Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egyedi nicket kell megadnod

27 bejegyzést írt és 423 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kívül tágasabb Az új szexi 2016.11.18 06:45:00
A vonzerő, a szexuális kisugárzás megfoghatatlan dolog, és éppen ezt próbálja megmutatni ez új kampány, melynek keretében mindenféle korú, testalkatú és élethelyzetű nőt vonnak be, hogy megmutassák: nem csak a fiatal modellek lehetnek vonzóak...
Egyedi nicket kell megadnod 2016.11.20 07:16:34
Hetek Hack Péter: Ezért nem 2016.09.29 18:03:02
A legutóbb 2015 szeptemberében írtam a Hetekben a migrációs krízis európai és magyar politikára gyakorolt hatásáról (A baloldal válsága. Hetek, 2015. szeptember 18.). Ekkor úgy láttam: ha a baloldal nem néz szembe ennek a kérdésnek a súlyával, akkor nagyon könnyen elveszítheti a 2014 után megmaradt…..
Az élvezeti célú teafogyasztás hazánkban is egyre népszerűbb: egymás után nyílnak a teaházak, és az üdítőitalok piacán is növekvő arányt képviselnek az ízesített jeges teák. A fekete tea mellett divatba jött a zöld tea is, amely az elmúlt húsz évben vált ismertté és kedveltté Magyarországon.…..
  Tévedésben vannak azok, akik szerint a demokrácia azt jelenti, hogy pár évenként a szavazólapon egy x-et húzunk az egyik rubrikába, akár választásokról, akár népszavazásról van szó. Ha ez így lenne, akkor Azerbajdzsán vagy Oroszország ugyanolyan demokratikus ország lenne mint Németország vagy…..
Egyedi nicket kell megadnod 2016.06.26 15:39:06
Kevés idegesítőbb dolog van vásárlás közben, mint a nézelődő vásárlót két lépés távolságból követő biztonsági őr, amitől az ember egyrészt akkor is azonnal bűnösnek érzi magát, ha utoljára 5 éves korában lopott csokit a nagyi "titkos" édességes fiókjából, másrészt rögtön elfelejti, hogy mit is akart…..
Egyedi nicket kell megadnod 2016.05.28 16:38:51
@atpijkamo102: De ha a normális ember nem kapja meg, amiért bement a boltba, akkor alibiből nem vesz sem csokit, sem mást.
Egyedi nicket kell megadnod 2016.05.28 16:43:05
@Leadfoot: Volt, hogy az egyik Interspar-ban sem volt kézikosár, csak kocsi, pont ugyanezzel az indokkal. Aztán 1-2 hónap után leálltak a hülyeséggel. Gondolom sokan voltak úgy, mint én: egy zacskó vagy üveg akármiért nem kezdtek pénzt dugdosni a kocsiba, kézben vitték a pénztárhoz.
Nem akármilyen zongorát alkotott meg a Porsche Design, a Goldfinch és a Steinway, hiszen az MPiano nem csak külsőre dob sutba mindent, amit eddig a hangszerről gondoltunk, de megszólalásában, egész koncepciójában újat hoz a piacra...
Egyedi nicket kell megadnod 2016.05.25 07:13:00
Egy kedves, Németországban élő honfitársamtól kaptam az alábbi kommentet a legutóbbi cikkem apropóján. Mivel nem csak a kommentelőknek van belepofázási jogköre, hanem történetesen a cikk szerzője is képes válaszolni, hát én most élek a lehetőséggel és megírom levelem, mint…..
Egyedi nicket kell megadnod 2015.11.23 07:37:32
A BBC egyik stábjának sikerült végigkísérni egy 21 éves szíriai menekült lány 3400 kilométeres utazását Törökországból Svédországig. A modern, nyugati mércével is kimagaslóan szép és intelligens Nur Amar apját és otthonát veszítette el a szíriai háborúban, anyja…..
Egyedi nicket kell megadnod 2015.09.04 07:18:05
Nem mai történet. De elmesélem, mert míg a sírba nem tesznek, kísérteni fog. Kísértsen mindenkit tehát. Egy nap felhívott a legnagyobb lányom énektanárja, hogy feltétlenül beszélnünk kell, találkozzuk valahol Találkoztunk. Lányom énektanárja Magyarország harmadik legjobb…..
Újra és újra összeállítják a történelem valaha élt leggazdagabb embereinek listáját, és mindegyiket Mali 14. században élt királya vezeti. Az 1280 körül született Mūsā császár 1307-ben került a nyugat-afrikai Mali trónjára. Uralkodása 17. évében, 1324-ben…..
"A savas pH rossz. Értem? Ezért lúgosítani kell, de mégis hogyan? Nos, ennek most alaposan utánanéztünk!” Számos újságcikk, internetes blogbejegyzés kezdődik hasonlóan magabiztos felütéssel, mióta már-már mindenki számára evidenssé vált, hogy a szervezet „elsavanyodása” káros, ezért az egészség…..
Egyedi nicket kell megadnod 2015.01.15 05:10:47
@van_itt_valaki?:
Meg kell válogatni, hogy mit eszik az ember. Én nagyjából tudom, hogy mit kell ennem ahhoz, hogy refluxom legyen és mitől nem lesz. Ha megeszek egy marcipánkenyeret, tuti előjön. Ha két narancsot is eszek hozzá, akkor nem. Jobb nem erőltetni azt, amitől biztos előjön. Nálam a mennyiség sem mindegy.
Korábbi állomáshelye Szíria volt, ahol akár személyesen is részt vehetett a százezrek halálát követelő "Arab tavasz" nevű vérengzés kiprovokálásában. Mi is megtehetnénk, amit a nálunk józanabb török, német, orosz, bolíviai, ecuadori, bahreini, venezuelai és indiai kormány…..
Egyedi nicket kell megadnod 2014.12.19 21:24:27
@captcha33: Itt nem az amerikaiak szólaltak meg, hanem a Napi Gazdaság. Ha a hülye fideszesek nem akarták volna fikázni az amcsikat, ma sem tudna senki a dologról.
Egyedi nicket kell megadnod 2014.12.20 10:24:52
@captcha33: A tények ilyen makacs dolgok.
"A Boiron Laboratórium az Oscillococcinumot a világ mintegy 80 országában forgalmazza, ez az egyik legismertebb terméke. Alkalmas az influenzás tünetek (hidegrázás, fájdalom, láz, orrfolyás, köhögés) enyhítésére. Alkalmazását az influenza kezdeti tüneteinek jelentkezésekor meg…..
Egyedi nicket kell megadnod 2014.04.13 22:20:46
Egyedi nicket kell megadnod 2014.04.15 08:09:50
@kodpiszkalo:
Szó sem volt vitáról. Arra reagáltam, hogy az illető még nem látott bizonyos fajta tanulmányokat a homeopátiáról, én meg küldtem egy linket, ami ilyet ígér. Nem néztem végig az összes linket. Lehet, hogy ömlesztett dolgok vannak rajtuk, de ha tényleg érdekli, akkor kibogarássza magának, ami kell. Nekem nem szívügyem meggyőzni, ezért ennél többet nem teszek az ügyben.

