Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dfactor

6 bejegyzést írt és 166 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Összezárva Friderikusszal című műsor stábja biztos kibírta röhögés nélkül a címszereplő felmondását, hiszen a műsort ilyen címmel alap, hogy nem lehet folytatni egy másik műsorvezetővel, bár ez utóbbi eshetőség sincs kizárva, tudtuk meg egy neve elhallgatását kérő stábtagtól. A díszletet…..
dfactor 2016.03.25 11:52:46
comment:com A nap képe 2014.04.28 15:00:00
Ilyen fasza plakátot kapott a The Strain, Guillermo del Toro első tévésorozata, amiben a vámpírok nem olyan puhapöcsök, mint amilyennek mostanában divatos őket beállítani.   ..
dfactor 2014.04.29 15:54:29
@dr. Eminens: ugyanezt éreztem, mikor olvastam. mintha valaki filmet nézve írta volna. Nem sok könyvet kaszáltam olvasás közben, de ez így végezte.
Brooklyn 99 - Nemszázas körzet címen jön a Fox idei egyik újonca, amit a gyér nézettség ellenére második évadra kért be a csatorna - a rendőrségen játszódó munkahelyi komédia megkapta a legjobb vígjátéksorozatnak járó Aranyglóbuszt, gondolom ez lehet az egyik ok, a másik meg…..
A TCA turnéról van még elmaradásunk, most nézzük meg mi hangzott el a Homelandről és a Dexterről. Homeland: David Nevins, a Showtime elnöke megvédte a harmadik évadot, szerinte a felépítése zseniális volt, és olyan valós képet festett az amerikai-iráni viszonyról, mint…..
1000 leütés A magyar liga 2013.10.12 03:39:35
Épp elég baj, hogy a Hollandia elleni vereséget Orbánisztán szimbolikus vereségeként lehet megélni. Épp elég baj, hogy a vereség körülményei elég pontosan tükrözik azt, hogy Magyarország miért áll vesztésre egy racionálisabb világban: rogyásig öntött állami pénzek a…..
dfactor 2013.10.12 12:14:47
@wizes1: ezzel konkrétan összefoglaltad a Fidesz összes kommunikációját, bármilyen kérdést illetően. Gratula :D
Hihetetlen, de többévnyi folyamatos cikkcakkozás, előre és hátralépés, felvillantott és elfelejtett történetszál után megtörténik: jövő héten vége a Dexternek. Rendes kritika jövő héten lesz, most csak néhány gondolat a tovább után. És az ég szerelmére, hát persze,…..
dfactor 2013.09.17 20:19:38
@m_barna: Köszike!

