesznek választva az Igazgatóság és a Felügyelő Bizottság tagjai, valamint ezen szervezetek elnökei. A szövetkezet honlapján (most először, küldöttek kérésére)…..
Június 15-én küldöttgyűlést tart az Intercisa Lakásszövetkezet, melynek egyik fontos feladata lesz az új tisztségviselők megválasztása a következő 5 évre. Igazgatósági és Felügyelő Bizottsági tagok valamint elnökök lesznek megválasztva.   Most első alkalommal a küldöttek javaslatára…..
Területi konzultáció volt a küldöttek részére a mai napon. A cél az volt, hogy a 2016. június 15-i küldöttgyűlés napirendjét meghatározzák a jelenlévők. A módosított költségvetés és az Alapszabály módosításával kapcsolatos küldötti felvetések megvitatása is téma volt. A megbeszélés végén a…..
Az új tisztségviselők megválasztásával kapcsolatos előkészítő munkák jelenleg már folyamatban vannak a lakásszövetkezetünknél. Az Igazgatóságba és a Felügyelő bizottságba kell tagokat és elnököket választani majd. A jelöltállítás és az azt követő választás meghatározó fontosságú a szövetkezet…..
Eltelt egy év és a lakásszövetkezet honlapján (intercisa.hu) semmi érdemi változás nem történt 1., 2015-ben összesen csak 6 db hír jelent meg a honlapon. Az "Aktualitások" alatt 4 db hír, a "Küldötteknek" alatt 2 db. Ez nagyon kevés, sok közérdeklődésre számot tartó esemény volt, amiről semmi…..
A 2016.03.17-i küldöttgyűlésen a szokásoktól eltérően a nyolcból kettő határozati javaslatot leszavaztak a küldöttek. 1., Nem lett elfogadva a szövetkezet 2016. évi költségvetése (1170 igen, 2237 nem, 58 tartózkodás), elsősorban egy esetlegesen megvalósuló 20.000.000 Ft-os peres eljárás költségének…..
A közösség, a lakástulajdonosok közreműködésével tegyük jobbá a dunaújvárosi Intercisa Lakásszövetkezetet! Ezen a weboldalon megoldásokat keresünk a lakásszövetkezetünk jobb működése érdekében. Használjuk ki az internet lehetőségeit: tájékozódjunk, szóljunk hozzá, véleményezzünk, mondjuk el…..
A nyáron havi egy fesztiválajánlóval jövök. És nem az unalomig ismertekkel! Csupa friss, érdekes, mókás, rendkívüli, egyedi programot ajánlok országszerte. Mert a Szigeten és a VOLT fesztiválon túl is van élet. Szemezgess és tervezd be a nyaradba a neked tetsző fesztiválok…..
A több ezer éve élt mai ember kifinomult módszerrel darabolta fel halott társait a temetési szertartáshoz. Magdaléni emberek (rekonstrukció) A somerseti Gough's-barlangban 1992-ig feltárt csontmaradványokat vizsgálta újra a Silvia Bello, a Natural History Museum munkatársa…..
A normandiai partraszállás a 2. világháborús végjáték hősies kezdete volt. Most eddig publikálatlan képeket közölt a Life az 1944. június 6-át követő…..
Blogár Béla 2015.03.12 22:16:26
@georgedragon: Tudtommal azért elmosódottak Capa képei a partraszállásról, mert az előhívásnál hibáztak. Csak ezt a hibát nem merték beismerni a képek megjelenésekor. Sok kép teljesen menthetetlen lett. Nagy kár.
Az itt lakók egytől egyig vendégszeretető magyarok, a falu ékességeit, a festett bútorokat, a háztartási eszközöket, a torockói népviseletet megcsodálhatjuk mind a múzeumban, mind a legtöbb vendéglátó háznál...
Fotó: thoroughlymodernmilly.com Mielőtt az ellenkezőjével vádolnátok, nem tartom hülyeségnek a településmarketinget, az országimázs-építést. Szeretem, amikor a napi százezer példányban fogyó Independent online kiadásában szerepel fővárosunk (még akkor is, ha a szerző kicsit…..
Aki hallgat Petőfi rádiót, biztos, hogy beleakadt már az Anna & the Barbies Márti dala című szerzeményébe, amiben ráadásul még a quimbys Kiss Tibi is szerepel, szóval egyáltalán nem meglepő, hogy végül klip is készült hozzá. A Mészáros Kati által rendezett videó…..