Az általam linkelt honlapot orvosok viszik, magyarországon a homeopátiát csak orvosok gyakorolhatják. Nekik ismerniük kell, mik a kritériumai annak, hogy hiteles kutatásnak minősüljön. Nem vagyok orvos, se gyógyszerész. Ha egy laikus megszólal a témában, mindig az orra alá dörgölik, hogy hagyja a dolgot az orvosokra. A homeopata orvosoknak is van diplomájuk, ha a többinek hinnem kell, miért pont nekik nem?

Ha csinálsz egy nyilvános vitát a blogodon, amiben nemcsak a Te érveidet lehet olvasni, hanem homeopata orvosokkal vagy gyógyszerészekkel valódi vitát folytatsz, elemzitek az általuk linkelt tanulmányokat és bebizonyítod, hogy nem megbízhatóak, nekik van lehetőségük érvelni mellettük és Te megsemmisíted az érveiket, akkor meg tudsz győzni. Ha a dolog egyoldalú marad, a másik kizárásával, akkor azt fogom gondolni, hogy valaki csak félti a bizniszét. Sok ilyet láttam már a hagyományos és az alternatív gyógyászatban egyaránt.

A cikkhez:

Fogyasztottam már homeopátiás szereket, főleg gyulladásos eredetűnek diagnosztizált panaszokra, miután a hagyományos gyógyszerek csődöt mondtak. Nem vettem észre javulást.