@laci06040506: tanulj meg szöveget értelmezni. A spoiler a bevezetőben volt (akkor még). Akaratlanul is belefut az ember.
Legalábbis egy több mint hatvan vizsgálatsorozatot feldolgozó tanulmány szerint a nem-hívő emberek intelligensebbek azoknál, akik vallásosak. Ennek elsődleges oka a szerzők szerint a vallások irracionális, tényekkel nehezen vagy egyáltalán nem alátámasztható lényegében…..
dfactor 2013.08.15 23:59:10
Nemcsak a magyar tévék tudnak érzéketlenek lenni és például Szita Bence nevével eladni egy nyereményjátékot, hanem az amerikaiak is. A CNN például képes volt úgy lehozni egy elég nagy port felkavaró bírósági ügyről szóló hatperces riportot, hogy abban volt minden, síró…..
"A középiskolások véleményére összpontosítottam elsősorban (amikor megoldottam a fölsőoktatás problémáját, kiegészítés tőlem, Poldi), az egyetemistákat ugyanis nem érintik az átalakulások. Értem én, hogy mit mondanak, mit szeretnének, ezt majd a miniszter megfelelő szakmai…..
Subba Napi GIF: HétföSzerda 2012.10.24 09:29:27
..
dfactor 2012.10.24 10:56:33
Ezzel az írással új cikkszériába kezdek: klasszikus, szigorúan műfaji (horror és scifi) sorozatepizódok kritikáit olvashatjátok majd Tv Trauma címkével megbélyegezve. És lehet-e halhatatlanabbal indítani, mint Rod Serling Twilight Zone-jával, azzal a sorozattal, amely mintegy…..
dfactor 2012.09.22 01:30:04
@brainoiz: köszi, hogy megírtad helyettem ezt a kommentet :D
    Már hónapokkal ezelőtt óriási hype volt körülötte, a bemutató óta pedig hatalmas  megosztottságot generál a nézők között. Amennyire lehetett igyekeztem elkerülni mindent, de így is becsúszott néhány vélemény mindkét oldalról. Tegnap aztán végre eljutottam a moziba…..
dfactor 2012.06.11 08:01:09
@Allesmor Obranna: hát mit nem értesz ezen? Milliárdos faszi LÁNYAKÉNT csakis olyan ritka életmentő kütyüt hozol magaddal, ami férfiakat operál.
dfactor 2012.06.11 08:31:48
@Rosszindulatú Vászka: úgy érted a lány nem tudta, hogy az apja is megy, igaz? Láttat te ezt a filmet egyáltalán?
  Hogyan választható szét Mohamed Merah Abdelkaderade-től, aki büszke rá, hogy testvére megölte a zsidó gyerekeket? Ki tudja, mikor fog ő ilyet elkövetni? Elválasztható-e Mohamed a többi esetleg hívő testvérétől, akik esetleg nem ezt gondolják? Elválasztható-e a…..
dfactor 2012.03.25 13:32:58
@Kono: mint említettem a vallás fejlődik a társadalommal. Régen sokistenhit volt elterjedve, később monoteizmus lett az uralkodó. A napnál világosabb, hogy az isteneket az emberek teremtették és nem fordítva. Még azt is ki merem jelenteni, hogy irigylem a hívő embereket, de soha nem tudom elfelejteni, hogy a hit kultúrafüggő. Aki ide születik, Jézusban hisz. Aki oda, Allahban. Aki hajlamos a hitre az hinni fog és a környezete fogja megmondani, hogy kiben.
Ha te pár ezer kilométerrel arrébb születsz, akkor másban hiszel és azt a hited ugyanilyen elszántsággal védenéd. Te ilyen vagy.
Európában a kereszténységet erőszakkal tartották fent, mert ezt kívánta a társadalmi berendezkedés. Ahogy a társadalom változott, a vallást már nem kellett erőltetni, önkéntes hobbi lett. Meg kell nézni hányan jártak templomba akkor és ma. Akkor mindenki templomba járt, mert kötelező volt. Most más - hála istennek - nem kötelező.
A vallást évezredekkel ezelőtt a tudatlanság hívta életre. Meg kellett magyarázni a villámokat, a csillagokat stb. A biblia tanításait a tudomány sorra cáfolja meg, ami nem csoda. Ezer évekkel ezelőtt írták, eljárt felette a világ. Te sem hiszed el már a felét sem. És itt megkérdezném, hogy ki vagy te az istenedhez képest, hogy eldöntsd, mi az igaz az írásotokban és mi nem az? Vagy a biblia nem szent? Ezek a kérdések az egész hiteteket megkérdőjelezi és kurvaisten, hogy nem tudsz rá válaszolni. Egy hazugságot védesz.
Két forrásunk is jelezte tegnap, hogy a ma adásba kerülő Fábry-show legutóbbi felvétele sem úgy sikerült, ahogy Sándorunk elképzelte, ma pedig a Bors is megírta, hogy megint szétesett a kertévéről a köztévére visszaköltöző showman. Információink szerint Fábry csak egy…..
dfactor 2012.03.01 13:22:29
@Tyrion25: ez jó, és milyen igaz!
A KARD Dr. Bóvli 2012.01.20 09:51:00
Szomorú ez nagyon. Végül is egy kétszeres olimpiai bajnok nem akárki. És nehogy valaki lelazsált döntővel jöjjön: odáig el is kell ám jutni. Államfőként nem volt egy etalon, de hát nem is mondta, hogy az akar lenni. De ez most, ez alapjaitól lövi szét az embert. Arra gondolok,…..
dfactor 2012.01.20 22:35:40
@butus, a Magyar Köztársaság állampolgára: szerintem Hajdú úr csak ironizált.
Ha nem, akkor facepalm.
dfactor 2012.01.21 12:01:31
@butus, a Magyar Köztársaság állampolgára:
Igazából nem az a kérdés, hogy valaki komcsi, fasiszta vagy fideszes, hanem az, hogy az aktuális hatalomhoz képest mennyire marad gerince. A mai fidesznyikek '89 előtt buzgó MSZMP tagok lettek volna (a fiatalokra értem, nyilván). Gerinc nuku, probléma nuku.
Gondolkodás nincs, enyém lesz a kincs. (Stanslaw Lem - Kiberiáda, 1967)
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
Michael Knight K. O. előtt 2011.12.21 22:01:00
Orbán Viktor megbukott. És megbukott Orbán Viktor egész rendszere is, ez a pökhendi és kivagyi és képmutató, a hazugságot is hazugsággal leplezni próbáló rendszer. Nem a jó állam épült itt az elmúlt bő másfél évben, és nem lett itt jobb semmi - pedig lett volna mit…..
dfactor 2011.12.22 13:17:01
@kovi1970: na, igen, az elmúlt másfél évben 8 fidesz szavazóval találkoztam, aki be merte vallani. Azt is tudni kell, hogy a jobber szavazó sokkal aktívabb, nekik sokkal jobb az alacsony részvételi arány.
Én saját bevallásom szerint is lenézem az összes jobbos szavazót, de a számok ettől még náluk vannak. Akármelyik felmérést is nézed.
Amíg nincs tuti alternatíva - ahogy te is írtad - itt a fidesz nyerő marad.
dfactor 2011.12.22 15:03:02
@Muad\\\'Dib: aki ma magyarországon jobb oldalra szavaz (itt kb 2 pártról beszélünk) az vagy ostoba, vagy fasiszta. Hogy a picsába ne nézném le őket? Ugyanakkor nem hívom őket hazaáruló, magyarellenes, szarszemét bandának. A jobb oldal pl. erre sem képes. Tehát még egyszer: Hogy a picsába ne nézném le őket?
dfactor 2011.12.22 17:10:50
@Kassian: aki manapság tájékozatlan, az csak saját maga tehet róla, ergó hülye. X+1 lehetőséged van olvasni mindkét oldal sajtóját és utána levonni a saját következtetéseid.

