Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peanut

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap fogták magukat a MAHASZ illetékesei és hírlevél formájában kipostázták a nagyvilágba a 2011-es évre vonatkozó összesített lemezeladási listáikat. Nem, itt még nem ér röhögni. Tehát több lista is van, de elég ha csak egyet veszünk, az Összesített album- és…..
 Az inspiráció nem válogat: onnan jön, ahonnan tud. Velem most nincs könnyű dolga – ez a hideg számomra  nem élmények gyűjtögetésére való idő. Jobb otthon ülni az íróasztalnál, fotelban, konyhában: mindegy, csak közel legyen a fűtőtest. Esténként is inkább újraismerkedem néhány…..
Kubában már több mint 50 éve kezdődött Fidel Castro forradalma, és hivatalosan még azóta sem ért véget. Ennek egyszerű oka van, a lakosság többsége számára kézzelfogható eredmények nem születtek, a forradalom végének bejelentése sokakban érthető csalódást keltene. Ezért…..
A politikailag korrelt viselkedést fennen hirdető USA tévéműsoraiba lassan, de biztosan kezd visszaszivárogni a burkolt rasszizmus - vagy csak szimplán arról van szó, hogy olyan dolgokon is nevethetünk, amiken eddig nem lehetett? A Guardian egyik blogja illetve a New York Times közölt…..