A hopeopátiás szerek közül eddig egyedül az oscillococcinum használatánál tapasztaltam magamon világosan érezhető javulást. Nem szívesen szedem, mert 1. meggyőződéses vegetáriánus vagyok, 2. drágállom, de mivel ezidáig még minden alkalommal használt, ha rá vagyok szorulva, beveszem.
Egyedi nicket kell megadnod 2014.04.15 08:20:24
@Legelő Őse:
1. Nekem nincs bajom a blogokkal, ez is egy blog.
2. Nem zavar az sem, ha valamit a Google Drive-ra raknak fel, attól még igaz lehet.
3. Attól, hogy valaki a saját kutatásáról számol be, még lehetnek jók az eredményi. Mindenki be szokott számolni a saját kutatásáról.
4. Ha csak a 20%-a értékelhető a linkeknek, akkor az így is 26 használható kutatási eredmény, ami azért jóval több a nullánál.
A mai Népszabadság talán legérdekesebb írása Nagy N. Péter jegyzete. A szerző művelt, alapos és jól ír, érdemes a soraira figyelni. Ama gondolatára például, hogy a szocialisták és azok az ellenzéki személyiségek, akik jelenleg más pártok színeiben politizálnak, de az MSZP…..
Egyedi nicket kell megadnod 2014.01.12 08:39:43
@szorokin: Én is valami ilyet akartam írni, de valszeg nem a blogíró a ludas, hanem az, aki kirakta az index címlapjára, ami sokkal nagyobb gáz
A környéken lakókat kitelepítették, Németh Szilárd rezsibiztos a helyszínen tekintette meg a hatástalanítási munkálatokat.  „Ma reggel kaptuk a riasztást, hogy egy, a rezsiharcot nem támogató házmester esetleg rezsit rejtegethet, azonnal lépnünk kellett” - nyilatkozta…..
Egyedi nicket kell megadnod 2013.12.29 06:07:07
@retrovírus: az agyhalott kommentelőkön
tükröd van-e
művész-ember Burzsuj zenészek 2013.11.21 08:47:10
Bolyki Gyuri írása  Drága művész barátaim! Jó, ha tudjátok, hogy ti vagytok „a legjobb anyagi helyzetben lévő magyar állampolgárok”, a „leggazdagabbak”, a „magas jövedelműek”, a „legjobban keresők”, a „legmagasabb jövedelműek”, a „társadalom felső húsz…..
Egyedi nicket kell megadnod 2013.11.21 15:25:13
Elegáns, sárgásbarna billentyűivel olyan, mint egy bébi hangversenyzongora, de amikor megszólal, olyan érzékien csilingel, mint egy cselló.   Ez a Leonardo da Vinci megálmodta Viola Organista, amelyet a 15. század végén tervezett, és amely - a művész szerint – egyesíti a…..
Egyedi nicket kell megadnod 2013.11.16 14:44:29
Egy tegnapi híradás szerint a Budapesti Rendőr-Főkapitányság megszüntette a nyomozást a gyilkosságért korábban elítélt Sz. Ferenc ellen, aki több társával együtt erőszakkal elrángatta a Fidesz-székháznál demonstráló egyik, a képek alapján kb. 40 kilós egyetemista lányt, a…..
Az utóbbi időben, a Főszerkesztők Fóruma által szervezett vita apropóján ismét előtérbe kerültek az új Ptk-nak az újságírókat érintő, személyiségi jogi rendelkezései, most épp a fotózás vonatkozásában. A vitára okot adó újítás, hogy az új törvénykönyv –…..
Egyedi nicket kell megadnod 2013.06.26 20:31:38
@libertard: nincs olyan magyar szó, hogy "bekockáztatni"
Egyedi nicket kell megadnod 2013.06.27 12:29:52
@Anna Sussoger: Magyarul: megkockáztatni.
Egyedi nicket kell megadnod 2013.06.27 17:19:53
@Anna Sussoger: Önkényesen használni az igekötőket nem gazdagság, szegénység.
Indafotóblog Málna 2013.06.24 12:24:23
A málna (Rubus idaeus), magyar népies neve a boldogasszony csipkéje és a himpér, a német Himbeere szó alapján. Magyarországon őshonos, föld alatti tarackokat hajtó, kb. 2 m magas félcserje. Májustól augusztusig virágzik, így június vége…..
Egyedi nicket kell megadnod 2013.06.27 06:12:25
A következő képek a szülés előtt és főleg után készültek női testekről, a maguk valóságában Photoshop és retus nélkül. Nem olyan nőkről, akik három nappal szülés után már a régi formájukat hozzák, a képeken legalábbis, ott a tökéletes bikini body és az édes…..
Egyedi nicket kell megadnod 2013.06.27 05:52:17
Bolyki Gyuri írása  Jászay Tamás kritikussal beszélgetett Szemere Katalin a Népszabadság hasábjain, a terjedelmes interjú témája az idei POSZT volt. A cikk vége felé – egyéb témákra térve – a következőt olvashatjuk: „Megkérdeztük azt is, mit szólna ahhoz, ha…..
Lovas István egyedüli újságíróként kiszimatolta, hogy a zárt ajtók mögött megrendezett Bilderberg-konferencián Viviane Reding igazságügyi biztos Bajnai Gordon szövetkezve összeesküvést sző a 2014 parlamenti választások ellen. Lovas beletolt mindent a cikkébe: rejtett…..
Egyedi nicket kell megadnod 2013.06.20 09:07:20
@Bretschneider detektív: "Egyáltalán: mit csinál az a pali?"

Ez elment vadászni
A kérdést ugyan többen fölvetették, de elfogadható magyarázatot nemigen lehetett olvasni sokáig. Végül mostanára eljutottunk egy olyan elképzeléshez is, hogy a Sorstalanságot a korabeli kritika elhallgatta. Ám ez a vélekedés még mindig mintha csak a városi legenda szintjén ülne,…..
Egyedi nicket kell megadnod 2013.06.16 22:08:58
@$pi$: Én elkezdtem olvasni, gondoltam, ha már van egy világhírű könyv, hát meg kell ismernem, de nem bírtam talán a feléig se szörnyen unalmas volt.