Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Macskamentők

4806 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Négy kullancs tulajdonosa volt. Kapott Frontline combot, hogy ne legyen benne többet. Szerdán ivartalanítás. Már lehet rá jelentkezni. Hat hónap körüli. Nagyon cuki kislány. Benti tartásra. Most pillanatnyilag azt gondolom ő az, aki bárhol megállja a helyét. Köszönjük, ha…..
Jelenleg itt nálam lepke gyilkosként funkcionál! Tehát ahol elszaporodtak a műanyag lepkék ott hasznos lesz! Kamilla egy év alatti excsaj! Most esett át az ivartalanításon. Negatív Szerdán elviszem oltatni. Aztán mehet. Egy bűbáj csaj. Ideiglenes befogadónál volt, ő szépeket mondott…..
Bőröndben kidobott család a héten lesz kb hat hetes. Április 17-től, tehát a jövő héttől lehet nekem bemutatkozó levelet írni. Április 29.-30 az a hétvége amikor el lehet őket vinni. Mondom a fontos tudnivalókat. Akik szóba jöhetnek, mint gazdajelöltek! Ezek nem véletlenül lettek így…..
Jöjjön pár gazdás kép erről az édes cicáról. Ami az érdekesség, hogy van társa is, aki ráadásul szintén tőlünk lett örökbe fogadva, Szofi. Masni nagyon messziről jött hozzánk! Valami tanyán vegetált egy kikötözött kutyával. Azóta mindenki megmentve! Jony Wispo Aggteleki állatmentés…..
Macskamentők alapítvány március 14-én Illatos útról elhozott családja. Egy bőröndbe zárták őket és egy elegáns mozdulattal behajították egy belvárosi kertbe. Egy anyát, hat kölyköt, plusz egy nagyobbacska, valószínűleg előző ellésből “megmaradt”kölykét! Bőröndös család néven fognak nálunk…..
Tejes cicáink közül Füles Bagoly is révbe ért végre és új otthonából jelentkezik! Boldog, elégedett cica, jól sikerült a beilleszkedés! Köszönjük a képeket!..
Macskamentők blog Adó 1% 2023.02.21 18:00:36
Segíts, hogy segíthessünk! Neked egy kattintás, nekik az élet! Bár nagyon fellengzős mondatoknak tűnnek, de igazak. Alapítványunk 2009 óta ment cicákat. A szükséges oltások, szűrések, orvosi ellátás, elért kor esetén ivartalanítás után, kicsiknél ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe a…..
Elhagyatott,koszos ház udvarán kettő állat. Egy kutya, egy macska várta a halált étlen szomjan. Szerencsére valaki bejelentette, és mivel alig maradt állatunk, mert szinte mind örökbe ment a vadakon s a betegeken kívül. Így elvállaltam. Innentől elindul a Macskamentők alapítvány macskáinak útján,…..
Van még gyönyörű cirmos cica a tarsolyban! Például Dávid, a balesetes cicánk. Icipici hajszálnyi, szinte észrevehetetlen sántítás maradt vissza az autóval való találkozásból, de egyébként egy makk egészséges, gyönyörű, inkább félénk természetű cica. Oltott, ivartalan, szűrt, nagyon kedves…..
Új év, új remények ennek a gyönyörű cicának is. Tejes csapatunk utolsó gazdikereső cicája ez a csodaszép cirmos cica. Gyönyörű vonásai vannak, bájos, és nagyon kedves. Már 9 hónapos. Icipici apróságként került hozzánk és azóta is csak vár türelemmel. Oltott, szűrt, chippel…..
Év első örökbe adása Csabi cica. Illatos útra került be tesóval,mami nélkül. Nálunk nőtt fel s lett csodaszép és jól szocializált, kedves kandúr. Egy nagyon kedves családhoz került. S ezen belül is egy felelős fiatalember macskája. Boldog gazdis életet, Csabi!..
Kicsi Rigó hatalmas átalakuláson ment át nálunk. Pici cicaként, életveszélyben került be, hetekig nagyon satnya, pókhasú, cérnalábú kiscica volt. Aztán egyszer csak megrázta magát és tessék. Mára egy csillogó bundájú, egészséges, téli bundát növesztett gyönyörűség. Költözésre kész, oltott,…..