@ipartelep: persze, igazad van. a különbség csak az, hogy a saját ellenfeleiket állítják be hazaárulónak, önkritikára képtelenek. ez olyan jobbos szokás.

@Muad\\\'Dib: ha én leostobázok valakit, akkor szerinted falhoz kéne állítani. ha te egy mondattal később hülyézel valakit, az rendben van. kettős mérce rulez.
neked olyan jobbos szagod van. nem csoda, hogy kifogytál az érvekből.
Magyarország rettenes helyzetbe került, és ahogy Barroso úr volt szíves közölni: Orbán a hibás. Nem is csak a dupla bóvli az oka, hogy Orbánnak mennie kell: az országnak az az érdeke, hogy már a Jézuska új miniszterelnököt hozzon. Ezt akkor is leírom, ha tudjuk, a zembernek…..
Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső. Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell,…..
dfactor 2011.12.22 10:01:18
@Patkó Bandi:

Ehhe, jogos. Így év végén már a klikkekkel is csínnyán bánok.
Fáradtságvan, faszomkivan, legyenmárhétvége.
Biztonságos érzés tudni, hogy mindig van lejjebb.  Attila egy teljesen elképesztő óvodai rajzpályázattal találkozott. A CIB Bank 2000 (!) forint értékű nyereményét csak akkor lehetett volna átvenni, ha a már korábban nálunk is megfordult Szimba-megtakarítási számlát nyit…..
Nimmerfrohf videójánál nem lehet tömörebben összefoglalni. A mozdonyvezető szerepében: Matolcsy György.Kicsit bővebben a témáról:A gazdasági szabadságharcnak már a Magyar Hírlap szerint sincs értelmeChikán Attila (Orbán első gazdasági minisztere): Rosszul csinálja a…..
dfactor 2011.12.02 12:01:51
Ez egy már egy kicsit tényleg sok. Várom az esti Showder Klubot, erre két szenzációs videóval Matolcsy Gyuri ellopja a műsort a srácok elől. A mai: És aki még nem látta, a szombati:   "Nem tud senki sem mondani olyan összeget, amelyért a jobbkezemről hajlandó lennék…..
Pár napja még azt mondta a parlamentben, hogy a magyar kormányzati politikát az „IMF ellen kell hangolni”, míg tegnap már az IMF-fel való tárgyalások újrakezdését jelentette be a Matolcsy-minisztérium. Miután a minisztérium kommunikációs osztálya a lépést nem tudta a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.11.09 09:30:00
Csak van remény a Terra Nova számára? Az eheti rész nézettsége 24 százalékkal emelkedett az előző hetihez képest, 7,6 millió nézője volt összesen és 2,6-ot tudott 18-49-ben.Na, Matthew Fox visszapereli az őt első körben beperelő buszsofőrnőt, aki azt állította, a Lost egykori…..
dfactor 2011.11.09 11:38:17