Tejes csapatunk másik cicája is türelmesen vár a gazdira közel 8 hónapja. Ők voltak, akiket nagyon lelkes megtalálójuk tévesen madártejjel etetett meg. Hála istennek a gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően mind megmaradtak és gyönyörű cicák lettek. Füles Bagoly az egyikük. Oltott, szűrt,…..
Csabi tenyérnyi pöttömkeként került hozzánk testvérével, Csillával az Illatos útról, idi mama etette még hetekig őket. Csilla már rég gazdinál és közben eltelt 8 hónap. Csabi felcseperedett, elveszítette a golyókat, kapott viszont oltásokat, chippet, így teljesen készen áll a…..
Figyelem figyelem! Az a megtiszteltetés ért minket a Zooplus részéről, hogy 2022. december - 2023. január időszakban alapítványunk kapjuk a zoolove megjelöléssel ellátott termékek vételárának 10%-át! Kérlek titeket, osszátok meg ezt a posztot és vigyétek a jó hírt! És persze vásároljatok a…..
Na kinek nincs még cirmos macskája? Kezeket fel!! Minden háztartásban kötelező egy cirmos macska! Csabi pindurkaként került be tesójával, Csillával, aki már régen gazdis. Illatos útról kerültek be, még pici szopós cicaként, idimami etette őket sokáig. Csabi most már 7 hónapos, tehát majd…..
Fantastic Four tesóink közül Marci, a szeretett rosszcsont kandúrkánk is gazdihoz költözött! Már a saját foteljéből jelentkezik, láthatóan uralma alá hajtotta az új otthont is! Reméljük sok-sok boldog év vár rá és sokszor látunk még képet róla! Boldog gazdis életet, Marci!  ..
Molli a Fantastic Four család utolsó gazdi nélküli tagja. Ezt leírni is döbbenet, hogy pont a legszebb színű és formájú cica marad benn.  Tehát Molli: Ivartalanitott nőstény Szűrt Oltott. Chipezett 7 hónapos Nagyon játékos és aktív, ahogy ennél a korosztálynál lenni…..
Fantastic Four tesóink legszerényebb tagja Maja, aki ma már egy nagyon szimpatikus fiatal házaspárral él és élvezi a kényelmes cicaéletet. Pedig az ő élete sem indult szerencsésen, apró picurkaként került hozzánk az Illatos útról 3 testvérével, még fecskendővel kellett etetni. Sokáig várt, de…..
Dávid a cirmos, a fekete társa Dodo Szent Bernát rendelőből érkeztek. Autó ütötte el őket. Mindketten szépen felépültek, Dávid elsőre bizalmatlan, félénkebb cica, Dodo egy igazi aktív rosszcsont. Mind a kettő fiatal, fél éves, ivartalan, oltott, Felv Fiv negatív kandúr. Kedvesek és…..
Tejes tesóink cirmos kiskandúrja is vár, vár rendületlenül. Nagyon szép kiállású, kedves, jámbor, gyönyörű cica. Szereti a többieket is, de szeret magában is elnézelődni. Nyugodt, kiegyensúlyozott természetű, rendkívül alkalmazkodó, okos macska. Sokan keresnek olyan társat, aki nem cikázik egész…..
Kérsz egy Puszit? Így hirdettük ezt a csodálatos macskát akit az Illatosról hoztam ki. Hát volt aki kért! És ilyen csodálatos élete van. Köszönjük a képeket!..
Csabi hosszú hónapok óta várja az álomgazdit. Igaz, kívülről egy egyszerű cirmos, de belülről egy tökéletes kis csoda. Nagyon kedves, nyugodt, jó természetű, kiegyensúlyozott, jól szocializált cica. Dorombol, dagaszt, megnyugtat, alig várja, hogy a végleges otthonában adhassa a sok sok szeretetet,…..
Csilla cicánk egy nagyon kedves párhoz költözött lakáscicának és társa is van. Csilla a közös képeken balra látható, az egyéni képek még korábban készültek, az érkezése után. Hamar belakta az új otthonát és a képek alapján nagyon jó barátságot ápol a másik cicával. Köszönjük a képeket! Boldog…..